Jump to content
POLITISTI.ro

Cupa Serviciilor de Interventie Rapida ale Politiei

Recommended Posts

• Moderator

Prima ediție a Cupei structurilor de intervenție ale Poliției a fost organizată la Câmpina. Concursul a fost găzduit de școala de politie Vasile Lascăr din Câmpina și s-a desfășurat pe perioada a două zile. Au participat 42 de echipe din toate județele țării.

Cei mai buni s-au dovedit a fi luptătorii din cadrul SIR - Timiș.

Felicitări băieți!! :good:

cupaserviciilordeinterv.jpg

Așteptăm păreri, impresii și poze de la cei care ați participat. :)

a fost o experienta placuta,am avut ce invata ,sa speram ca se va mai organiza,la mai multe,felicitari la toti participanti si la castigatori

-locul 1 timis

-locul 2 valcea

- locul 3 spir bucuresti

Edited by ora86

Super poze. :)

Dar de ce pe tricourile unora dintre mascati scrie DPIR? Din cate stiu eu acum e SIR in toate judetele.

Da. :lol:

Mi-a zis deja cineva ca la voi inca se mai poarta tricourile inscriptionate cu DPIR. Asta e, criza. :ner:

• 4 months later...

Oricum felicitarile mele tuturor participantilor la competitie.Cu mici exceptii, au demonstrat ca se poate face treaba in Romania daca vrei si daca iti iubesti meseria.Daca s-ar lucra putin la motivatie,-un salariu motivant, o echipare de top normala intr-o asemenea structura oriunde in lume, si mai ales o lege puternica alaturi de o selectie riguroasa, am avea structuri similare SWAT-ului sau BOPE .

• Upvote 2
  • 5 months later...

Prin faptul ca SIR TIMIS au luat locul 1 ar trebui sa vada totii cat de profesionisti sunt acei oamenii aici ma refer la acel video care face "furori" pe youtube,220 si multe alte situri,felicit SIR TIMIS.

Edited by FANu 18

Nici macar nu are importanta cine a luat locul I. Important e ca cei care au vrut sa invete au invatat ceva, ca s-au cunoascut intre ei, ca au facut schimb de impresii si de pareri profesionale, ca s-a vazut unde se munceste mai mult, si unde se munceste mai putin, ca au trecut baietii prin situatii noi si foarte interesante...

Pe toata linia a fost un imens castig pentru SIR-urile Politiei Romane.

Si cu aceasta ocazie ii salut pe toti care au luptat acolo . :emo-yessir:

p.s. ce videoclip face ,,furori,, pe 220 si youtube ?

Edited by arcan

Acela cand un politist de la S.I.R Timis pierde pistolul si un alt politist de la S.I.R se impiedica,asta am vrut sa spun ca le-au aratat ca acea faza era doar o intamplare dar na oamenilor le place sa rada de greselile altora. :emo-yessir:

Edited by FANu 18

Da la nivel neoficial pana in prezent, va fi in septembrie. Stiu cine organizeaza din partea SIIAS si il voi intreba.