Jump to content
POLITISTI.ro

Sunt interesat de conditiile si criteriile de ocupare a unui loc in cadru S.I.R.


Roby

Recommended Posts

 • Active member

ma poate ajuta cineva, va rog ?? vreau sa stiu care sunt toate conditiile si criteriile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea ocupa un loc "la mascati" in cadrul unui I.P.J....Va multumesc frumos, sa traiti !

Link to comment
 • Active member

multam fain....exista ceva detaliat in legatura cu probele fizice......?? sau, sa formulez altfel, pot avea acces la aceste "bareme"...? in disp. 37 daca nu ma insel, nu scrie nimic....aceste probe fizice sunt standard sau difera de la un I.P.J. la altul ???? multumesc mult pt rabdare si amabilitate

Link to comment
 • Active member

sper sa fiu politist... :D fac parte din, de acum celebra "promotie 2011"....si ca orice tanar la inceput de drum am si eu planuri si vise...insa cum am mai spus, sunt constient ca drumul e lung si trebuie sa pornesc de jos si sa trec prin toti pasii elementari, iar dupa ce voi avea vreo 4-5 ani vechime si voi considera ca sunt bine pregatit, ma pot gandi sa ma dedic unui anumit domeniu, care ma atrage.....

daca as fi "local" ce rost si-ar mai avea intrebarile de genul asta...?! as sta linistit in banca mea si nu m-as baga in seama pe un astfel de forum doar de dragul de a parea ce nu sunt si de a induce in eroare

 • Upvote 5
 • Downvote 1
Link to comment
 • Member

Asa te vreau ! Asa trebuie sa gandesti ! Imi doresc sa simti politia in profunzimea ei adevarata, sa pui mana pe un hotz, sa il dovedesti, sa il "bagi jos" :)

Dupa ceva timp cand intervine uzura, poti sa mai faci si altele ;)

Bafta !

Link to comment
 • Active member

ma gandesc ca pana la 35 de ani ajung unde imi doresc....si la varsta asta, da-o naiba de uzura ca nu ma doboara

nu-i asa valcene ? ;)

Link to comment
 • Active member

Pt. Arcan: DA, cred ca voi face fata

Sa iti ajute Dumnezeu sa ajungi unde vrei tu in politia asta si sa iti dea sanatate ca vei avea nevoie de ea oriunde ai lucra.

multumesc frumos pt urari si incurajari.....poate intr-o zi o sa va cunosc....eu sunt tot din valcea

Edited by Rober7
Link to comment

Pentru Rober7 si pentru cei doi care mi-au dat bulina rosie:

Baieti, nu va imbatati cu apa chioara.Ori nu ati citit corect ce am scris ori e doar rea vointa.

Repet ! Si sper sa cititi atent : Daca in 35 de ani de viata nu ai facut sport, si ai impresia ca vei face faca solicitarii de tip special , ori esti sinucigas, ori nu gandesti.

Iar cand spun sport, nu ma refer la sportul national -trasul de fiare-.

Ai nevoie de o inima puternica, de plamani buni , de constitutie fizica adaptiva ,si mai ales de vointa. Asta daca nu vrei sa fi intre tot mai rarele balene esuate pe la SIR-uri.

Altfel, la primele solicitari mai serioase vei claca.

 • Upvote 2
 • Downvote 2
Link to comment
 • Active member

In primul rand sa stii ca eu nu am dat nicio bulina...iar in al doilea rand, nu sunt un tip care a tras de fiare si nici nu am de gand sa exagerez in aceasta privinta pe viitor....consider ca in anumite situatii, inteligenta este inaintea fortei.

Mizez tocmai pe faptul ca sunt sanatos, si atuu-rile mele cred ca sunt cele de care ai amintit...adica ma adaptez repede, si sunt rezistent la solicitari si efort prelungit.

si o sa demonstrez asta...cel putin mie....te salut

Link to comment
 • Active member

Ma gandeam ca nici nu-si au rostul discutiile despre "sisemul P.C.R."- Pile,Cunostinte,Relatii

Crezi ca domnul comisar-sef ar accepta asa ceva....!? imi place sa cred ca nu, si ca toate avansarile si ocuparile de post, macar la S.I.R. se fac pe merit...

Sa zicem ca a fost o ironie :P

Oricum, eu am intrebat asa, in perspectiva despre "cum se ajunge la mascati". Am spus-o si mai sus, in momentul de fata sunt un amarat de elev care a terminat scoala si care asteapta sa fie incadrat, adica, nu reprezint mai mult de 1% in Politia Romana.....Drumul e lung pentru mine si am multe de invatat.

Insa important e ca imi place, am intrat in politie din convingere, si nu pentru ca m-au trimis mama si tata si, ca fiecare, am si eu un ideal, o dorinta, pentu indeplinirea careia voi face tot ce tine de mine.

Multa bafta baieti !

Edited by Rober7
Link to comment

Eu iti doresc sa-ti indeplinesti idealul cat de curand Robert. Cat despre pile si relatii in politie , considera ca este doar o ironie, altfel nu mai poti visa la nimic. :good:

Link to comment
 • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.