Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Am o întrebare …

cu o săptămână în urmă am fost oprit de poliție și mi-a fost luat certificatul mașinii deoarece mașina se afla sub sechestru de o lună și nu știam

Cu o lună și jumătate am fost oprit de poliție doar pentru control și nu s a a găsit nimic de obiectat și am fost lăsat să plec 

Masina am cumpărat o de ceva vreme dar nu am semnat încă contractul deoarece fostul proprietar avea o amendă (ceea ce spune el despre amenda aceasta este ca o plătește în rate) și de aceea nu am putut o trece pe numele meu…

L am sunat și i am spus despre aceasta și a aflat ca un nepot de-al lui are un abonament la Orange pe numele lui și nu a mai plătit ratele și sechestrul a căzut pe mașina mea

Am fost sunat pe urmă și mi a spus ca a plătit rata restantă și ca sechestrul a fost ridicat de pe mașină însă nu am certificatul mașinii încă deoarece mi s a comunicat ca trebuie sa ajungă in orașul de unde sunt…menționez ca certificatul mi a fost reținut in alt oras
Este adevarat ca va trebui sa aștept sa vina certificatul sau trebuie sa îl ridic din orașul de unde a fost reținut?

Politistul care mi-a reținut certificatul mi a comunicat că mașina se află sub sechestru deoarece propietarul are ceva neplătit 

• Moderator
Publicat

@Samu27

Legea (Hotărârea Guvernului. nr. 1.391 din 2006) prevede:

Art. 201 - Atunci când vehiculul este înmatriculat sau înregistrat într-un alt județ decât cel pe teritoriul căruia a fost constatată fapta ori este înmatriculat într-un alt stat, certificatul de înmatriculare sau de înregistrare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare se trimit, după expirarea termenului prevăzut de lege pentru introducerea plângerii împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției, serviciului poliției rutiere din județul care are în evidență vehiculul, autorității administrației publice locale emitente sau, după caz, autorității străine emitente.

Termenului prevăzut de lege pentru introducerea plângerii împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției este de 15 zile. 

• 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

Bună ziua! Mi-a fost reținut talonul pentru expirare termen transcriere. Încă nu au trecut 90 zile de la data la care a fost întocmit contractul de vânzare-cumpărare dar în sistem apare problema asta. Am dovada 15 zile.

Ce trebuie sa fac in continuare?

Mulțumesc!

Modificat de hankma
  • Moderator
Publicat

@hankma trebuie să transcrii auto pe numele tău. În locul certificatului de înmatriculare vei depune dovada înlocuitoare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.