Jump to content
POLITISTI.ro

Absolventii Spiru Haret ID

Postare recomandată

Publicat

Ce se mai aude, am auzit ca Ministerul nu vor s ane recunoasca studiile pe motiv ca facultatea nu-i acreditata. Voi ati avut probleme cu diploma?

Publicat

tie frica e. pai la ce studi faceti atit ne mai trebuie sa va ateste spiru haret ca ne-am umplut iarasi de trintori . Mai puneti mina pe carte si faceti o facultate ca lumea sa scoatem aparatu asta din namol

• Moderator
Publicat

Luminati-ma si pe mine. Numai ID-ul nu are acreditare? Ori nicio forma de invatamant nu are acreditare?

Publicat

Eu zic sa fie liniste cu acesta facultate, care sigur numai deservicii ne va aduce, toata lumea rade de cei care au facut facultatea la "clicknet".

Publicat

Nu sunt probleme daca ai absolvit-o pana in 2008,eu unul am incercat la ofiteri atat la IGPR cat si la MAI si nu au fost probleme.

Publicat

Revenim (cu riscul de a face flame si a lua un warning): unde e diferenta intre ofiterul su Spiru si cel cu Academie? Cel cu Academie probabil mai si munceste pe salariul lui... Poate sa faca si mama facultatea la Spiru, niciodata nu voi fi de acord cu aceasta forma de invatamant, e fabrica de vise dar din pacate umple grosul functiilor la stat, e un fel de pretext pentru avansare, ca merita....ioc, iar la rpivat sunt buni de dat cu matura sau sa deschida usa.

Sincer, mie mi se pare putin sfidator la unul care si-a tocit coatele pe banci, sa il intrebi daca Spiru a lui e rcunoscuta sa fie egala cu el...

...si nu, nu lucrez in politie...

Publicat

Nu am facut facultatea la SPIRU asa ca nu pot fi acuzat ca le tin partea colegilor politisti care studiaza acolo dar am constatat personal ca cei care fac la SPIRU invata mai mult decat altii de la alte facultati si...chiar stiu carte!!!

Publicat

S-a inventat Universitatea Bucuresti, Babes-Bolyiai Cluj sau echivalenta de la Iasi, scolile Politehnice (Bucuresti/Cluj/Iasi), de ce nu le incearca nici unul din studentii eminenti de la Spiru? Si asta in conditiile in care nici invatamantul nu mai e ce a fost nici la universitatile clasice. Hai sa nu jignim munca altora care au facut scoala si macar cei cu Spiru sa se bucure ca pe hartie sunt egali in pregatire celor cu Academia sau cu Universitatea Bucuresti de exemplu.

Stiu ca e jignitor ce spun dar pana la urma, cateodata te saturi de ipocrizie si de faptul ca toti romanii au "studii superioare" si le este ciuda ca au salariu numai 1000 RON sau etc... Nu e chiar asa, exista facultati (si alea au ramas cum au ramas...) si fabrici de diplome.

Cat timp facultatea Spiru e legala, probabil va fi recunoscuta diploma, deci nu cred ca trebuie sa isi faca griji colegii tai, insa nu inseamna ca prin absolvirea unui Spiru, garantat ai IQ mai mare. Eventual gradul poate sa creasca, insa mintea tot aia ramane. Succes in recunoasterea diplomei pentru colegii tai...macar la stat sa le fie recunoscuta, ca la privat...

Publicat

Foarte buna gluma dunelu.

Ai curaj sa faci pariu ca un sfert dintre absolventii cu 10 la Spiru nu stiu sa scrie corect romaneste? Iar asta este o conditie necesara si suficienta sa termini cu 10.

Iti spun ca joaca x si 0 la examene

Publicat

Glumești, nu?  :hmmmt:

Sa stii ca e o constatare foarte serioasa.Examenele acolo sunt pe calculator ,in timp limitat, sistem grila si daca nu cunosti problematica nu ai cum sa treci examenul. La facultatile de stat azi profii te pica in prima instanta si dupa ce dai spaga te trec chiar daca nu stii nimic. Asa ca sunt facultati si ...facultati precum si studenti si ...alti studenti !!!

Foarte buna gluma dunelu.

Ai curaj sa faci pariu ca un sfert dintre absolventii cu 10 la Spiru nu stiu sa scrie corect romaneste? Iar asta este o conditie necesara si suficienta sa termini cu 10.

Iti spun ca joaca x si 0 la examene

Facem pariu ca si la facultatile de stat sau altele particulare sunt studenti care nu stiu sa scrie in nici o limba fie ea chiar...limba romana !

Publicat

Tu compari un examen unde trebuie sa scrii ceva, ce ramane scris acolo si se pot aduna aia sa rada pana se prapadesc daca scrii aberatii, sau un examen oral unde trebuie sa vorbesti in fata profesorului si a intregii grupe cu jocul de-a alba neagra ce se practica la Spiru. Hai sa fim seriosi si sa nu ne furam singuri caciula! :ner:

Publicat

Sa stii ca e o constatare foarte serioasa.Examenele acolo sunt pe calculator ,in timp limitat, sistem grila si daca nu cunosti problematica nu ai cum sa treci examenul.

Ai uitat sa spui ca exista o lista de vreo 200 de grile din care iti pica vreo 30. Deci grila de subiecte se stie dinainte... Am sau nu dreptate, asa neoficial?

Ati dat vreun examen oral si daca nu stii fiecare subiect de minim 5, sa pici? Oral inseamna sa scrii cu creta pe tabla si sa demonstrezi chestii, nu sa citesti de pe o foaie? Eu am dat minim 15 in facultate astfel...

Deci chestia cu facultatea ClickNet sa o lasam asa cum e, se stie deja. Sau stiai ca la Yale s-a gasit o lucrare (nu ma refer la disertatie) care semana cu alta la 8 ani dupa ce a absolvit respectivul student? Stii ce s-a intamplat? I s-a retras licenta studentului?

Cu tot respectul dar nu cred ca ati bagat la drept penal sau civil cum au bagat cei din Baneasa. Prietenii stiu de ce :clip:

Publicat (modificat)

,,Facem pariu ca si la facultatile de stat sau altele particulare sunt studenti care nu stiu sa scrie in nici o limba fie ea chiar...limba romana !"

Exista o probabilitate foarte mare sa pierzi pariul Dunelu. Casele de pariuri nu cred ca ar putea sa dea o cota la asa ceva.

Modificat de Elvis
Publicat

Nu-i mai comparati pe cei care au facut facultatea la stat cu cei care au absolvit la particular. E o comparatie ridicola. Aia au trecut prin facultate ca gasca prin apa. :rolleyes:

Cunosc destule exemplare.

Cam in aceeasi situatie sunt si cei care au intrat la facultate pe baza de dosar.

Stiti ca a fost si la stiri acum cativa ani, ca o gramada de studenti care intrasera la facultate pe baza de dosar n-au reusit sa termine nici macar primul an. :doh:

Publicat

De unde s-a plecat si unde s-a ajuns! :hmmmt:

Parerea mea este ca facultatea, fie ea la stat, fie la privat, nu te face cu nimic mai destept. O diploma nu poate atesta cantitatea de materie cenusie pe care o posedam ci doar faptul ca am absolvit o facultate ( fiecare dupa propriile-i ''puteri'' ).

Restul e...cancan!

Publicat

Ai uitat sa spui ca exista o lista de vreo 200 de grile din care iti pica vreo 30. Deci grila de subiecte se stie dinainte... Am sau nu dreptate, asa neoficial?

Ati dat vreun examen oral si daca nu stii fiecare subiect de minim 5, sa pici? Oral inseamna sa scrii cu creta pe tabla si sa demonstrezi chestii, nu sa citesti de pe o foaie? Eu am dat minim 15 in facultate astfel...

Deci chestia cu facultatea ClickNet sa o lasam asa cum e, se stie deja. Sau stiai ca la Yale s-a gasit o lucrare (nu ma refer la disertatie) care semana cu alta la 8 ani dupa ce a absolvit respectivul student? Stii ce s-a intamplat? I s-a retras licenta studentului?

Cu tot respectul dar nu cred ca ati bagat la drept penal sau civil cum au bagat cei din Baneasa. Prietenii stiu de ce  :clip:

Sa stii ca chiar ..am bagat la Baneasa si civil si penal ! La prima mea postare cu acest subiect am aratat ca nu am nici o treaba cu SPIRU .

,,Facem pariu ca si la facultatile de stat sau altele particulare sunt studenti care nu stiu sa scrie in nici o limba fie ea chiar...limba romana !"

Exista o probabilitate foarte mare sa pierzi pariul Dunelu. Casele de pariuri nu cred ca ar putea sa dea o cota la asa ceva.

Imi asum riscul ! Reamintesc faptul ca nu am nici o legatura cu SPIRU .

Publicat

Majoritatea colegilor care s-au apucat de Drept la facultatea Spiru Haret s-au apucat DOAR pentru diploma,nu pentru a profesa in acest domeniu!

Cat despre acreditare,eu anul trecut am fost inscris al USH Iasi care pana acum jumatate de an a fost acreditata,dupa care i s-a luat acreditarea si au transferat toti studentii la USH Constanta care este intr-adevar acreditata!Daca tineti bine minte a fost un mare scandal acum ceva timp,cand Ministerul Educatiei si Cercetarii a dat in judecata facultatea Spiru Haret,si spre surprinderea mea USH a castigat acest proces!Deci mai pe scurt este acreditata,nu in toate domeniile de studii,dar Dreptul stiu sigur ca este acreditat!Eu unul am ales sa urmez cei 4 ani de studii la USH dupa care examenul de licenta l-am dat la Academie!Deci nu "am trecut ca gasca" prin facultate cum zic unii!Va doresc o vara placuta! :emo-yessir:

Publicat

Mai copii, eu nu inteleg, de ce nu va inscrieti voi la o facultate de stat, daca tot aveti de gand sa faceti facultate? De ce sa dati banii la o facultate particulara? In plus, nici nu va mai stresati cu acreditari si alte alea. Simplu, nu? :)

Publicat (modificat)

Iubita, e usor de spus si greu de realizat si am sa iti spun de ce!

La o facultate de stat trebuie sa mai treci si pe la cursuri, iar multora dintre noi timpul nu ne permite acest lucru. Apoi, daca proful nu te vede le cursuri sau nu ii cumpei nush ce carti, ai picat examenul. Daca pici examenul trebuie sa platesti atat restanta cat si pe prof ca sa treci data viitoare, oricat ai invata. Un alt aspect care avantajaza facultatile particulare este taxa, care este la jumatate fata de facultatile de stat. Am foarte multi prieteni studenti la facultati de stat, care desi merg la cursuri, invata, cumpara carti, sunt nevoiti sa acorde tot felul de atentii costisitoare profesorilor ca sa promoveze unele examene.

In ceea ce priveste acreditarea, va pot spune cu siguranta ca oricui termina Facultatea de Drept din cadrul USH, indiferent de forma pe care a absolvit-o, ii va fi recunoscuta diploma!

Personal, raman la parerea ca facultatea nu contribuie atat de mult la realizarea noastra pe plan profesional, ceea ce ai in cap este mult mai important. Poti sa termini o facultate intr-un anumit domeniu, apoi sa te realizezi profesional in alt domeniu si sa fii foarte bun in ceea ce faci. Stii tu mai bine ce zic, doar ti s-a intamplat! :clip:

Modificat de bestkyky
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Eu vorbesc din experienta personala dar si din experienta altor colegi de la Universitate. Eu am facut facultatea de Istorie la Univ.Bucuresti si am cunoscut colegi de la alte facultati tot din cadrul Univ. Bucuresti. Niciodata nu am experimentat si nici n-am auzit de la colegii mei despre "atentii" care trebuiau date profilor pentru a trece un examen sau despre nepromovarea unui examen fiindca nu ai cumparat nu stiu ce manuale sau nu prea ai dat pe la cursuri.

Cel putin pentru Istorie, unde am terminat eu, pot garanta. Daca indrazneai sa vii cu "atentii" la vreun prof, pai puteai fi sigur ca nu mai termini in veci. Si este adevarat ca te cam luau la intrebari daca nu prea dadeai pe la cursuri, dar nici vorba sa nu te treaca examenul. Credeti-ma pe cuvant, am petrecut 6 ani in facultatea aceea. :)

E adevarat ca nu stiu ce se intampla in alte facultati din alte orase. Eu personal nu am incredere in facultatile particulare. Poate gresesc, este pur si simplu parerea mea. :)

Modificat de Miadry
  • Apreciez 1
Publicat

câți ați fost studenți pe vremea Răposatului și a Odioasei ?

vă mai aduceți aminte ce spuneau profesorii în primul an referitor la examene ? ai mei profesori (și era o chestie generală ) spuneau că „cel mai ușor examen este cel de admitere ” ! acum toate examenele sunt la fel ...

am la serviciu un „eminent” care s-a înscris la Spiru Haret ... până aici nimic aiurea, numai că la primul său examen din prima sesiune „intelectualul„ pentru că nu știa să copieze folosindu-se de P.C.-ul din fața sa a picat examenul ... nimic deosebit nici de această dată ... ce este frumos acum urmează : după ce a învățat cum să copieze folosind P.C.-ul ,„capabilul” a început să i-a numai 10 și să-si dea cu presupusul în calitate de „jurist” . l-am întrbat dacă acum nu i-a și bursă pt .că are numai 10 ... vă închipuiți reacția ....

după părerea mea , situația e gravă . adică: unul ca ăsta (și ca alte mii ) termină o facultate ;pentru că are pile sau are„ buzele țuguiate” (a se citi că pupă într-un loc care începe cu litera C _ _ , pe șefi ) ajunge ofițer (pentru că au prioritate cei din sursă internă) .

problema acum începe ... Nulitatea ajunge șef ,are oameni în subordine ,trebuie să i-a decizii ,iar pentru că nu este capabil , i-a hotărâri greșite ,care afectează viața subalternilor săi în mod negativ .

tot datorită nulității profesionale ,noul șef este foarte nesigur în acțiunile sale și pentru a i se trece cu vederea acest lucru este din ce în ce mai servil cu cei care l-au promovat și la cererea șefilor săi începe să „ calce pe cadavre ” pentru că de acum scopul acestuia este să parvină cât mai repede ,el vrea acum să fie acceptat căt mai repede în noul grup socio-profesional în care a pătruns (și unde întotdeauna va fi ridiculizat ,bârfit și criticat _în spate _și pus în situații de genul „să-și rupă gâtul „ _în față ) și încearcă se se distanțeze cât mai repede de cei cu care până atunci era „la fel ” .

mă întreb ... dacă ăsta este ofițer ...?? atunci ne merităm soarta .!!!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.