Jump to content
POLITISTI.ro

dinamo-steaua

sov88

Postare recomandată

Publicat

un topic mic asa de o zi.. nici nu stiu de cand tin cu dinamo sau de ce... pur si simplu.. provin dintr-o familie de stelisti, sunt singurul din familie.

am si eu o curiozitate.. cu cine tin cei din politia romana?? ce predomina in randul politistilor..? e asa cum se zice.. dinamo? macar aici in politie sa nu mai fiu singurul..

si un pronostic pentru diseara..

2-0 .. lejer

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

'cu cine tin cei din politia romana'?Sa inteleg ca politia de frontiera tine cu dinamo,si atat? :naughty:

Publicat

Cu STEAUA pana la moarte, sper sa castige in seara asta ca si asa suntem vai de steaua noastra. Cand STEAUA juca in Champions League, dinamo juca ...... la playstation 2.

• Apreciez 1
Publicat

sov88 poţi să vezi în topicul cu ce echipă ţin cei mai mulţi poliţişti. Din câte am văzut Steaua Bucureşti are cei mai mulţi fani.

• Apreciez 3
Publicat

da... mersi dan,. acu vazui :( pacat.. pana una alta.. hai dinamo succes diseara

Publicat

din pacate, stelist fiind, am vaga senzatie ca o sa mancam o mama di batutiii...sper sa ma insel si sa se adune panaremele macar azi...

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Dinamo-Steaua= 1-0 pffff ce repede au egalat...

Dinamo-Steaua= 1-1 :blink:

Modificat de Dan
  • Membru
Publicat (modificat)

ziceti si voi un link unde pot vedea online meciul :)

Modificat de nicu
Publicat

Se poate vedea orice meci din orice campionat al Europei, la orice oră şi pe www.meciurionline.org

Merge numai cu browserul internet explorer şi necesită instalarea rapidă a unui ad-on denumit sopcast care se gaseşte pe acelaşi site.

Apropos ştiaţi că mai multe case de pariuri nu au cotat scorul de 2-1 pentru Steaua ? Or fi ştiut ei ceva..... :hmmmt:

• Moderator
Publicat

A adormit si nea Jiji fericit azinoapte, fara a mai trebui sa numere oile :good:

Bravo!

Publicat

felicitari pt STEAUA.... ma bucur ca a castigat... 3-1 cred ca nici Becali nu visa scorul asta.. :good:

Publicat (modificat)

Finul nu s-a dezminţit, i-a pupat mâna lu naşu!. Dinamo de la pauză a servit cu credinţă pe colegii lor de la Steaua şi rezultatul s-a văzut pentru ochii tuturor celor din stadion. Am fost la meci şi pe acolo gurile rele spuneau că naşul a pregătit deja cadouri substanţiale pentru jucătorii finului care au fost darnici de Moş Nicolae cu el şi l-au ajutat să mai urce câteva locuri. O fi aşa n-o fi acuma nu mai contează. Totul este o afacere între două societăţi comerciale. M-a plouat degeaba!.

Modificat de avam
  • Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.