Jump to content
POLITISTI.ro

dinamo-steaua


sov88

Recommended Posts

un topic mic asa de o zi.. nici nu stiu de cand tin cu dinamo sau de ce... pur si simplu.. provin dintr-o familie de stelisti, sunt singurul din familie.

am si eu o curiozitate.. cu cine tin cei din politia romana?? ce predomina in randul politistilor..? e asa cum se zice.. dinamo? macar aici in politie sa nu mai fiu singurul..

si un pronostic pentru diseara..

2-0 .. lejer

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Cu STEAUA pana la moarte, sper sa castige in seara asta ca si asa suntem vai de steaua noastra. Cand STEAUA juca in Champions League, dinamo juca ...... la playstation 2.

  • Upvote 1
Link to comment

Se poate vedea orice meci din orice campionat al Europei, la orice oră şi pe www.meciurionline.org

Merge numai cu browserul internet explorer şi necesită instalarea rapidă a unui ad-on denumit sopcast care se gaseşte pe acelaşi site.

Apropos ştiaţi că mai multe case de pariuri nu au cotat scorul de 2-1 pentru Steaua ? Or fi ştiut ei ceva..... :hmmmt:

Link to comment

Finul nu s-a dezminţit, i-a pupat mâna lu naşu!. Dinamo de la pauză a servit cu credinţă pe colegii lor de la Steaua şi rezultatul s-a văzut pentru ochii tuturor celor din stadion. Am fost la meci şi pe acolo gurile rele spuneau că naşul a pregătit deja cadouri substanţiale pentru jucătorii finului care au fost darnici de Moş Nicolae cu el şi l-au ajutat să mai urce câteva locuri. O fi aşa n-o fi acuma nu mai contează. Totul este o afacere între două societăţi comerciale. M-a plouat degeaba!.

Edited by avam
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.