Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Ästia sunt din ciclul "Am vazut si eu filme cu prosti " , regizor Guvernul Boc....

...Ma baieti, intai mergeti pe la scoala un pic, si dupa aia aratati-va izmenele !!...

...si dupa cum se vede, incet, incet, am ajuns la seria VII din filmul DEMOLITION - Politia Romana !!

Publicat

Contact Information

Phone

• 746060287 Mobile
  • 726063218 Mobile

cine-i de serviciu la noapte poate sa-i dea niste bipuri de pe numar ascuns din 5 in 5 minute?

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Cerasela daca acel individ il asculta pe Salam e cocalar ? Eu ce sa ma consider avand in vedere ca sunt vecin cu el si il cunosc si personal ? :)

Oricum persoana din acele poze e clar inca are minte de copil.

Modificat de attackew
  • Displace 10
  • Membru
Publicat

Cerasela daca acel individ il asculta pe Salam e cocalar ? Eu ce sa ma consider avand in vedere ca sunt vecin cu el si il cunosc si personal ? :)

Ce are sula cu prefectura? Pica para malaiata in gura lu` natafleata. Dar aici doreai sa ne arati ca de fapt esti vecin cu Salam si il cunosti personal ;) Stiu, e un mare merit al tau.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat
Eu ce sa ma consider avand in vedere ca sunt vecin cu el si il cunosc si personal ? :)

adica-te-lea ce vrei sa spui, ca daca maica-mea si maica-ta au uscat rufe la acelas soare om fi veri ? =))

si vecinilor mei cind pun manele li se "raspunde" cu rapsodia romana de enescu, iar ca si tine si eu ii cunosc personal.

ca sa citez un clasic in viata, recte stephen hawking, fiecare cocalar in parte este o singularitate la fel de adinca precum o gaura neagra.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Vai de capul lui... stau hainele pe el ca pe umeras si el se crede un fel de dur. :doh:

Aici apare sindromul Chuck Noris ca nu imi explic altceva.Saracu de el.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Attackew,considera ca stai prost cu logica... :clip: ..asta daca nu il asculti si tu pe Salam :naughty:

Modificat de anamaria1292
Publicat (modificat)

""Bine" ca avem si din astia. :doh: Altfel nu am putea sa ne distram si noi din cand in cand :ner: . Chiar nu-i inteleg. Oare ce au in cap cand isi "etaleaza" calitatile cu astfel de poze. :hmmmt:

Modificat de Shoto
  • Moderator
Publicat

Nici cea mai exigenta femeie nu are ce cusur sa le gaseasca astora ... :ner:

Publicat

Somaţia în cazul uzului de armă efectuat de locali conform legii 155/2010 "POLIŢIA - STAI !" :faint:

Publicat

Cerasela daca acel individ il asculta pe Salam e cocalar ? Eu ce sa ma consider avand in vedere ca sunt vecin cu el si il cunosc si personal ?

:ner: ma scuzi dar nu ma pot abtine...de fapt tie nu iti place sa il asculti pe vecinul tau lalaindu-se, dar de nevoie ce sa faci...ce ti.e si cu vecinii astia trebuie sa ii suporti "ghinionul" tau

• Moderator
Publicat

Ştiu şi eu un astfel de specimen :doh:

114301qewfcw7r.png

Baietasul asta, cu "politia interventii etc" m-a dus imediat cu gandul la comandantul de batalion cand ne spunea vinerea ca o sa fim "subunitate de interventie... la bucatarie" in weekend... pentru cunoscatori, nu are rost sa spun care-i traducerea, dar pt "civili" asta inseamna ca urma sa curatam un camion de cartofi si sa spalam la blide pana ne cadea pielea de pe degete... dar eram "la interventii !!!"

• Membru
Publicat

Actualmente "subunitatea asta de intervenţii " este formată din "veselari". :lol:

Publicat

nu-mi aduce aminte, ca am avut sector la masa tacerii, si aleile din jur :angry:

• Membru
Publicat

Ooo... colegi de suferinta. :) Eu am avut in partea cealalalta de parcut, la fantanita, sub nenorocita aia de salcie, plus 2 banci unde-si faceau pauzele baietii. Deci, iti dai seama ce insemna asta. :)

Publicat

...eheeee...amintiri...o alee interminabila si copaci mari cu multe frunze...si niste maturoaie cat casa...frumoase amintiri!..

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Spuneti voi acum ca nu va este dor de tarnurile alea caraghioase si de mistourile pe care le faceam de cate ori ne scoteau pe alei prin fata liceelor,a intreprinderilor,etc..... :ner:

Macar noi avem si amintiri frumoase...pacat insa de generatiile de dupa care nu prea au amintiri ...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.