Skip to content

Examen de absolvire 2011

Featured Replies

• Membru

eu cred ca o sa amane iara o sa termine decat ofiterii

• Replies 617
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• scuza-ma, tu nu esti unul dintre noi, cei care se simt jigniti de o postare in care ni se zice ca ne folosim de scuze penibile! imi cer scuze serios, insa sper ca moderatorii acestui forum sa ia mas

• danpin singurul penibil de aici esti tu! m-am saturat ca voi ,cei care sunteti angajati sa postati cu o asa superioritate incat ..... suntem si asa suficient de oropsiti de soarta incat chiar nu mai a

• Fac 12 ore pe tren de la Oradea pentru o mizerie de examen, care o sa fie mizerabil de usor, si o sa fie si mai mizerabil corectat. Notele vor fi date dupa ureche, baremele de corectare vor puncta din

http://www.cdep.ro/p.../7/pr557_11.pdf

Art. 3. – (1) Încadrarea absolvenţilor promoţiilor anului 2011 ale Academiei de Poliţie «Alexandru Ioan Cuza» şi a absolvenţilor promoţiilor anului 2011 ale instituţiilor de învăţământ superior din structura Ministerului Apărării Naţionale pregătiţi pentru nevoile Ministerului Administraţiei şi Internelor se realizează cu data de 1 ianuarie 2012.

„(6) Încadrarea promoţiilor de absolvenţi ai şcolilor postliceale pentru formarea agenţilor de poliţie, subofiţerilor, maiştrilor militari, precum şi a promoţiilor de absolvenţi ai şcolilor postliceale pentru formarea subofiţerilor/maiştrilor militari ale Ministerului Apărării Naţionale pregătiţi pentru nevoile Ministerului Administraţiei şi Internelor se realizează pe parcursul anului 2012, în limita numărului de posturi vacante/temporar vacante, pe instituţii de învăţământ aparţinând fiecărui inspectorat general/structură prevăzut/prevăzută la alin. (3), potrivit ordinii de priorităţi stabilite prin ordin de către ministrul administraţiei şi internelor.

sa-mi bag.. noi astia.. micii agenti.. cand a ploua cu lapte si miere.. rusine dinu patriciu

Edited by sov88

sunt curios care e legea ce incadreaza numai absolventii de la academie

• Membru

http://www.cdep.ro/p.../7/pr557_11.pdf

Art. 3. – (1) Încadrarea absolvenţilor promoţiilor anului 2011 ale Academiei de Poliţie «Alexandru Ioan Cuza» şi a absolvenţilor promoţiilor anului 2011 ale instituţiilor de învăţământ superior din structura Ministerului Apărării Naţionale pregătiţi pentru nevoile Ministerului Administraţiei şi Internelor se realizează cu data de 1 ianuarie 2012.

„(6) Încadrarea promoţiilor de absolvenţi ai şcolilor postliceale pentru formarea agenţilor de poliţie, subofiţerilor, maiştrilor militari, precum şi a promoţiilor de absolvenţi ai şcolilor postliceale pentru formarea subofiţerilor/maiştrilor militari ale Ministerului Apărării Naţionale pregătiţi pentru nevoile Ministerului Administraţiei şi Internelor se realizează pe parcursul anului 2012, în limita numărului de posturi vacante/temporar vacante, pe instituţii de învăţământ aparţinând fiecărui inspectorat general/structură prevăzut/prevăzută la alin. (3), potrivit ordinii de priorităţi stabilite prin ordin de către ministrul administraţiei şi internelor.

Asta e mai veche ce-ai postat tu aici.

Nu-i vad rostul!

Sau poate gresesc eu pe undeva si nu-mi dau seama.

http://www.scoalapol...nicate/mof..pdf

Probabil e vorba de cele 2 alineate introduse, 6 si 7.

Edited by Bogdanel

• Moderator

Nu are rost să mai postez încă o dată şi aici, dar în topicul referitor la conferinţa de presă a ministrului de interne ce a avut loc în această după-amiază, găsiţi şi nişte precizări referitoare la încadrarea voastră.

Îmi pare rău că vă dau o astfel de veste.

De asemenea, în ianuarie urmează să fie încadraţi în structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor 1.600 absolvenţii de anul acesta ai şcolilor de subofiţeri şi ofiţeri subordonate MAI, din totalul de 2.850 de absolvenţi. Restul vor fi încadraţi în funcţie de vacantarea unor locuri, a precizat ministrul Internelor.

In conditiile astea pentru campina/cluj nu cred ca vor fi mai mult de 700 de locuri. Mai prinde casa in ****

Edited by jeffo

in cei 2850 sunt inlcusi si absolventii academiei??

ca sa ii scadem pe ei din 2850 si din 1600..ca ei vor fi toti incadrati. sa vedem cati suntem pe cate locuri..

Care ati dat examen din gramatica limbii romane? :))

Organizarea şi desfăşurarea examenelor de absolvire, a

activităţilor specifice pentru acordarea gradelor profesionale/militare,

precum şi a repartizării la unităţi a absolvenţilor şcolilor postliceale

pentru formarea agenţilor de poliţie, subofiţerilor şi maiştrilor militari,

respectiv ai şcolilor postliceale pentru formarea subofiţerilor/maiştrilor

militari ale Ministerului Apărării Naţionale pregătiţi pentru nevoile

Ministerului Administraţiei şi Internelor se realizează potrivit

calendarului aprobat prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor

pentru fiecare etapă în parte, după vacantarea numărului necesar de

posturi.”

Din asta se intelege ca nu vom da toti examenul de albsolvire odata? Sau sunt eu putin botanist la ora asta?

ma intreb care sunt criteriile dupa care ii vor alege pe cei din prima etapam

Asta e mai veche ce-ai postat tu aici.

Nu-i vad rostul!

Sau poate gresesc eu pe undeva si nu-mi dau seama.

http://www.scoalapol...nicate/mof..pdf

Probabil e vorba de cele 2 alineate introduse, 6 si 7.

Nu e deloc veche bogdanel...este legea promulgata nu mai demult de 4 zile in urma , adica 22.11.2011.legea a trecut prin parlament(rezultat vot pentru=165, contra=130, abtineri=2 (prezenti=297)) mai trebuie dat avizul de constitutionalitate cred...Este vorba de vehea lege din 16.06.2011 cu modificarile pe care le gasesti in link-ul postat de mine.

Se specifica foarte clar - absolventii academiei vor fi incadrati cu 1 ianuarie pe cand cei ai celorlalte scoli pe parcursul anului 2011.Pentru acestia din urma criteriile de departajare si etapele de sustinere a examenelor de absolvire vor fi stabilite prin ordin al ministrului de interne.In concluzie la SAPVLC vor fi mai multe examene de absolvire din care primul(pentru un anumit numar de elevi) va fi(parerea mea) cel deja planificat in decembrie.

tare asta..astia is nebuni.. pot sa injur aici pe blog vreo 2 conducatori ai natiunii??

cum vor face o sa zica primii XX da-ti examen restul stati pe aici prin scoala gasim noi ceva de facut si pentru voi, ca sa nu mai zic de saracii care sunt ultimii din clasament pe ei o sa ii puna probabil undeva prin decembrie 2012

probabil dupa medie ca doar nu o sa ia alfabetic..

Se pare ca in sfarsit munca celor care au invatat va fi apreciata intr-un fel sau altul, daca se va face o selectie in functie de medie. Cand unii jucau fotbal sau stateau la un suc sau o barfa pe bancute afara, altii stateau in camere sa invete.

Divide et impera guest, cred ca era suficient ca cei cu medii mici nu prindeau judetul. Mie imi pare tare rau de colegii care nu vor prinde loc, iar cat despre cei care prind... cine stie unde vor prinde...

Cu ce iti va fi apreciata munca? Stii bancul ala cu rabinul, se duce credinciosul nemultumit de situatia sa financiara la rabin, ca locuieste cu familia intr-o camera, acesta din urma il sfatuieste sa isi aduca si animalele in camera sa vada cum e. Si asa credinciosul este multumit cu rahatul pe care il are. In loc sa scoata pentru toti locuri si ai de unde alege ca omul te vei multumi cu niste resturi cine stie pe unde, daca ai prioritate la aceste resturi nu inseamna ca munca iti este apreciata...

Imi vine sa injur si sa farm televizorul cand il vad pe boschetarul de igas, prosti sunt si nu mai mor odata lua-i-ar dracu

• Author

aveam o gramada de colegi care vroiau sa fim amanati si erau extaziati ca niste prostituate la vazul unui tir turcesc "vai stam 6 luni acasa ..ne bucuram de vacanta avem timp sa muncim o viata ca sunt prea tanar/a" eu zic ca unii din noi isi merita soarta sincer..adica aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa vi se intample..eu unul nu concep cum o sa poata doar o parte din promotie sa lucreze si o parte nu.. sa mai vad asta si chiar ca la noi e posibil orice..banuiesc ca ceilalti care sustin examenul a doua serie o sa iasa din scoala direct agenti principali..?

Edited by sheriffu

imi cer scuze ca ma amestec si eu printre problemele voastre.Dar totusi cine a zis ca nu veti da toti deodata examenul?stati linistiti ca asta nu se poate intampla!

chiar in oug 557 spune ca vor fi mai multe etape

SNE sindicatul national al elevilor- trebuie sa il facem.. nu se mai poate asa :)

Se pare ca in sfarsit munca celor care au invatat va fi apreciata intr-un fel sau altul, daca se va face o selectie in functie de medie. Cand unii jucau fotbal sau stateau la un suc sau o barfa pe bancute afara, altii stateau in camere sa invete.

Tocilarii!!! Daca nu au invatat toti la fel de bine asta nu inseamna ca nu ar putea fi politisti la fel de buni. Este posibil ca unii din ei sa compenseze prin alte calitati.. In conditiile in care absolvim cursurile aceleiasi unitati de invatamant ar trebui sa terminam deodata. Asa ar fi normal.

• Moderator

stati linistiti ca asta nu se poate intampla!

Prieteni, incepand cu zilele fara plata de la sfarsitul anului 2008, nu v-ati saturat sa auziti chestia asta mereu???

Macar sa publice pe site listele cu cei care vor sustine examenul final, sa nu ne ducem aiurea pana acolo. Jenanta situatie!

Danpin,zilele fara plata au fost la sfarsitul lui 2009 :) , intradevar s-au intamplat atatea de atunci..........din rau in mai rau si nu se stie ce va mai urma.Dar cum speranta moare ultima ,sa speram si de data asta ca vor veni vremuri mai bune! :emo-yessir:

subscriu parerii lui tod.. nu sunt nici primul nici ultimul dar nu e corect asa..

din aia tocilari nu aveti idee cat sunt buni doar de munca de birou. i-am vazut in practica. pai in operativ is pierduti, tremurau chilotii pe ei si isi prindeau urechile nu stiau nici sa mai vorbeasca cand trebuia sa ceara un buletin sa nu mai zic cand apar probleme in operativ, s-a taiat filmul acolo. am un coleg care nu e in prima parte a clasamentului chiar e spre sfarsit,nu s-a obosit omu cu invatul ca multi altii de altfel, pai ala in practica era de 10 ori mai bun ca soarecii aia

Si pune-l tu pe ala sa intocmeasca un act :)). Sa vezi atunci exprimari.. Nu sunt in stare sa faca un P.V. de constatare a contraventiei :)). Si va mai mirati ca ne considera lumea niste prosti.... Pai daca cei mai multi dintre noi nu au citit o carte in viata lor... Au trecut prin scoala ca Voda prin loboda.... E trist..

Edited by Tod