Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandari filme - Ce filme ati mai vazut in ultima vreme?

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Îți recomand și The Pacific (2010) dacă ți-a plăcut Band of Brothers.

• Membru
Publicat

Da, el este. Mie personal mi-a plăcut mai mult Band of Brothers dar este vorba de gusturi.

Link.

• Moderator
Publicat

Band of Brothers l-am văzut și mi-a plăcut. Din cauza asta am zis să-l văd și pe ăsta. :)

Publicat

@ cs777: 9 Rota este un film super, l-am tot revazut de vreo 5 ori cred, incercand sa arat unor persoane cum arata razboiul privit si de partea cealalta... nu uit nici acum imaginea cu MIL-urile care apareau dupa creasta muntilor....

@ arcan: cum ti s-a parut Prometheus? sincer, nu m-a dat pe spate, speram mai mult...

filmele rusesti sunt absolut surprinzatoare.... zilelel trecute am vazut asta

este vorba despre o batalie intre tancuri, in ww2 intre rusi si nemti.... la sfarsit s-a stricat, au dat-o in balarii din pacate....

mai era unul, ceva de genul "gone fishing" cu niste rusi (procuratura, armata, militie etc) care merg la pescuit si dupa ce se imbata ajung in Finlanda si fac haos pe acolo... comedie faina... o sa caut linkul....

• Apreciez 1
Publicat

am vazut sambata seara la cinema ultimul film aparut din seria james bond "skyfall".e interesant filmul,bineinteles cu elementele specifice bond:mandre,masini si impuscaturi,cui e pasionat de seria james bond il recomand,celorlalti nu prea ar merge nici daca vrei sa te uiti doar ca sa treaca timpul :(

Publicat

LAWLESS (ÎN AFARA LEGII)

Este un gangster-movie în care bine-cunoscutul regizor John Hillcoat oferă publicului o felie din tumultoasa istorie a fărădelegilor din America.

Filmul este povestea adevărată a faimoşilor răufăcători Bondurant: trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice şi care îşi încearcă norocul la visul american în statul Virginia, în era Prohibiţiei. Pelicula, ce are la bază relatarea ficţionalizată lui Matt Bondurant despre familia sa, are în distribuţie actori-vedetă din generaţia tânără - Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan, bucurându-se şi de prezenţa unor nume sonore precum Guy Pearce şi Gary Oldman. O poveste fascinantă despre crimă şi corupţie, loialitate şi iubire, brutalitate şi tandreţe, care vine să completeze panoplia filmelor cu gangsteri.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

SUPERB film. Extrem de realist. Mi se pare ca joaca in film membri adevarati ai SEAL.

• Membru
Publicat

Inca nu m-am apucat sa-l vad, dar cred ca merita totusi - reality show, concurs, nici nu stiu cum sa-l numesc.

Publicat
foarte bun filmul,vazut la cinema e o placere sa il privesti,efectele sunt foarte bune,la fel si povestea,merita vazut :pfft::good:
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Mă bucur că ţi-a plăcut. Nu l-aş fi recomandat aici pentru voi, dacă nu consideram că este un film bun.

Eu l-am văzut săptămâna trecută şi am tot zis să postez aici despre el, dar m-am luat cu altele şi abia azi mi-am adus aminte.

Nu-l rataţi.

http://www.facebook.com/v/479622912076256

Publicat (modificat)

Am vazut si eu filmul! Mi-a lasat un gust amar...dar este bun si reflecta realitatea! Dur, dar adevarat...

Modificat de teolucian63
Publicat (modificat)

Recomand Slumdog Millionaire

Jamal Malik este eroul principal al Slumdog Millionaire, un orfan care a trait toata viata la periferiile orasului indian Mumbai. Fiind la un pas de castigarea marelui premiu de 20 milioane de rupii (aprox 500.000 USD), Jamal este arestat de politie sub suspiciunea de frauda. Intrebarea tuturor este cum poate ajunge un copil al strazii, analfabet, sa cunoasca toate raspunsurile emisiunii. Jamal incepe sa le povesteasca politistilor intreaga sa viata, de cand era mic si pana in ziua in care a ajuns in concurs. Fiecare capitol din viata sa poate oferi raspunsul la o intrebare din concurs, Jamal parand ca se afla in emisiune mai degraba pentru regasirea unei dragoste pierdute decat pentru suma de bani pusa in joc. Este puştiul un geniu? Are noroc? Sau este vorba de destin? Iar scopul lui Jamal este să câştige cele 20 de milioane de rupii puse în joc sau un altul, mai personal?

Modificat de Panter
  • Membru
Publicat

N-am vazut un film la fel de bun ca End of Watch de multi ani.

Multumesc Catalin pentru recomandare!

Publicat

Alex Cross (2012) - Detectivul Alex Cross

2ac49d3d0120e067f2cc0b6aaad7617d.jpg

Alex Cross, celebrul detectiv psiholog din romanele lui James Petterson, face trecerea pe marele ecran în interpretarae lui Tyler Perry. Neîntrecut în a citi indicii, Alex Cross dă de probleme când în cale îi iese un criminal în serie sadic. Cei doi devin protagoniştii unui joc de-a şoarecele şi pisica, iar curând lucrurile vor deveni extrem de personale pentru detectiv, care va fi împins până la limita moralităţii de şicanele oponentului său.

Publicat (modificat)

Pentru ca am un feeling aparte pentru meseria asta, am vizionat si eu aseara filmul recomandat de tine, Catalin: ''End of watch''. Este super, iar speech-ul cu care incepe este genial. L-as revedea cu drag oricand!!! :good:

Modificat de georgya

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.