Jump to content
POLITISTI.ro

Glock 17. Toate generatiile.

Postare recomandată

Publicat

Fiecare are afinitatile lui in materie de arme, ideal este sa poata sa traga cu cat mai multe tipuri si sa-si formeze o parere despre ce marca de arma ar vrea sa-si achizitioneze.

• Moderator
Publicat

K.Vreau sa pun flmele cu cele doua pistoale, pentru a putea compara reculul.Am nevoie de un program care poate cenzura (blura o parte a imaginii), respectiv fata.

Ma poate ajuta cineva?

Poți folosi Sony Vegas pentru a blura fața, dar să știi că nu e chiar simplă treaba cu editarea video, necesită ceva răbdare și puțin antrenament la butonat. Dacă nu te descurci, dă-mi un semn pe privat și vedem cum îi dăm de cap și o rezolvăm până la urmă.

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Lume lume.Azi am comandat o pereche de casti active de pe e-bay, cele din link-ul lui livu.Abia astept sa le primesc si sa le testez.

post-1356-0-85967000-1336909789_thumb.jp

• 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

ANUNT !

VAND pistol Glock 17 GEN 4 (negru :) )absolut nou, in cutie.Singurele cartuse trase cu el au fost cele pentru amprentarea tubului.

Pretul este de 650 euro nenegociabil si este doar pentru membrii acestui forum.

Primul venit primul servit.

Modificat de arcan
Publicat (modificat)

Daca voi credeti ca eu am tras cu pistolul meu numai 10 cartuse... :P

Este al unui coleg.Are probleme financiare.

p.s. si daca credeti ca eu imi schimb glockuletzul.... :P :P

Modificat de arcan
  • Apreciez 3
Publicat

Poate ma ia tanti aia la emisiunea Surprize,Surprize...

• 4 luni mai târziu...
Publicat

M-am gandit ca un ,,tutorial,, de curatare a Glock-ului ar fi util:

Pentru inceput ne trebuie o chiuveta,apa(calda daca e posibil) peria armei si o cutie de Axion (inamicul grasimilor) :)) :

20121017163229.jpg

dupa spalare,il uscati si urmeaza ungerea:

cate o picatura pe sinele mansonului:

20121017175225.jpg

si aici una :

20121017175139.jpg

mai una aici :

20121017175239.jpg

Gata. Montati-l si , bafta la poligon.

Stay safe.

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

nu era mai bine sa folosesti apa demineralizata? :hmmmt:

Modificat de livu
Publicat

Puteti incerca cu apa plata.minerala,slab mineralizata, etc.Doar sa postati aici rezultatul.:))

Publicat

Rachiu de anason, folosea Florin Piersic intr-un film celebru sa curete pistolul cu 12 tevi B-)

Publicat (modificat)

Imi stricati topicul, si va banez !... :emo-box:

Faceti ce vreti cu Glock-ul vostru, dar va conjur ! Nu puneti ulei pe el ca la AKM. Este o crima.Arma asta este facuta sa traga 10000 (nu am gresit la zerouri) de focuri,fara a fi curatata. Deci nu il batjocoriti tavalindu-l in ulei.

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Rachiu de anason, folosea Florin Piersic intr-un film celebru sa curete pistolul cu 12 tevi B-)

Sa numaram impreuna, ca a trecut ceva timp de atunci

post-284-0-73323600-1351020392_thumb.jpg

• Apreciez 2
Publicat

Confirm cele spuse de mister Arcan, Glock-ul este facut sa reziste unui numar incredibil de trageri fara a fi curatat. Iar la demontare, in afara de sinele de pe marginea mansonului, nu am vazut in alta parte pic de mizerie care sa se adune. Dar poate nu am vazut eu bine ! Pentru restul membrilor forumului, a incercat cineva un pistol Sig & Sauer P-226 sau 228 ? Am inteles ca exista o reprezentanta a firmei Sig & Sauer in Bucuresti si ca respectivii ar oferi pistoalele la un pret asemanator celui cerut de Glock .

Publicat

Am tras eu cu un Sig & Sauer P-226 ... e o arma foarte buna dar din cate am inteles e pretentioasa si destul de scumpa si ma indoiesc sa il gasesti la pretul unui Glock . Momentan raportul calitate pret il detine Glock-ul si cred ca o sa il detina mult timp de acum inainte . Personal mi-a placut Heckler & Koch USP pe care sper sa il achizitionez cand o sa am posibilitatea .

• Moderator
Publicat

USP-ul îl au în dotare băieţii de la SRI. Am studiat unul, m-am jucat la rece cu el, dar nu am tras. Mi s-a părut a fi destul de mare şi greoi.

Publicat

Daca ti sa parut mare probabil era vorba mai mult ca sigur de varianta Tactical (la care se poate atasa amortizor) pe care probabil o au in dotare cei de la SRI . USP Standard este mai lung decat Glock-ul 17 cu mai putin de 1 cm si diferenta de greutate intre Glock 17 si Heckler & Koch USP este de aprox 100 gr...USP-ul este mai greu cu aprox 100 gr ...mie sa parut foarte echilibrat cand am tras cu el , insa nu contest faptul ca tie nu ti-a placut , in fond de gustibus et coloribus non est disputandum .

• Moderator
Publicat

Nu e vorba că nu mi-a plăcut, ci mi s-a părut mai greu, mai ales că aveam şi glock-ul lângă şi le-am comparat uşor. Probabil că e vb de aceea variantă, deoarece e complet metalic, spre deosebire de glock, cu care eu sunt obişnuit. După câteva zeci de secunde ţinut pe ţintă, se simţea greutatea lui. Iar referitor la mărime, eu nu am deloc o mână (palmă) mică, tocmai de aceea am luat 17 pentru acasă, deoarece 19-le îl îngrop complet în palmă, iar USP-ul pretenarului de la BAT mi s-a părut destul de mărişor atunci. De aceea cred că ai dreptate privind varianta pe care o au ei.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.