Skip to content

Examen de absolvire 2011

Featured Replies

mi-a facut placere sa lupt alaturi de voi................

• Replies 617
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• scuza-ma, tu nu esti unul dintre noi, cei care se simt jigniti de o postare in care ni se zice ca ne folosim de scuze penibile! imi cer scuze serios, insa sper ca moderatorii acestui forum sa ia mas

• danpin singurul penibil de aici esti tu! m-am saturat ca voi ,cei care sunteti angajati sa postati cu o asa superioritate incat ..... suntem si asa suficient de oropsiti de soarta incat chiar nu mai a

• Fac 12 ore pe tren de la Oradea pentru o mizerie de examen, care o sa fie mizerabil de usor, si o sa fie si mai mizerabil corectat. Notele vor fi date dupa ureche, baremele de corectare vor puncta din

a sunat azi cineva la scoala sa vada ce spun acum sau inca sustin ca o sa mergem sa ingetam la scoala?

• Author

Sa ne fie tarana usoara!Dumnezeu sa ne ierte!Amin.

Nu mergem la scoala.. In cursul zilei de azi veti fi si voi anuntati de catre seful de clasa...

am primit si eu mesaj de la un coleg ca nu mai mergem la scoala oficial

Domnule Toduta dupa cum ar zice cineva..:)) ce devreme v-ati trezit..:> si sincer sa fiu.. chiar nu am avea niciun motiv sa ne simtim in sistem...

este oficial! nu mergem la scoala si in ianuarie se va publica pe site-ul scolii programul examenelor!

am fost anuntat de diriginte si am fost mandatat sa anunt toata clasa! deci , sursa este sigura!

sistemul nu ne vrea...intrebarea e daca noi dupa atatea il mai vrem...

dragii mei colegi, vrema sa credem sau nu... noi toti de pe aici ne asteptam sa nu mai dam niciun examen.. si partea buna e ca se mai vehiculau zvonuri cum ca vom merge la scoala.. si vom sta 2-3 zile dupa care careu si ne spun: haideti plecati acasa ca nu mai dati nimic... acum stim ca nu mai mergem si nu mai rabdam frig degeaba... sau cel putin asa am inteles eu.. ca e sigur ca nu mai mergem si nu se stie cand vom sustine acest mirific examen

dupa cum a zis un coleg asta face parte din examenul psihologic al scolii...trebuie sa trecem de asta mai intai

• Membru

Am aflat răspunsul care ne-a măcinat atâta în ultimele zile. Având în vedere că treaba e sigură şi cum singura alinare e că o să fim alături de cei dragi iarna asta, vă urez de pe acum Sărbători Fericite şi un an cât mai bun dragi colegi. 2011 a fost urât rău de tot, sperăm ca 2012 să schimbe în bine situaţia, câtuşi de puţin. Toate cele bune şi, cum era de aşteptat, M.A.I. ! :emo-yessir:

sarbatori fericite si scuze tuturor celor care au fost deranjati de postarile mele pe acest forum!numai bine!

nu iese fum fara foc...acum intrebarea e mai dam vreodata examenul asta? sau e mesaj ..luati viteza din mai?

Ganditi-va ca in 2012 mai iese o promotie...

Sincer, daca as stii ca o sa huiduim la final in loc de "sa traiti!" chiar ar fi mai usoara vestea

da.. peste 6000 de incadrat

m-a sunat si dirigu si mi-a dat vestea cea mare

@ joepitesti... nu ai treaba cu promotia de dupa tine... stai linistit ca nu ii avanseaza pe ei inaintea noastra..

inca o dovada care scoate in evidenta incapacitatea ministerului de a lua deciziile corecte,folositoare lui.de ce mama masii i a angajat pe ofiteri in loc sa acopere deficientele din mediul rural,ordine publiccrezut ca a ,rutiera cu agenti?e total anapoda.sau au construit prea multe birouri in astea 6 luni si se doreste ocuparea lor imediata.in teritoriu ii mananca hotii si lor le arde de glume .rusinos!mi e rusine ca am ales aceasta meserie.e mai onorant sa fii vazator la taraba..

Cica se dizolva universitatea daca nu se sustine examen de licenta pentru 1 an sau ceva de genul.

lasa ca celelealte scoli din minister nu se dizolva.. Campina, Cluj, Oradea, Falticeni, Dragasani... astea-s degeaba... si noi cei scolarizati in ele.. la fel.. tot degeaba

• Membru

Sincer imi pare rau de voi... Ceea ce se intampla nu cred ca are vreun precedent, nu cred ca s-a putut intampla vreodata asa ceva. Am un fost elev care este generatie cu voi si va spun sincer ca imi pare rau de ceea ce s-a intamplat, acest lucru duce nedreptatea la cote de neimaginat. :(

http://www.avramiancu.ro/pdf/mod.pdf

ÎN ATENŢIA ELEVILOR

Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu" Oradea, seria de pregătire 2009-2011

Vă informăm că examenul de absolvire planificat să se desfăşoare în perioada 12- 31.12.2011 se amână în conformitate cu prevederile Legii nr.234/2011 publicată în Monitorul Oficial nr.861/07.12.2011, acesta urmând să se desfăşoare pe parcursul anului 2012 potrivit calendarului care va fi aprobat prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor, după vacantarea numărului necesar de posturi.

Având în vedere cele menţionate, elevii seriei 2009-2011 vor fi în continuare în vacanţă, până la punerea în aplicare a punctului 3 din actul normativ menţionat.

Totodată, vă informăm că în conformitate cu prevederile art.2 din Legea nr.234/2011 elevii seriei 2009-2011 care solicită în perioada cuprinsă între 08.12.2011 şi 31.12.2012, prin renunţarea la calitatea de elev, sunt scutiţi de la plata cheltuielilor de întreţinere pe timpul şcolarizării. Aceasta se poate realiza prin raport scris adresat directorului şcolii.

• Membru

cristi , e cumva sorin fostu elev? :P