Skip to content

Examen de absolvire 2011

Featured Replies

• Author

ce imi place....hai cu totii sa speram...sa invocam karma pozitiva...sa ne facem una cu universul..sa ii dam like-uri lu igas pe profilul de facebook poate ne baga in seama...toti auziti zvonuri...toti primiti telefoane si sms-uri de la scoala..toti citesc in stele ca dam/nu dam examenul toti au o cunostinta in scoala care stie sigur ce o sa facem...reveniti-va domnilor...suntem viitori politisti..noi lucram cu documente si pe baza unor legi,nu dupa ureche.Pur si simplu nu inteleg ce rost are sa starniti rahatul asa doar ca va place cum miroase...Atata timp cat nu exista nimic oficial si cei din conducere ocolesc sa ne dea un raspuns concret sincer nu vad rostul zvonurilor astea idioate si total nefolositoare..sau poate unii sufera de prea putina bagare in seama..

• Replies 617
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• scuza-ma, tu nu esti unul dintre noi, cei care se simt jigniti de o postare in care ni se zice ca ne folosim de scuze penibile! imi cer scuze serios, insa sper ca moderatorii acestui forum sa ia mas

• danpin singurul penibil de aici esti tu! m-am saturat ca voi ,cei care sunteti angajati sa postati cu o asa superioritate incat ..... suntem si asa suficient de oropsiti de soarta incat chiar nu mai a

• Fac 12 ore pe tren de la Oradea pentru o mizerie de examen, care o sa fie mizerabil de usor, si o sa fie si mai mizerabil corectat. Notele vor fi date dupa ureche, baremele de corectare vor puncta din

baietii destepti n au pus botul la vrajeala lor din vara.am colegi care si acum sunt plecati din tara si nu se intorc decat la momentul potrivit.dragi colegi mai aveti cumva dubii in privinta incadrarii din decembrie?inseamna ca inca mai sugeti tatza mamii.sa fim seriosi,nu va e clar ca nu suntem noi agentii prioritatea lor?

domnul sa ne aiba in paza pana la anul!

@ sistemul ......pe bune ca nu s-au intors? ..da-ne doua exemple concrete pe care le cunosti....

foarte bine sheriffu...sunt perfect de acord , cel mai bine sa ne pastram calmul pana va aparea ceva pe site...parerea mea

da ma serifule, pai avem legea aia promulgata, aia nu ti se pare ca este ceva oficial?

voi chiar aveti o problema cu promulgarea? :ner: ce nu intelegeti ca pana nu apare in m. of. legea nu isi produce niciun efect....? si am urmarit zilnic monitorul dar nu am vazut legea asta

este o chestiune de timp, nissan, pana sa se intample!repet nissan pathfinder, deci nu te agita iar!

imi e rusine sa spun ca sunt coleg cu tine...sincer

te legi de faptul ca nu a aparut inca in m. of. asta fiind doar o chestiune de birocratie! din moment ce acea lege a trecut de parlament, a fost promulgata de mister president....este o chestiune de timp pana cand sa fie publicata si sa-si produca efectele!

nissan pathfinder, asa se numeste masina de la care tu ai imprumutat the last name, pentru nick!

deci, de ce anume ti-e rusine k suntem colegi , k imi este mai simplu sa scriu doar nissan?

pai si tu crezi ca in secunda 2 din care se publica apare dispozitia igpr care sa ne spuna sa stam acasa...sau bla bla..? nu cred...asa ca mai bine va pregatiti bagajele

sa speram ca asa o sa se intample! sa speram ca normalul se va intampla!

Cica nissan :ner: :ner: .Ierua esti tare!tine-o tot asa :ph34r:

• Membru

Pt BEN : Ce program puteti avea si voi. Dati scrisul inainte de oral, ceea ce eu nu prea am mai auzit pana acum. Oricum, mi se pare cam ciudat in sensul ca pe 30 stii in ce oras ai primit repartitie si mai ai cel mult 2 zile la dispozitie (1 ianuarie nu-l pun la socoteala) sa-ti gasesti chirie daca nu ajungi sa lucrezi in localitatea de domiciliu.

O alta chestie, sunt acele zile libere de Craciun. Pai unul care sta la sute de km distanta si face nu stiu cate ore pe drum, isi petrece ajunul Craciunului pe tren, sta cateva ore acasa si apoi a doua zi de Craciun e din nou pe tren ?

Nu inteleg de ce nu au putut sa puna data licentei / examenului de absolvire la inceputului lui decembrie, cum a fost cu cei din 2009, care au dat examenul pe 2 si au avut timp berechet, fara sa faca slalom printre sarbatori.

mi se pare k prima data te prezinti la I.P.J.-ul la care ai fost repartizat si dupa aia mai ai inca 2 sapt libere, timp in care iti gasesti chirie, etc....nu cred k ai avea cum sa fii repartizat pe 30 dec. si pe 3 ianuarie sa ai totul rezolvat..ar fi aproape imposibil.....

Nu e nimic anormal ca dam "scrisul" inainte de "oral" pt ca ultima proba nu este un examen oral cum este la Campina, ci prezentarea lucrarii de licenta, care oricum a fost depusa la secretariatul facultatii inca din iunie, deci profesorul indrumator are deja idee, doar ca acum o prezinti in forma ei finala in fata unei comisii de 2 sau 3 profesori (nu stiu exact). Deci, cu alte cuvinte, nu prezentarea pe care o faci tu este notata, ci lucrarea de licenta.

De exemplu la alte facultati/universitati, examenul consta doar in acea prezentare de lucrare, fara examen scris.

Cat despre program, intr-adevar e ciudat, mai ales pt unii colegi care fac si 14 ore pe tren, dar de pe 19.12 pana pe 28.12, cand trebuie sa te prezinti pt festivitatea de absolvire si repartizare, ai ceva timp sa ti se aseze mancarea de Craciun. :)

Prezentarea la unitatea repartizata se face pe 3 ianuarie, deci intre 30 decembrie si 2 ianuarie trebuie sa faci pe dracu` in patru si sa-ti gasesti chirie, dar eu mizez pe faptul ca vor face pe cat posibil sa scoata locuri in judetele de domiciliu.

und` te crezi aici la ora de gramatica?o spui ca si cum ti ar cere profesoara sa i dai 2 exemple de substantive comune.lucrurile astea nu se spun,le as putea face rau involuntar.ce fel de viitor militian esti tu?sa nu mori de curiozitate..unul din ei e intre primii 30 pe scoala...iti dai seama ca n ar renunta omu la incadrare...

hai ...la mai bine!

pai daca tot vorbesti argumenteaza si sustine-ti afirmatia cu exemple concrete...nu doar cu simple vorbe....daca tot esti un viitor "militian" bun ar trebui sa stii ca trebuie sa-ti motivezi "actiunile"/deciziile

si cand nu te astepti apare triesto cel ironic.....ha ha ha, draga tiesto, permite-mi sa spun k nu ma leg cu absolut nimic de nickname-ul colegului meu, pathfinder, dar din cate cunosc eu acea masina se numeste nissan pathfinder,si imi este mult mai simplu sa scriu nissan! in concluzie ironia ta nu este deloc indreptatita, data viitoare citeste mai atent, fa legatura si intre alte cuvinte....pe scurt, use your brain inainte de a fi ironic!

lerua , daca ii placea mai mult nissan si-l alegea el... mai aveai putin si-i sp navara far carlinga...

este un amanunt total insignifiant in comparatie cu problemele noastre!repet si am mai spus si mai sus , nu vroiam sa fiu ironic la adresa colegului meu pathfinder.

eronat. e tocmai invers

blue1guardian, ceva nou ??

@ rbk ....daca atat il duce mintea ...si atat poate...nu-i putem cere mai mult.....trebuie sa invatam sa-i acceptam printre noi

Edited by Pathfinder

"sistemul" nu crezi ca eu stiu mai bine ce vreau , repet si precizez, EU sa zic , atunci cand o zic?

Edited by lerua

wednesday...the great day? poate se fac demersuri și aflăm și noi ce se va întâmpla...deja așteptarea atinge cote alarmante...

da, e destul de greu de scris pathfinder

mai simplu este nissan!

pathfinder, pot sa stiu si eu cum se numeste cel care imi spune ca nu ma duce mintea ?! sunt doar curios...

• Membru

blue1guardian, ceva nou ??

Nu, nimic nou şi sigur pentru care aş băga mâna în foc.

OFFTOPIC : Calmaţi-vă, asta e situaţia. Nu mai umpleţi topicul cu posturi copilăreşti. Din punctul meu de vedere, ceea ce se întâmplă acum constituie proba psihologică a examenului de absolvire - so chill ! :emo-yessir: