Skip to content

O nouă specie: "cocalarii de tip wannabe", impostori şi parveniţi

Featured Replies

• Moderator

Au apărut încă un tip de "wannabe" - ecologiştii se cred şi ei poliţişti :doh:

2610829yr7kxh0k.jpg

• Replies 82
  • Views 18.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cerasela daca acel individ il asculta pe Salam e cocalar ? Eu ce sa ma consider avand in vedere ca sunt vecin cu el si il cunosc si personal ? Oricum persoana din acele poze e clar inca are minte d

• prietene a treia poza e facuta cu o arma de autoaparare,iar primele doua sunt facute in echipamentul de airsoft.Stii ce e ala mil-sim? Daca nu iti explic eu...military simulation se numeste si este un

• Considera ca esti vecin cu el...

Posted Images

Este plin prin Satu Mare de ei se pare.....

Am ramas tampit cand am vazut asta...

politiaeco.jpg

politiaeco2.jpg

Pe cand mascatii eco?

In alta ordine de idei, se poate concretiza de o instiintare la MAI? Parca a pus cineva, la un moment dat un link spare asa ceva...

Edited by Dan

• 4 weeks later...
  • Membru

Nu stiu daca ati vazut sau nu, dar in ultima vreme facebook-ul s-a umplut de astfel de cocalari de tipul wanna be.

Uitati aici un specimen, ce probabil are probleme psihice, nu mai are o viata normala si si-o traieste pe facebook. Sufera omul foarte rau si probabil ca se crede mai important daca se pretinde a fi altceva decat este in realitate.

Periodic isi face cate un nou cont cu o denumire pompoasa si desi nu este politist, isi alege tot felul de titulaturi pompoase.

Aici se crede "Politia Nationala" :doh:

1911924cgslg48g.png

http://www.facebook....100003233932375

iar aici pretinde a fi "Poliţia Forţele Speciale" :doh:

1913121ddfnqslm.png

http://www.facebook....100003292480471

Cei care intrati si aveti cont pe facebook, va rog sa accesati link-urile de mai sus si dati un mare click pe butonul "Raporteaza". Se va deschide o fereastra cu mai multe optiuni. Bifati optiunea "Acest profil pretinde să fie cineva, sau e fals" si "Does not represent a real person".

Poate asa mai scapam de cocalarii astia de tip "wanna be" si poate reusesc sa-si refaca viata si sa traiasca in realitate pe viitor.

Merci

Edited by Octavian

• Moderator

cu ce te afecteaza? mai grave sunt problemele Terrei (seceta, razboaie, stratul de ozon, poluarea, Rosia Montana, saracia, lipsa apei potabile, etc) :D

• Moderator

Eu am dat report la ambele conturi.

• 3 weeks later...

Octavian, am raportat si eu! :good:

• Author
  • Membru

Nr.1 al topicului revine in forta :lol::lol:

http://www.facebook.com/cosminsri

Va rog eu frumos nu ii dati report :lol:

post-258-0-97186700-1326914464_thumb.jpg post-258-0-08951800-1326914477_thumb.jpg

arma dezasigurata...degetul pe tragaci...in auto? asta e tampit frateeeeee

Cerasela daca acel individ il asculta pe Salam e cocalar ? Eu ce sa ma consider avand in vedere ca sunt vecin cu el si il cunosc si personal ? :)

Un cocalar de invidiat, daca il si asculti.

• 2 weeks later...
  • Membru

Va prezint un alt specimen.

Conform profilului sau de pe "feisbuc" acest cocalar este "agent securitate la Civitas PSG".

Priviti ce avioane are in cap ...

2894351qtj3vrhs.jpg2894448yixc75el.jpg2895033gln5rwzj.jpg

• 3 weeks later...

Va prezint un alt specimen.

Conform profilului sau de pe "feisbuc" acest cocalar este "agent securitate la Civitas PSG".

Priviti ce avioane are in cap ...

2894351qtj3vrhs.jpg2894448yixc75el.jpg2895033gln5rwzj.jpg

prietene a treia poza e facuta cu o arma de autoaparare,iar primele doua sunt facute in echipamentul de airsoft.Stii ce e ala mil-sim? Daca nu iti explic eu...military simulation se numeste si este un joc asemanator paint-ball. Numai ca eu am sunt adeptul uniformelor si vreau la joc sa fiu cat mai real. Si da eu sunt in profilul respectiv de facebook si da am o pasiune pt armele de foc. Si daca sunt agent de securitate care e problema ta? Imi castig o paine cinstit. Nu am impresie de politist sau altceva...incerc din resursele mele financiare sa recreez cateva echipamente celebre. Va salut!

Si inca ceva! Cand investesti bani in ceva exista si pasiune...daca pasiunea e mare atunci si investitia e pe masura. Nu ma face cocalar daca nu ma cunosti. Cauta o uniforma originala americana Desert Storm si spune-mi si mie daca dai banii pe ea. E scumpa...dar e o pasiune. Va salut!

• Membru

Prietene, daca ai pasiuni din astea, de ce nu ti le tii pentru tine? La ce iti pui poze pe net in ipostaze gen Counter-Strike? De aia esti cocalar, ca te lauzi cu niste chestii cu care nu ar trebui. Nu vezi ca esti penibil? :doh:

Daca am dat-o in penibil imi cer mii de scuze dar nu vreau sa fiu politist sau ceva de genul. Doar recreez anumite chestii. Acum va arat pe cineva care indeplineste calitatile de wanna be. Asta e link-ul:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000738558917. Inca o data imi cer scuze daca sunt penibil. Va salut!

• Moderator

Sunt curios ce chestie ai recreeat în poza în care ți-ai pus cagula pe față și ți-ai tras o poză pe care ai postat-o pe „feisbuc”?

recreeaza, nu re creaza ;)

Cagula o am de distractie ca ultimu' care a intrat la mine in baie era sa faca pe el. Incearca numai sa intri brusc peste cineva intr-o baie sa ii vezi reactia....dar in fine...as mai zice multe dar m-as multe nu isi au rostul. O ultima rugaminte am...sa se stearga postarea respectiva si data viitoare inainte sa mai apara vreunul care ma face cocalar fara sa ma cunoasca nu e om. Suntem oameni si trebuie sa ne respectam. Va salut!

si data viitoare inainte sa mai apara vreunul care ma face cocalar fara sa ma cunoasca nu e om.

nimeni nu te poate FACE in vre-un anumit fel. de facut numai mama ta proprie si peronala te-a FACUT!!

cocalarismul SE CONSTATA ;) si cum printre noi sunt o gramada de agenti constatatori, deh, ce sa-i faci .... defect profesional, constata si ei, ce sa faca.

• Moderator

Cagula o am de distractie ca ultimu' care a intrat la mine in baie era sa faca pe el. Incearca numai sa intri brusc peste cineva intr-o baie sa ii vezi reactia....

Fotograful s-a speriat? A facut pe el cand ti-a tras poza pt. Facebook? :naughty:

Are si baiatul ala o bruma de dreptate.Link-ul cu ala care ,,lucreaza la mascati,, este infiorator.

• 8 months later...
  • Moderator

A reapărut pe facebok atârnătorul ăla penibil de tip "wanna be", unu ce se autointitulează "colonelu", Dl Colonelu, Mişu Colonelu şi alte asemenea denumiri specifice inadaptaţilor social. A mai fost postat în acest topic, iar acum a apărut din nou. Probabil că suferă grav de dedublarea personalităţii, din moment ce este obsedat să fie confundat şi el pe feisbuci cu unul dintre poliţiştii de la SIAS. Priviţi ce link şi-a ales:
https://www.facebook.com/MisuSIAS
Ăsta e Mişu de la SIAS. Vă rog băgaţi câte un report la profilul ăsta, poate cei de la facebook îi fac un bine şi îl închid, în felul acesta poate se trezeşte la realitate şi revine la viaţa lui, fără a mai fi nevoie să se refugieze în alte personalități secundare şi imaginare.

Ba mai mult, tupeul său nu are limite, a creat şi o pagină a SIAS-ului pe facebook ce pare a fi oficială.
Am dat întâmplător peste el, când încerca ca un disperat să facă spam într-un grup de colecţionari, dar eu le-am spus poliţiştilor din străinatate că nu este poliţist. Şi cu un tupeu fantastic, imediat a intrat aici să mă sperie, că el este cel datorită căruia poliţiştii de la SIAS vor participa la Swat Round-up International 2012 şi în plus el este prieten la cataramă cu şefii de la SIAS.

• Membru

La catarama de la gheata poate ...