Jump to content
POLITISTI.ro

Glock 17. Toate generatiile.

Postare recomandată

Publicat

De acord cu Catalin.M-am jucat si eu cu un USP Tactical, si nu mi s-a parut asa ,,tactic.. cum ii zice numele.Cel putin pt mine nu a fost ce m-a asteptam//...

• 3 luni mai târziu...
Publicat

USP-ul compact este foarte dragutz si mai practic decat fratele lui mai mare dar fatza de Glock are si ceva banuti peste.

Eu altceva vroiam sa va intreb : si-a gravat cineva mansonul , ma intereseaza dar prefer o firma din Bucuresti. Apropo ... este bine sau nu deoarece am auzit niste discutii contradictorii.

Publicat

Hmm...interesanta idee...Si eu sunt interesat de personalizare daca exista posibilitatea..

• Membru
Publicat (modificat)

Exista, si e destul de ieftina.

Cautati servicii de gravura laser. Puteti sa incercati la cei care graveaza bijuterii.

Modificat de bozo
Publicat

Hm...penetreaza laserele lor otelul teniferat din mansonul glock-ului? O sa ma interesez...

Publicat (modificat)

Conform celor de aici: http://www.gravurala...a-cu-laser.html

Materiale care pot fi gravate: lemn, hartie si carton, piele (naturala sau sintetica), cauciuc, acryl (plexiglass, stiplex), plastic (ABS, PVC etc.), pluta, sticla (nu poate fi decupata), piatra, marmura (nu pot fi decupate), metale eloxate sau acoperite (nu pot fi decupate), materiale textile, plus, catifea, ceramica (nu poate fi decupata), burete, materiale speciale pentru gravura laser....

Nu stiam ce este exact metalul eloxat si ma-am informat. Conform dex-ului este aluminiu...

ELOXÁREs.f. Procedeu electrochimic de tratare a aluminiului în vederea protejării lui contra oxidării; eloxaj. [< eloxa].

Sursa: DN (1986)| Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

Astea sunt motivele pentru care intrebam...

Dar sapt viitoare o sa sun sa caut...

Modificat de arcan
  • Membru
Publicat

Si gravura lui din fabrica tot cu laser e facuta.

Uite una custom aici:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Am vazut acum cativa ani, la un magazin de cadouri. Costa vreo 20-30 lei o inscriptionare.

Publicat

Stiu si eu vreo doua,dar o sa intreb daca e suficient de puternic laserul...

Publicat

Am gasit ceva (gravarelaser.eu) 15-20 ron , au zis ca au mai facut pe pistoale. Nu este vorba ca trebuie sa fie foarte ieftin ci ma intereseaza calitatea si sa nu dauneze materialului. Apropo ...dar daca vreau un desen se poate ? ...ma gandesc ca ar trebui sa se faca prin scanare cumva...

• 4 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

M-am gandit ca un ,,tutorial,, de curatare a Glock-ului ar fi util:

Pentru inceput ne trebuie o chiuveta,apa(calda daca e posibil) peria armei si o cutie de Axion (inamicul grasimilor) :)) :

20121017163229.jpg

dupa spalare,il uscati si urmeaza ungerea:

cate o picatura pe sinele mansonului:

20121017175225.jpg

si aici una :

20121017175139.jpg

mai una aici :

20121017175239.jpg

Gata. Montati-l si , bafta la poligon.

Stay safe.

Am găsit o poză a producătorului care confirmă întocmai tutorialul tău. :good:

Parcă v-aţi fi vorbit :pfft:

post-2-0-05436700-1371715136_thumb.jpg

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Fratilor am patit ieri ceva hilar. Siti ca duminica a fost o zi de kko de ploi non-stop. Eh... din pacate pt mine un maestru baut al volanului a dat-o-ntr-un stalp pe Prel. Ferentexas de ne-am ales cu vreo 3 incarcerati pe vremea aia de nici cainii nu ies din cotet. Eh... s-a nimerit sa plec de acas cu un toc de picior marca Viper achizitionat acu` vreo 2 ani ... m-a plouaaaat si pe mine si pe Glocky de ne-au luat dracii. Am ajuns acasa, am bagat arma-n seif si am scos-o a 2a zi.

Surpriza!

Tot mansonu PATAT de rugina! Am demontat monstru si m-am pus pe frecat de m-au luat dracii. A iesit in proportie de 90-95% dar tot se mai vad puncte iar pe una din partile laterale ale mansonului (interiorul striatiilor) inca se vad dungi subtiiiiiiiiiiiri maron. A mai patit careva asa ceva? Parca Glock-ul nu rugineste :)))

Mentionez ca pistolul a indurat fff multe la viata lui: ingheturi, nameti, ulei, benzina, spirt, PLOI FARA NUMAR si niciodata nu am patit asa ceva....

Idei???

Modificat de Nightwolf
  • Membru
Publicat

E posibil sa fi dat de ceva coroziv daca pana acum nu a patit nimic.

Unui coleg de-al meu i-a ruginit de nou, asa ca nu e chiar cum zic ei. Cei de la reprezentanta s-au oferit sa il schimbe.

• 7 luni mai târziu...
Publicat

Pe internet unii americani se cam plang de ultima generatie glock. Daca pana acum erau probleme cu arcul recuperator mai nou se plang de invelisul protector. Ultimele modele cica ar fi un gri mat fata de cel negru glosy care exista in trecut si care ar fi mai rezistent la uzura si zgarieturi. Rog posesorii de gen 4 sa-si imparataseasca parerea despre ascest subiect. Glockul de mai sus spalat cu axion prezinta urme de uzura in sensul ca se poate vedea luciul metalic deci acel pistol sigur rugineste daca nu este sters imediat dupa contactul cu apa.

• 2 ani mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Felicitari pentru achizitie !
Sa il stapanesti sanatos si indelungat !
:clip::emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.