Jump to content
POLITISTI.ro

dinamo-steaua

sov88

Recommended Posts

un topic mic asa de o zi.. nici nu stiu de cand tin cu dinamo sau de ce... pur si simplu.. provin dintr-o familie de stelisti, sunt singurul din familie.

am si eu o curiozitate.. cu cine tin cei din politia romana?? ce predomina in randul politistilor..? e asa cum se zice.. dinamo? macar aici in politie sa nu mai fiu singurul..

si un pronostic pentru diseara..

2-0 .. lejer

• Upvote 1
  • Downvote 1

Cu STEAUA pana la moarte, sper sa castige in seara asta ca si asa suntem vai de steaua noastra. Cand STEAUA juca in Champions League, dinamo juca ...... la playstation 2.

• Upvote 1

Se poate vedea orice meci din orice campionat al Europei, la orice oră şi pe www.meciurionline.org

Merge numai cu browserul internet explorer şi necesită instalarea rapidă a unui ad-on denumit sopcast care se gaseşte pe acelaşi site.

Apropos ştiaţi că mai multe case de pariuri nu au cotat scorul de 2-1 pentru Steaua ? Or fi ştiut ei ceva..... :hmmmt:

Finul nu s-a dezminţit, i-a pupat mâna lu naşu!. Dinamo de la pauză a servit cu credinţă pe colegii lor de la Steaua şi rezultatul s-a văzut pentru ochii tuturor celor din stadion. Am fost la meci şi pe acolo gurile rele spuneau că naşul a pregătit deja cadouri substanţiale pentru jucătorii finului care au fost darnici de Moş Nicolae cu el şi l-au ajutat să mai urce câteva locuri. O fi aşa n-o fi acuma nu mai contează. Totul este o afacere între două societăţi comerciale. M-a plouat degeaba!.

Edited by avam
  • Upvote 1
  • Downvote 1