Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbarea subiectelor din tematica pt istorie de la Academie

Postare recomandată

Publicat

In fiecare an este o alta tematica la Istoria Romanilor? Adica de fiecare daca alte teme de invatat?

Pentru ca sunt in clasa a 11-a si am inceput cu Istoria si engleza.

Am inceput asa precoce din pricina problemelor la bacalaureat, pana acum nu am pus un asa mare accent pe BAC , dar acum se aduna toate.. Si BAC si Academie,

Intreb pentru ca nu mi-ar convenii sa invat 10 lectii degeaba, si la anul sa aflu ca se da din cu totul altceva..

Publicat

Tematica la Istorie probabil ca nu se va modifica semnificativ. Poate un capitol va fi eliminat sau unul nou introdus.

Publicat (modificat)

Amice.

Si eu sunt a 11-a, si am inceput sa intru in paine.

Pentru ca tematica anului cu pricina se da destul de tarziu, multi se dezcurajeaza. Important e sa te apuci de invatat ISTORIE, a romanilor, undeva de la inceputul secolului XIII, pana undeva in jurul anului 1990, sanatos. Carti sunt destule. Ambitia trebuie sa existe, si totul va fi ok.

Sa stii ca, greu nu e, daca-ti place istoria sau daca pur si simplu vrei sa faci ceva la examene.

Vei observa, la timpul respectiv cand va aparea tematica (daca vei cumpara cartile), cand vei incepe sa inveti paginile respective in care se incadreaza lectia, o sa-ti vina... mult... mult mai usor .

Prin asta am spus cam tot. De completat... n-ar mai fi. Daca vrei sa faci ceva.. pune mana si lucreaza, fa rost de carti, invata subiectiv.

De mentionat ca, prin invatatul istoriei, impusti 2 iepuri dintr-un foc, prin faptul ca nu vei avea nici-o problema la examenul de istrorie... da absolut niciuna, si mai ales... ca-ti va folosi pe viitor.

Multa bafta!

Modificat de VladM

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.