Jump to content
POLITISTI.ro

noi CHESTORI IN Ministerul Administraţiei şi Internelor

coss

Recommended Posts

Decret privind înaintarea în gradul profesional de chestor-şef de poliţie a domnului chestor principal de poliţie Tudor Dănuţ din Ministerul Administraţiei şi Internelor; Secretar general adjunct la Ministerul Administratiei si Internelor

Decret privind înaintarea în gradul profesional de chestor-şef de poliţie a domnului chestor principal de poliţie Vlădulescu Aurel din Ministerul Administraţiei şi Internelor; Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa

Decret privind înaintarea în gradul profesional de chestor-şef de poliţie a domnului chestor principal de poliţie Buda Ioan din Ministerul Administraţiei şi Internelor; inspectorul general al Politiei de Frontiera Romane

Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliţie domnului comisar-şef de poliţie Muntean Lucian-Ioan din Ministerul Administraţiei şi Internelor; Adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române

Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliţie domnului comisar-şef de poliţie Jianu Dumitru din Ministerul Administraţiei şi Internelor; Director - Direcţia de Ordine Publică din Inspectoratul General al Poliţiei Române

Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliţie domnului comisar-şef de poliţie Marinescu Niculae din Ministerul Administraţiei şi Internelor; Adjunct al directorului general al Direcţiei General de Poliţie a Municipiului Bucureşti

Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliţie domnului comisar-şef de poliţie Ivănescu Bogdan-Mihail din Ministerul Administraţiei şi Internelor; Adjunct al inspectorului general al Politiei de Frontiera

Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliţie domnului comisar-şef de poliţie Tăut Ioan-Liviu din Ministerul Administraţiei şi Internelor - rector Academia de Poltie Alexandru Ioan Cuza Bucurest

Edited by coss
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Si ai grija sa nu ai buzele reci cand ii aplici sarutul pe funduletz! Urasc obedienta mai ales aia profesionala, facuta in scopul "poate iese ceva"!

Probabil scazuse in statistica alocarea numarului de generali/km patrat si trebuia readus la normal, adica 1 general/300 km patrati!

Pupaciosule ai grija dupa cine bei apa!

Edited by SandoKhan
  • Upvote 3
  • Downvote 1

Daca va uitati pe cv-ul lui nu are vechime mai mare de 3 ani intr-un singur loc...tare rau personajul- bine a zis sined sa-l clonam, in max.3 ani a invatat si a avut performante pe unde a fost.

Edited by teolucian63

Generalii din Armata Rusa se tavalesc in chinuri.

Trebuie neaparat antrenati spionii miltari pentru a fura formula magica de la MAI.

Igas isi bate joc de gluma, iar bataia de joc are si ea mandrie .

Pai cum sa mai maraie ei ceva cand le cresc stelutele peste noapte,asa au facut si cand au discutat pe maretul proiect al politiei locale ,s-au facut miciiii in fata lui Igas

la mai mare.

La mai mare e numai post mortem. Asta ii doresti?

Glumesc, desigur.

Eu ma bucur ca macar nu a fost avansat general vreunu` de la jandarmi :)

Cu ce te incalzeste ca e politist? Toti sunt o apa si-um pamant. Niciunul nu merita gradul ala.

• Member

da, cred ca nu le-a fost si nu le este usor, in cate razboaie or fi luptat ei, cate or fi patimit.. :doh:

o mana de oameni (aia de sus) care a nenorocit majoritatea (aia de jos).

marcellutz, 2001 =subofiter .................................................2011= chestor, intelegi ideea?

Edited by georgedi

Cand am zis ca mi-e scarba de oamenii ce conduc tara asta!!!

eu a trebuit sa astept 7ani sa-mi dea urmatorul grad(ca na nu le lingi blidele nu esti cu ei) iar ei isi mai dau cate o stea si implicit ceva putintel si la salariu ,da ceva putin de tot cat sa combata ce le-a fost reducerea de 25% ca na ei sunt la conducere si nu pot conduce pe stomacul gol.

Eu sunt curios cat de surprinsi au fost cand au aflat ca sunt inaintati la grad de chestor, a fost asa ca multumire ptr serviciile aduse tarii si infractorilor prinsi.Oare cine i-a propus?

Noi PROSTIMEA trecem sub obladuirea primarilor iar ei sub obladuirea lui igas.

Iti dai seama cata impartialitate la alegeri din partea sefilor(pdl)

• Member

Invidiosilor! intorceti-va cu fata spre munca daca vreti gradul de general! :ner:

hai ca e bine :) daca pe fiecare an se promoveaza la gradul de general/chestor cate 10-12 colonei/comisari-sefi inseamna ca nu e atat de roz situatia MAI-ului :)

sincer... m-a bufnit rasul cand am citit cati au fost promovati... dar poate or fi oameni capabili...

OARE ? :doh:

da, cred ca nu le-a fost si nu le este usor, in cate razboaie or fi luptat ei, cate or fi patimit.. :doh:

o mana de oameni (aia de sus) care a nenorocit majoritatea (aia de jos).

marcellutz, 2001 =subofiter .................................................2011= chestor, intelegi ideea?

Good point!