Skip to content

O nouă specie: "cocalarii de tip wannabe", impostori şi parveniţi

Featured Replies

dupa ce am vizionat aseara linkul, am mai intrat si acum, de curiozitate sa vad daca este "viu" si surpriza, este updatat, insa ochiul soacrei m-a racait pe unicul si singurul neuron din dotare. luptatorii sias tin/sprijina pemeul de incarcator?

• Replies 82
  • Views 18.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cerasela daca acel individ il asculta pe Salam e cocalar ? Eu ce sa ma consider avand in vedere ca sunt vecin cu el si il cunosc si personal ? Oricum persoana din acele poze e clar inca are minte d

• prietene a treia poza e facuta cu o arma de autoaparare,iar primele doua sunt facute in echipamentul de airsoft.Stii ce e ala mil-sim? Daca nu iti explic eu...military simulation se numeste si este un

• Considera ca esti vecin cu el...

Posted Images

Se practica acest tip de priza.Desi unii nu o recomanda.

• Membru

Interesant e ca are la prieteni un comisar de la SIAS si un fost ofiter de la BAOLP. (sau poate mai multi, dar eu pe ei ii cunosc)

Mai "interesant" este ca la cover-ul pe care-l are cu politisti....unul care lucreaza la jaguari a dat like :))

... cu facultate la aceeas prodigioasa fabrica de diplome bio .....

• Moderator

Jandarul ăla este cel care a intrat aici şi a şterpelit nişte fotografii ce nu-i aparţineau. N-ar fi fost nimic deosebit sau vreo problemă, dacă ar fi lăsat wtermark-ul cu "politisti.ro" pe ele, dar exact ca un ciorditor a avut grijă să le decupeze pentru a nu se putea observa de unde le-a "preluat".

Exact aceeaşi situaţie şi în cazul fotografiei pe care o foloseşte bolnavul psihic "colonelu MişuSIAS", poza respectivă provine tot de aici, dar nu a avut bunul simţ să lase sursa (watermark-ul) şi a decupat din fotografie. Comportament specific "ciorditotilor" penibili.

Este un civil, cred ca al lui e si contul de Fb Respect Politiei Romane,Este un simpatizant infocat al politistilor.Nu il blamati prea tare.Acum ceva timp a trimis pe la IPJ-uri cereri pentru embleme ale SIR-urilor si ale oricarei formatiuni a IPJ.

• Moderator

Da este acelaşi individ. Nu ar fi nicio problemă, dar el nu vrea să pară vreun fan sau simpatizant, ci din contră, trăieşte în impostură, crează periodic pagini sau conturi ce induc în eroare omul de rând, care seamănă ori au titulaturi ca şi cum ar fi officiale. Are ceva probleme.

Va prezint un alt specimen.

Conform profilului sau de pe "feisbuc" acest cocalar este "agent securitate la Civitas PSG".

Priviti ce avioane are in cap ...

2894351qtj3vrhs.jpg2894448yixc75el.jpg2895033gln5rwzj.jpg

Ca sa fie un specimen reusit mai trebuie sa se vada si icoanele pe fundal.

• Moderator

Horaţiu, cel din poze este membru aici pe forum. Chiar a avut ceva probleme şi nu a ezitat să fluture pistolul în public.

Găseşti aici povestea:

Horaţiu, cel din poze este membru aici pe forum. Chiar a avut ceva probleme şi nu a ezitat să fluture pistolul în public.

Găseşti aici povestea:

Sunt uimit de ce am citit

Tipul este complet. Are cioc, par pe piept, pistol la brau, tigara intre degete, maieu alb si ...fotoliu ergonomic pentru relaxare.

Sunt atatea sporturi care sa te faca sa simti inima in urechi sau airsoftul sa te faca sa te crezi Rambo si multi aleg un pistol la brau. Am observat ca multi care au la brau un pistol se cred mai barbati

Ma refer la cei care si-au achizitionat "aşa in doru' lelii" pistol de autoaparare.

• 2 months later...

Afisat intr-o zona centrala.

pozau.jpg

:ph34r:

Edited by Sony

• 3 weeks later...

imaginea 4 ... cit de evlavios poate sa fie =)) o fi colegul "cel pe care nu-l numim"? dar ala nu e cu icoane, deci o fi altcineva.

• Membru

Cred ca ar trebui sa trimitem linkul cu idiotul asta si celor de la Neuro si sunt absolut convins ca se vor sesiza din oficiu!

Sau sa-i facem cadou o invitatie la "Ziua Portilor deschise" de la Spitalul de Neuro psihiatrie de la el din oras! :))

Se poate lua legatura cu personajul? Nu de alta dar as vrea sa imi recomande si mie sala de forta unde merge pentru ca are un biceps care ma face invidios pe el.

• 9 months later...

Reinvii topicul datorita unui profil de FB, pe care am intrat din greseala: https://www.facebook.com/politiaanimalelor.bacau.1 si unele poze mi-au atras atentia.

post-136-0-30207700-1384531389_thumb.jpg

post-136-0-92975000-1384531416_thumb.jpg

Cam pana unde a ajuns "Politia Animalelor" inainte de a fi desfiintata.

• 2 months later...
  • Moderator

Priviţi aici un lup moralist ce s-a dovedit a fi un impostror parvenit

Ce ascunde CV-ul lui Niels Schnecker
646x404.jpg
Şeful de campanie al lui Crin Antonescu, omul de afaceri Niels Schnecker (53 de ani), şi-a publicat pe site-ul personal un CV impresionant, dar „a uitat“ să treacă şi anii în care a absolvit studiile înalte sau perioada în care a profesat. Potrivit CV-ului său oficial, primul contact al lui Niels Schnecker (foto) cu elita politică americană a avut loc pe când acesta avea numai 27 de ani. Mai precis, directorul de campanie al lui Crin Antonescu susţine că a fost numit consilier special la Casa Albă în 1987, perioadă în care preşedinte era Ronald Reagan, dar documentele aflate în arhiva de la Casa Albă, publicate online, îl contrazic. Numele lui Niels Schnecker nu figurează între consilierii lui Ronald Reagan, nu doar în 1987, ci pe parcursul ambelor mandate ale acestuia. În schimb, arhiva documentelor din timpul administraţiei Reagan arată că fostul şef de stat a numit-o în funcţia de consilier special pe Mary F. Wieseman. Conform vechiului CV, în aceeaşi perioadă, respectiv în 1987, omul de afaceri se afla în Colorado, unde a deţinut funcţia de CEO al International Investment Bankers Group Inc. În acelaşi an, obţine şi un MBA în cadrul National Center for Business Studies din Washington D.C. Însă ultimele două instituţii nu pot fi găsite de motoarele de căutare şi nici nu există nicio referire la ele. Numele său nu apare, ulterior, nici printre membrii echipelor de campanie ale lui George Bush Sr., George W. Bush, Rudolph Giuliani, deşi CV-ul său pretinde că ar fi fost consilier al candidaţilor la campaniile prezidenţiale derulate în perioada 1984 - 2008. Şi nici în Comitetul Naţional Republican, din care acesta susţine că face parte, nu figurează. Singura legătură dintre numele lui Niels Schnecker şi republicani poate fi identificată pe lista sponsorilor. Într-adevăr, Schnecker a avut donaţii modice, în două rânduri, 250 şi 1.550 de dolari, pentru cauza republicanilor, potrivit unui document al Comisiei Electorale Federale din SUA.
ABSOLVENT DE SORBONA: FACULTATE INEXISTENTĂ
Niels Schnecker susţine că a absolvit cursurile Universităţii Sorbona, în cadrul Faculté de la Romande. Facultatea respectivă nu există, însă, iar în ce priveşte situaţia absolvenţilor, prestigioasa universitate pune la dispoziţie, pe site-ul propriu, un anuar în care se regăsesc numele studenţilor actuali, dar şi ale foştilor studenţi. Totodată, Schencker susţine că este doctor în filosofie economică, diplomă obţinută, de asemenea, în cadrul Universităţii Sorbona. Cu toate acestea, numele său nu se regăseşte printre foştii studenţi.

Consilier la privatizarea flotei?
Niels Schnecker a sosit în România în 1994, potrivit unui interviu acordat în 2010. „Eram avocat în Johannesburg, Africa de Sud, şi m-a convins să mă întorc (n.r. - în România) răposatul ambasador Mihai Botez, Dumnezeu să-l ierte!“, povestea Schnecker pentru „Evenimentul zilei“. Cu toate acestea, într-un articol publicat de acelaşi cotidian în 1993, Niels Schnecker figura pe lista de experţi mandataţi de Guvernul României. „În 1993 nu eram consilier la Navrom“, a comentat, scurt, Schnecker, pentru Adevărul.
Citeste mai mult: adev.ro/n0eyaz

Minicinosul ăsta penibil e un "formator de opinie" ce îşi dă cu părerea şi se pricepe la toate pe la televizor.

Din pacate, nu este singurul impostor care apare la televizor sau care ajunge in diferite functii.

Nu este un formator de opinie ci un manipulator de opinie feroce, care isi urmareste scopul!

• Membru

Cu siguranta era printre cei care il acuzau pe Funeriu, ministru al educatiei la un moment dat, de faptul ca nu are bacalaureatul luat in Romania. :))

Acum, numai sa fie adevarat ce scrie si Adevarul. Daca da, arata ce caracterizeaza societatea romaneasca - ipocrizia si impostura, ca sa nu mai spun de prostie. In nici un caz nu e coruptia pe primul loc, dupa cum e opinia generala.

Funeriu a fost primul om care a aratat valoarea invatamantului din Romania

Eu sunt foarte, foarte, foarte dezamagit unde a ajuns invatamantul.

Imi aduc aminte cat transpiram pentru un 6, acum se ia 10 daca ai auzit despre fenomen... e trist

Ma refer la invatamantul superior de stat, la particular e mai tragic, nu mai vorbesc de liceu

Cezar, să nu-ți vină ideea să te uiți printr-un manual școlar din ziua de azi, că te sperii. :D

Acum vreo doi ani căutam să-mi împrospătez anumite cunoștințe de chimie și m-am gîndit că ideea cea mai simplă ar fi fost un manual de clasa a opta sau a noua. Total greșit! Răsfoind manualele în librărie, m-am îngrozit. Conțineau doar niște generalități foarte vagi, cum că hidrogenul e un gaz inflamabil, sau că oxigenul e un compus al aerului și întreține arderea, chestii de genul ăsta. :wacko:

Păi eu în clasa a opta știam să interpretez informațiile din tabelul lui Mendeleev, știam pe dinafară grupele cele mai importante din el, știam să calculez distribuția electronilor pe straturi pentru orice element din tabel... B-)

Că tot eram acolo, am răsfoit și alte manuale: istorie, geografie... Toate-s la fel. :(

Noi la geografie învățam să găsim pe hartă fiecare masiv din Carpații românești, învățam toate trecătorile, rîurile, care de unde pleacă și unde se varsă... În clasa a 6-a învățam capitalele statelor, chiar îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri ziua în care am luat un 10 la geografie pentru că știam toate capitalele africane. Pe toate, fără excepție. Acuma, manualul de geografie e o vrăjeală. :(

Generația mea a fost ultima care a mai apucat școala primară și gimnaziul sub Ceaușescu. Au fost vremuri urîte, care n-aș vrea să se mai întoarcă, dar mă consider norocos că am apucat învățămîntul de-atunci.