Jump to content
POLITISTI.ro

Glock 17. Toate generatiile.

arcan

Recommended Posts

Am fost tras de urechi .Recunosc, ca am meritat-o. Nu vazusem sectiunea asta. maine, imi pozez bebele din toate pozitiile si postez aici. :)

• Upvote 2

MA chinui de o saptamana sa reduc marimea pozelor...am inceput :

1.Arma cu cutia ei

2.Accesoriile;

3.Sistemul de reglaj pe ambele axe al ochitorului spate (inaltatorul) ;

4.U un Glock Gen 1 comparatie cu Bull Cherokee israelian ;

5.Setul Glock...sau o fi airsoft...hmmm....

post-1356-0-87994400-1322767386_thumb.jp post-1356-0-45204400-1322767547_thumb.jp post-1356-0-38812800-1322767760_thumb.jp post-1356-0-77959000-1322767995_thumb.jp post-1356-0-18110600-1322768302_thumb.jp

• Upvote 1

Sa raspund la intrebari :

@Steff...am tras la AJVPS....

@ Marius...asa l-am cumparat.Exact cum e in poza. Urmeaza sa il tunez cu : Deblocator manson de viteza, modificare pentru a trage sub apa, si poate un laser sight nemaipomenit..dar ala e 100 euro...

spune-mi si mie te rog, daca catarea este reglata sau trebuie reglata.

eu inca nu am apucat sa trag cu al meu si eram curios.

ti-am trimis si un pm.

Inaltatorul la arma mea a fost reglat foarte bine si nu i-am mai facut nimic.La a lui Cristitm a trebuit reglat...presupun ca conteaza si ochiul tragatorului....

Multumesc pentru link.E interesanta versiunea.

Cea vazuta de mine este aproape insesizabila din punct de vedere al greutatii si marimii....se prinde pe patul armei si se activeaza in momentul in care strangi putin mai tare de el....o sa pozez scula cand mai ajung pe la ei...

http://www.ebay.com/itm/CRIMSON-TRACE-LG619-LaserGrip-Glock-19-23-25-32-38-Laser-Sight-/260902378319?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbefe5b4f#ht_1195wt_825

Asta e scula de care vorbeam...

Edited by arcan

si la cea din link-ul meu se poate demonta lanterna si ramane mult mai mica, de asemenea se gaseste de cumparat si fara lanterna.

• Member

Pentru distractie incercati la magazinele de airsoft, se potrivesc pe sina de 20mm, dar se decalibreaza repede.

Bozo am si un G 17 Airsoft..deci iese din discutie achitionarea de accesorii airsoft pentru glock-ul real.

@livu nu imi place ca arma sa fie ingreunata la teava...si mai apoi, trebuie alt toc daca are atasata lanterna sau laser-ul...de asta prefer pe cel de pe pat...este extrem de slim, ergonomic si nu modifica cu nimic echilibrul armei... :clip:

zici? eu am vazut ca se fixeaza bine pe arma, si are reglaje in cele doua axe. Iar daca nu il dai jos, si l-ai reglat...crezi ca se deregleaza? Sau de ce zici ca nu e ok precizia??

• Member

Are un coleg de-al nostru si nu era foarte multumit de el pentru ca nu sta cum il regleaza. Se deregleaza si cand nu tragi cu el. Exista foarte multe accesorii de glock, dar majoritatea nu sunt de calitate. Daca iti iei cauta informatii despre firma care le produce, si sa fie originale.

Nu l-am folosit, doar l-am montat pe arma.Nu mi-a facut impresia ca e incomod...dar pana nu trag cu el montat, nu imi pot da seama de realitate...

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Salutare salutare.Am o mare rugaminte.Am nevoie de munitie de 9 mm blank-uri.As vrea sa stiu unde gasesc cea mai buna oferta.Pana am am gasit doar la Arrow International la 2,3 RON bucata, ceea ce mi se pare foarte mult.

MA intereseaza vre-o 200 buc daca sunt la un pret rezonabil...