Jump to content
POLITISTI.ro

Ajutati-ma sa imi aleg cel mai usor loc de munca!

Postare recomandată

Publicat

ceri un sfat,intr-un mod cat se poate de politicos si ti se raspunde sa te duci la ansamblul ciocarlia???????ce este asta dragi colegi?eu inteleg ca sunt multi frustrati de pilele altora ,dar sa mi se raspunda intr-un asemenea hal?

tocmai pentru ca nu am in spate vreun mare mahar portocaliu ,am cerut un sfat,daca aveam ,credeti ca ma mai interesa sectia la care o sa merg

de 10 ori mai pregatit decat cei care mi-au raspuns execrabil,

• Apreciez 2
  • Displace 6
Publicat (modificat)

Poate pregatit la sport sau alte domenii,dar in materie de politie,nu cred.Si nu trebuie sa te superi pe ansamblul ciocarlia,pt ca sunt buni:P

Un politist bun, poate sa se considere de abia dupa 5 ani de activitate daca isi da interesul,daca nu....o planta va ramane toata viata

Modificat de Tiesto
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

ceri un sfat,intr-un mod cat se poate de politicos si ti se raspunde sa te duci la ansamblul ciocarlia???????ce este asta dragi colegi?eu inteleg ca sunt multi frustrati de pilele altora ,dar sa mi se raspunda intr-un asemenea hal?

Dacă mai stai pe aici o să trebuiască să te obișnuiești, asta mi s-a întâmplat și mie cand am intrebat ceva prima dată. Am primit totuși și răspunsuri bune.Multă lume paranoică, cum intrebi ceva, cum gata, ori vrei la birou, ori ai pile

Modificat de Soap
  • Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

forget it!sper doar sa nu am parte de asemenea "colegi"...

sunteti penibili,ati uitat ca si voi ati fost candva ca mine,felicitari!politisti minune...

• Displace 5
Publicat

bozo,slabeste inainte sa pui poza cu tine.

repet asa cum codul penal nu - i incrimineaza pe cei care comit infractiuni fiind iresponsabili sau pe cei care comit infractiuni pe fondul betiei involuntare complete ,nici eu nu ma supar pe voi cei ce mi-ati raspuns execrabil,desi cred ca in unele cazuri este vorba de betie voluntara completa in cazurile prezente

bozo,orice domeniu pentru tine.

• Displace 5
Publicat (modificat)

:ner: :ner: tare asta cu codul penal

Faci acuma pe judecatorul?

Bozo cred ca face miscare sa slabeasca inainte de a-i raspunde la costy

Modificat de Tiesto
  • Membru
Publicat

Costy de unde ai dedus tu ca sunt gras?

Hai sa incepem cu gramatica: cand se scrie puneti si cand se scrie pune-ti?

Publicat

@ Costy, fara suparare,ai o abordare foarte proasta! .... nu contest ca, citez : sunt de 10 ori mai pregatit decat voi , dar demonstreaza . Nu cumva ai facut vreo 10 ani de soala de politie si in fiecare an ai fost nr. one

Aici ti-au raspuns niste politisti ( viitori colegi ), intr-un mod placut sau mai putin placut de tine, dar tine cont " CU EXPERIENTA " .

Din postura ta o faceam mai diplomatic . Va rog sa ma scuzati , dar nu m-ati inteles......., Eu am vrut sa spun..... , Nu prea cunosc........., etc, erau unele din modurile de abordare care te faceau placut .

Publicat

Domnule Eduard,imi cer scuze fata de toti cei prezenti pe acest forum,insa nu ma asteptam ca niste oameni cu experienta in politie,experienta de viata,sa-mi raspunda asa cum au facut-o,sa raspunda unui nimeni in politie care este la inceput intr-un sistem asa cum il cunoastem,cu atata rautate,

imi cer scuze daca am suparat pe cineva!

• Displace 1
Publicat

Am 15 ani de politie. Nu este mai bine nicaieri. Peste tot este la fel. Numai tu sa faci fata.

Iti spun eu ca acolo unde ai si situatie operativa , ai si satisfactie, pentru ca le vezi pe toate .

Publicat

cred ca am avut suficient respect si m-am adresat cat se poate de politicos atunci cand am deschis acest topic,raspunsurile primite m-au facut sa raspund asa,

justitia umana presupune a raspunde la rau cu rau si la bine cu bine,imi pare rau ca nu ma ghidez dupa justitia divina pentru a va raspunde la rau cu bine.cam atat,seara buna bravi POLITISTI!

Publicat (modificat)

Daca vrei sa ajungi un adevarat politist, iti doresc sa ajungi la Bozo. Adica in Ferentari( am dreptate bozo ?). Ce zici este bine acolo ?

Ei Bozo face fata !... Mai multe iti poate explica el !

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

La sectia 24 lucrez eu. Ai dreptate, in Ferentari.

Costi nu ti-a raspuns nimeni cu rautate. Asa interpretezi tu. Aici e un mediu mai dur, mai acid, dar ne respectam intre noi. Mai glumim, dar nu ne jignim. Invata sa te controlezi pentru ca sincer ai mari probleme. O sa ai situatii de stres si trebuie sa fi calm, ca altfel nu se poate.

Publicat

imi cer scuze! am citit din nou intregul topic, am gresit cu "puneti", si am gresit avand un comportament total neadecvat!

bozo, imi cer scuze pentru jigniri!

am reactionat in felul acesta deoarece am avut impresia ca ma tratati cu superioritate.

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.