Jump to content
POLITISTI.ro

Totul despre legitimatia de serviciu si insigna de politist

Postare recomandată

Publicat

ok... acum ca s-au mai lamurit treburile pe aici... se poate ca adminul sa stearga toate off-topicurile si sa lase doar ce se refera la titlul topicului. Deja forumul e lung si plicticos cu o discutie exagerata si personalizata.

In rest nu va mai faceti griji de falsuri. Cum am mai spus orice se poate falsifica. China are un oras intreg (teoretic top secret) unde se falsifica si se copiaza tot ce apare pe lumea asta. Unele se copiaza, altele se imbunatatesc. (vezi modelul de portavion model rusesc, rearanjat de chinezi).

Problema la noi, sunt legile, nu politisti care se chinuie cit mai mult sa aplice legea, iar legea nu depinde de ei.

Exemple de infractori prinsi de politisti si care au scapat datorita unor chichite in lege sau procurori care au foarte multe pe cap si ... scapa.

Deci tot ... :D guvernanti sunt de vina.

Politia aplica legea... nu o face.

Skipper

PS: deci legitimatiile sunt ok si se poate discuta oricit pe tema lor. Nu este nimic de ascuns.

Oricind, EU, pot face o legitimatie, la aproape orice nivel de securitate. Daca as avea resursele financiare, si aproximativ o luna doua la dispozitie.

Publicat

Oricind, EU, pot face o legitimatie, la aproape orice nivel de securitate. Daca as avea resursele financiare, si aproximativ o luna doua la dispozitie.

Ai uitat sa lasi un nr. de tel. sau o adresa de mail, pentru cei interesati.:)

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Poti incerca la:

http://www.condor-sa.ro/oferta_de_produse.html sau la tel. 0751100174.

Eu am comandat doua, pretul uneia fiind de 11 lei.

Nu te lasa pacalit de reclama "parasutelor", firma aceasta fiind capabila sa faca cam ori ce tine de echipament militar (si nu numai).

Stima

Nu fac cumva şi insigne de legitimaţie?

Publicat (modificat)

Insignele nu se fac la Monetaria Statului? Stiam ca sunt cu regim special.

http://www.monetariastatului.ro/

Pentru informatii legate de documentele necesare intrarii in productie si pretul de livrare poti trimite o solicitare la:

marketing@monetariastatului.ro

Stima,

Cata

Modificat de videosuzy
Publicat

Se fac şi la Monetăria Statului precum şi alte firme private din ţară.

Eu vroiam una doar, pt. că a mea e detriorată şi nu sunt altele pt. schimb.

Publicat

O sa sun luni si in functie de raspunsul primit, am sa postez aici ca informatie de interes general.

Stima,

Cata

Publicat

O sa sun luni si in functie de raspunsul primit, am sa postez aici ca informatie de interes general.

Stima,

Cata

Ok. Aşteptam cu interes.

Publicat

Din pacate mi-a picat alternatorul si am fost un car de nervi pana am rezolvat cu tractarea (mesaje pe display unul cate unul: a picat incarcarea acumulatorului...a picat catalizatorul... a picat airbagul pasagerului...a picat airbagul soferului...a picat catalizatorul...a picat protectia la impact...a picat asistarea conducerii...adica s-a dus naibii tot!!!)...a naibii tehnica asta noua, moare fara sursa de alimentare. Nu directie, Nu frana, Nu geamuri...SAUNA pana la service...In schimb avariile au functionat si cu tesiune de 7v si nu vroiau sa se mai opreasca...Am scos borna de la baterie si am tinut-o 10 minute pana a catadictsit sistemul sa taie alimentarea la avarii. Probabil ca si asta e o protectie.

Scuze de offtopic, insa maine, la prima ora sun si apoi postez (ca tot n-am ce face cat se lucreaza la ochioasa mea :rolleyes:) .

Stima

Publicat

Pentru confectionarea insignei de politist (indiferent ca e "de legitimatie" sau "de piept") se trimite o comanda din partea comandantului unitatii in care se specifica numarul de insigne, tipul acestora si seriile.

Pretul este acelasi atat pentru "insigna de legitimatie" cat si pentru "insigna de piept" dar este diferit intre o comanda pentru o singura bucata si o comanda pentru 100 de bucati.

- pret pentru o bucata = 45 lei + TVA

- pret pentru minim 100 bucati = 24,5 lei + TVA.

Pentru comenzi din afara Bucurestiului se pot trimite prin CARGUS dar numai dupa achitarea unui acont pentru proforma emisa beneficiarului.

Faxul la care se trimite comanda este:

- 021.337.2754

Sper ca informatiile de mai sus va sunt de folos

Stima,

Cata

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Foarte tare!

Dar de ce nu poate comanda o insignă fiecare poliţist care are nevoie, individual, nu doar prin comandă trimisă de comandantul unităţii?

Modificat de cristiand20
Publicat (modificat)

Cristi, chiar nu stiu, insa, fiind un insemn oficial, banuiesc ca e fireasca solicitarea acelei adrese. In alta ordine de idei, insigna Alma Mater am comandat-o tot in baza unei hartii oficiale.

Oricum, sunt sigur ca firmele de "cartier" ce confectioneaza astfel de accesorii, nu solicita documente oficiale tocmai pentru ca produsele nu au o calitate similara cu "originalul" (se plangea cineva pe acest topic ca insigna comandata la nu stiu ce firma a fost de o calitate reprobabila, in scurt timp culoarea aplicata diparand ca si cum ar fi dat o raita prin Triunghiul Bermudelor).

Stima

Modificat de videosuzy
Publicat

Cristi, chiar nu stiu, insa, fiind un insemn oficial, banuiesc ca e fireasca solicitarea acelei adrese. In alta ordine de idei, insigna Alma Mater am comandat-o tot in baza unei hartii oficiale.

Oricum, sunt sigur ca firmele de "cartier" ce confectioneaza astfel de accesorii, nu solicita documente oficiale tocmai pentru ca produsele nu au o calitate similara cu "originalul" (se plangea cineva pe acest topic ca insigna comandata la nu stiu ce firma a fost de o calitate reprobabila, in scurt timp culoarea aplicata diparand ca si cum ar fi dat o raita prin Triunghiul Bermudelor).

Stima

Mulţumesc de informaţii! Oricum e mai complicat şi cu adresele oficiale. Pentru că pt. o insignă nu face nimeni comandă. Aşa că nu-mi rămâne decât să aştept că poate.... poate

Publicat

deci pana la urma ce ti se poate intampla daca ai pierdut legitimatia de serviciu?

Publicat

Ibitzaparty pentru pierderea legitimatiei de serviciu ,din cate stiu eu ,te baga in cercetare prealabila si logic urmeaza o sanctiune !!!-_-:emo-yessir:

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Academia, ca unitate, se subordonează direct ministerului... si atunci pentru ce sunt cele 4X-uri?

cred ca sunt pentru cei de la `` 2 si 1/4``:naughty: ...zic si eu

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

:hmmmt:

Buna ziua

Incearca aici

In atasament gasiti poza ecusonului metalic.Pretul lui este de 18 lei fara TVA.

Monica Maracineanu 0726 126 549

--------------------------------------------------------------------------------

(DSC00070.JPG):

Publicat

Buna ziua

Incearca aici

In atasament gasiti poza ecusonului metalic.Pretul lui este de 18 lei fara TVA.

Monica Maracineanu 0726 126 549

--------------------------------------------------------------------------------

(DSC00070.JPG):

Unde e firma? Şi mai poţi posta poza? Aia de dinainte nu se deschide.

Publicat

Unde e firma? Şi mai poţi posta poza? Aia de dinainte nu se deschide.

• 5 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara in primul rand si in al doilea rand bine v-am gasit!

De ieri ma numar si eu prin randul colegilor care au nevoie de insigna! si pe unde am sunat vor hartie de comadant(daca afla ca am distrus-o am pus-o :)) ) si nu mai pun ca cei de la o anumita firma mi-au dat un pret de am ramas mut in telefon, si anume 100 de lei!

Este logic si corect sa solicite hartie oficiala, dar sincer.....nu am chef de ancheta!

Chiar nu exista o alta metoda?fara hartie? sa ma sune la servici sa vada ca lucrez acolo :D merge?

Publicat (modificat)

Colegul cristiand20 a trecut printr-o situatie asemanatoare. Roaga-l sa-ti povesteasca cum a rezolvat el.

Stima

Modificat de videosuzy
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Sincer nu am vrut sa deschid un topic separat, dar am vazut de curand noile insigne de POLITIE JUDICIARA ale Jandarmeriei franceze. Lasand la o parte discutiile despre competentele Jandarmeriei, va rog sa studiati cu atentie designul si calitatea lor. Nu are rost sa va spun cu arata in realitate!

Poate meritam si noi ceva similar?! Macar o amarata de bucata de tabla, daca nu altceva.

post-1064-0-81044500-1319124277_thumb.jp

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.