Jump to content
POLITISTI.ro

SPETA RUTIERA


Recommended Posts

Masina politiei se afla in serviciul de patrulare,mai exact intr-o misiune avand semnalele acustice si luminoase in functiune..La un moment da un conducator auto,executa manevra de intoarcere incalcand marcajul dublu continuu ce separara sensurile de circulatie fiind acrosat de catre masina politiei care circula regulamentar dupa cum am precizat adineauri.Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale,masina de politiei fiind cea mai avariata neputand fi pusa in miscare sau sa.si continue drumul pt a se deplasa in misiune.

Intrebari:

1)Poate sa fie agent constator soferul masinii de politie?

2)Care sunt masurile ce se iau impotriva soferului care a incalcat marcajul dublu continuu(precizez faptul ca soferul n-avea asigurare )

3) Soferul masinii n-are niciun bun si nu poate fi executat silit in cazul in care se trece la actiunea civila in vederea recuperari prejudiciului.Cum repar masina de politie?dupa cum stiti casco nu mai este din motive de criza.....

4)Se poate face concurs de contraventii pt incalcarea marcajului continuu,nerespectarea semnalelor luminoase si acustice ?bineinteles si retinerea placutelor dar ma intereseaza doar primele 2 contraventii daca se poate face concurs.

Rog lamuriri!

Edited by frank
 • Downvote 1
Link to comment

simona@ Ai facut la scoala ta de politie psihologie?In cariera ta de viitor politist mergi cu 'probabil'?

copman@ As vrea raspunsuri fara tenta de ironie si raspuns la fiecare intrebare pe care v-am adresat-o.MUltumesc!

 • Downvote 2
Link to comment

chiar deloc!eu n-am zis nimic cand m-ai intrebat tu daca am aceasta calitate sau nu.Ca asa puteam sa-mi fac si eu un nick asemanator cu al tau.Te-am intrebat daca esti la politist,si ce obiect de activitate ai referindu-ma...

As vrea sa mi se raspunda la intrebari de catre politisti in activitate si cu experienta, in munca de politie rutiera.

Edited by frank
 • Downvote 1
Link to comment

Sunt poliţist din 2005, am lucrat numai în rural. Cred că prin şcoala de la Câmpina ai învăţat cu ce se mănâncă asta. Dacă vrei răspunsuri la obiect nu mai arunca musca pe un "prieten". Spune ce şi cum de la început până la capăt. Dacă nu explici concret ce ţi s-a întâmplat nu ai cum să primeşti răspunsuri concise.

Link to comment

astea sunt doate datele pe care le am. Referitor la agent constator,in unele orase doar un echipaj rutier isi desfasoara activitatea asa ca el trebuie sa solutioneze accidentul daca este implicat.

Daca am postat un topic referitor 'la soarta promotiei 2011' nu insemna ca ma aflu si eu printre ei.

Din 2005?cumva incadrat direct?

Edited by frank
 • Downvote 5
Link to comment
 • Moderator

simona@ Ai facut la scoala ta de politie psihologie?In cariera ta de viitor politist mergi cu 'probabil'?

De foarte multe ori mergi cu "probabil". Se numesc IPOTEZE.

Link to comment

frank mama, sper ca nu esti asa de semianalfabet cum reiese din ce si cum scrii si cu mistourile mai la vara daca ai chef, dupa ce pui burta pe gramatica :naughty:

Link to comment

Da, sunt încadrat direct. Ce legătură are cu speţa prezentată de tine frank ? Text de lege în legătură cu ce ?

Edited by copman
Link to comment
 • Moderator

O dai dupa cires acum, intrebarile tale erau punctuale. Si, de ce in situatia ta nu era cazul? Se da vreun test psihologic la inscrierea pe forumul asta?

Link to comment

frank sper din tot sufletul să nu fii din promoţia 2011, a celor neîncadraţi încă şi care nu şi-au susţinut examenul de absolvire. Altfel aş fi tare dezamăgit de felul de a gândi şi percepe lucrurile ale unui viitor absolvent.

Link to comment
 • Moderator

Chiar dacă îşi desfăşoară activitatea doar un singur echipaj, nu e nicio problemă. Nu sunt pe lună sau în mijlocul deşertului Sahara. Soluţionează tamponarea un alt coleg de la poliţia orăşenească/municipială/judeţeană/igpr.

Sper ca în cazul în care eşti elev sau student, să fii în primul an de studiu, pentru că dacă cumva eşti pe final, înseamnă că ai trecut pe acolo precum gâsca prin apă.

Apropo, referitor la asigurările casco, trebuie să ştii că nu au existat nici chiar atunci când nu era criză, cu excepţia celor ce au fost achiziţionate în leasing, pe perioada cât nu erau încă în proprietatea poliţiei.

Link to comment

oameni buni....eu inca astept raspunsuri la intrebarile pe care le-am pus si nu la tot felul de ironii

Catalin multumesc! Catalin sunt student la Ipa,an 3.Ajuta-ma la intrebarea cu asigurarea,se poate sa fiu executat?

Edited by frank
 • Downvote 3
Link to comment

mai am o ipoteza pentru frank: vroia doar sa testeze politistii de pe acest forum, sa vada daca stiu sa rezolve respectiva speta, daca nu cumva, citez,:"e asa complexa speta"...oricum, sunt doar presupuneri, dar asa reiese din postarile lui frank

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.