Skip to content

Examen de absolvire 2011

Featured Replies

@ leura ... ti se pare nu ti-au comunicat? programul de pe site-ul scolii iti spune foarte clar ce faci....

• Replies 617
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• scuza-ma, tu nu esti unul dintre noi, cei care se simt jigniti de o postare in care ni se zice ca ne folosim de scuze penibile! imi cer scuze serios, insa sper ca moderatorii acestui forum sa ia mas

• danpin singurul penibil de aici esti tu! m-am saturat ca voi ,cei care sunteti angajati sa postati cu o asa superioritate incat ..... suntem si asa suficient de oropsiti de soarta incat chiar nu mai a

• Fac 12 ore pe tren de la Oradea pentru o mizerie de examen, care o sa fie mizerabil de usor, si o sa fie si mai mizerabil corectat. Notele vor fi date dupa ureche, baremele de corectare vor puncta din

nissan, exista o lege promulgata care spune altceva, exista dirigintii care spun altceva! ti se pare ca ni s-a comunicat ce trebuie sa facem?!

Informatii noi despre absolvire.Succes tuturor.

http://www.bzi.ro/mi...12-video-255339

Edited by drAGO5

dRagos, nu este nimic nou in ce ai postat tu, ospatarul zice aceleasi lucruri pe care le spune de ceva vreme, ne incadreaza in limita posturilor vacante, insa pe parcursul anului 2012, cel putin eu asa am inteles! daca aveti alta parere sau cineva intelege altceva din acest discurs al ospatarului , va rog sa o postati!

acest articol e de o saptamana iar legea a fost promulgata vineri

pathfinder,cine a zis ceva de intrare in vigoare? :|

am zis ca se publica in MO la 3 zile de la promulgare

iar eu ti-am zis cum stiu....nu am auzit de termenul asta de 3 zile de la promulgare la publicare...,,,,iar ca sa inteleaga toti....legea intra in vigoare si isi produce efectele dupa publicarea in M.of. nu dupa promulgarea chiorului

Edited by Pathfinder

gata . nu va mai pacaliti singuri.. m-a sunat cnva de la scoala ca cik a venit foaia azi dimineata.. maine si poimaine ne suna pe toti sa ne zica sa nu mai mergem,, zic de oradea aici.. dar cred ca si la restul e la fel.. la lupta!

pai sa sune naiba odata!!!!!!!

cu ce te bucura telefonu ala.. eu crek nici nu le raspund la telefon.. daca e clara treaba

nu ma bucura dar ma scapa de incertitudinea asta, care ma termina psihic!

Din pacate ne amagim ca o sa ne sune pe fiecare... probabil pe seful clasei, ca mai apoi el sa ne dea vestea.un sms cred ca e bun, dar ce nu spune legea respectiva e cand totusi o sa aiba locuri si pentru noi

atunci iti zic. nu mai sta in stres.. obisnuieste-te cu ideea ca nu dam.. asta e situatia.. pe astia de la oradea cel putin asa am inteles ca ne suna maine sau poimaine.. asta e situatia.. iar ne-au facut-o darlanii.. sa-i f-t pe aia de conduc si de iau decizii de astea..

eu o sa apelez la un avocat sa-mi recuperez cei 2 ani din viata perduti pe bancile scolii, ca mai apoi sa fiu lasat in vacanta pe termen nedeterminat. forma de protest ce trebuie adoptata parerea mea sa-i dam in judecata.

au de gand sa ne anunte odata ..?nici de studiat nu e tragere de inima stiind ca nu ne incadreaza..dar ma ie si umila posibilitate sa ne cheme si atunci e mai rau ca n am apucat sa invatam din cauza zvonurilor ca nu venim pe 11 la campina.e bataie de joc .salutari de la iasi

:) gata fratilor.. am primit msj pe tel de la scoala.. nu se da examenu,,

asteptam maine un telefon dar se pare ca ne anunta prin sms.. sec.. nu se da exam..

la ce scoala esti Sov?

• Moderator

n am apucat sa invatam din cauza zvonurilor ca nu venim pe 11 la campina

se zvoneste ca in decembrie 2012 vine sfarsitul lumii. te-ai pregatit?

cam penibila scuza asta, iarta-ma!

nu e nimic oficial deci nu o sa ne anunte nimeni pana nu vine scris de la igpr. E un deja vu.Conducerea o sa spuna in continuare ca vom merge la scoala in data de 11.Probabil pe vineri se va clarifica, pentru ca acum cei din minister sunt ocupati cu alegerile de anul viitor si comasarea lor. Ii doare pe ei fix in cot de noi. nu m-ar mira sa mergem totusi pana la scoala asa de control, sa vada cati o emigrat:)

danpin singurul penibil de aici esti tu! m-am saturat ca voi ,cei care sunteti angajati sa postati cu o asa superioritate incat ..... suntem si asa suficient de oropsiti de soarta incat chiar nu mai avem nevoie de postarile voastre !!!

sistemul , nu este singurul care gandeste asa, deci ne-ai facut pe toti penibili domnule danpin!

Edited by lerua

leura...vorbeste in numele tau ....daca tu te consideri penibil nu ma baga si pe mine in aceeasi oala...ok?

• Membru

Ierua, cine te-a impiedicat sa inveti? Faptul ca nu stiai cu certitudine ca dai examenul sau comoditatea? Usor cu acuzatiile.

ideea e urmatoarea:tu ai mai avea chef sa citesti rahaturile lor cu "politia stai !"sau "va rugam sa parasiti localul pt ca va aflati in stare de ebrietate" si multe alte citate pt politisti filozofi de birou ,cand stii din surse aproape sigure ca ne vor fu..e astia pt a doua oara intr un an si ne spalam iar pe cap cu politia masii? lasa ma cu abureli de sf lumii,nu asa se pune problema.aici e vorba de sila care ti o provoaca toti incepand de la chior in jos...

suntem cu toti oameni buni,capabili si cu dorinta de munca dar soarta ne a scos in cale o conducere de incompetenti si analfabeti

nissan, tu stii sa citesti?

domnul danpin, spunea in postarea dansului de mai sus ca este penibila scuza colegului nostru sistemul, cu care sunt complet de acord, cum ca nu am invatat pentru ca nu stiam daca dam sau nu examenul!

citeste cu atentie ce scriu domnule nissan ! ma refeream la faptul ca domnul danpin ne-a facut penibili pe toti, pentru ca eu cred ca toti sau ma rog, majoritatea, nu am invatat in ultimul timp ca urmare a zvonurilor !

in mod sigur nu te faceam eu penibil, dar observ ca citesti printre randuri!

nesiguranta asta te face sa te gandesti la orice altceva decat la invatat. noi suntem de 6 luni fara bani si asteptam 11 decembrie ca o portita de salvare.Cand ti se inchide portita te gandesti ce o sa faci unde o sa muncesti daca mai vrei sa stai in politie,pleci peste granite, cum supravietuiesti. Asa ca comoditatea e ceva la care am renuntat de mult. suntem din nou la rascruce si de data asta trebuie sa mergem pe drumul cel bun