Jump to content
POLITISTI.ro

Pistolul Makarov 9 mm

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

pistolmakarov.png

Arma a fost conceputa in anii '40 de catre Nikolai Makarov, fiind initial fabricata in Rusia, ulterior fiind fabricata de toate tarile membre ale Pactului de la Varsovia.

Este un pistol semi-automat ce foloseste munitie cal. 9x18mm.

Pistolul Makarov se produce si in prezent de Rusia, China, si Bulgaria.

makarov2cs.jpg

makarov1cs.jpg

• Apreciez 2
Publicat

Asemanarea dintre Makarov, Walther PKK si md '74 (Carpati) este uimitoare. Oare cine pe cine a copiat (Carpatiul este exclus)?

Publicat

e super pistolul!!!am tras cu el si mi-a placut mult!!

foarte reusit!!

as fi multumit sa am unul in locul crapatiului!!

Publicat

daca mi-as lua un Makarov,unde as gasi munitie pentru el!!rog ajutor!!sunt interesat!!

• Moderator
Publicat

Munitia cal. 9x18 mm este greu de gasit, dar probabil poti achizitiona prin comanda la magazinele de arme.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

stiu ca nu respect tema de discutie dar sunt fericit!!!am tras cu PM astazi si a fost supeeeeeer!!!o arma excelenta intadevar!!!

Publicat

Unii se bucura ca trag pentru prima oara cu PM si altii sunt satui de ele..... Sa vezi cu PSaL ce super e!

• Membru
Publicat

Am o mare nelamurire si poate ma ajuta cineva cu un raspuns, desi poate vi se pare o aberatie.... Exista sau nu munitie , cartuse ``cap vidia``/ ``gloante vidia`` ???:hmmmt:

• Membru
Publicat

Nu, nu este o aberatie, se numesc cop killers in argoul american, si sunt concepute in asa fel incat sa treaca prin blindaje usoare sau chiar prin vesta antiglont. Daca nu ma insel, sunt interzise a fi achizitionate de catre civili in tarile cu apa calda.

• Membru
Publicat

Nu, nu este o aberatie, se numesc cop killers in argoul american, si sunt concepute in asa fel incat sa treaca prin blindaje usoare sau chiar prin vesta antiglont. Daca nu ma insel, sunt interzise a fi achizitionate de catre civili in tarile cu apa calda.

Multumesc mult pentru informatie.

• 9 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

daca mi-as lua un Makarov,unde as gasi munitie pentru el!!rog ajutor!!sunt interesat!!

Sigur , sigur, gasesti in Bulgaria. Politistii lor au aceasta arma in dotare!

Modificat de Dorin17
Publicat

In Bulgaria il gasesti la 100 de euroi, daca te mai intereseaza! Am vorbit cu un politist bulgar!

Publicat

Aceasta este varianta civila a Makarov-ului

Dintre acestea, varianta in calibrul 9mm Scurt e cea mai atractiva

Si o demonstratie de tir informal, de neconceput in curtile noastre :D

Publicat

Daca gasesti munitie.La noi 9x19 e la putere iar 9x18 e cat de cat accesibil. .380ACP o fi minunat,o fi avand varietate mare,dar de unde nu e pe piata nu poti cere.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.