Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

sefii de clasa aveau mai mult decat restul.....a spus aproximativ 100

• Displace 1
Publicat

voi nu vedeti ca stirea aia e de 2 ani si 6 luni

sunteti disperati,orice gasiti continand cuvinte ca : absolvent,promotie,politie,scoala,amanare etc postati aici :-j

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Are blog mircea badea, dar ma rog... eu am trimis cate un email la antena3 si realitatea, semnat vreo 2 dracii de petitii si cam asta e...

• Apreciez 1
Publicat

prietene dytzone nu suntem nici chiori nici disperati.. era doar o remarca cu privire la suta de lei. am vzt ca e de acu 2 ani... daca te duce putin capul iti dai seama doar auzind stirea ca e veche din ceea ce zice de academie.. dar noroc ca ne-ai luminat tu..

• Displace 6
Publicat

Chiar daca termin (teoretic) abia in 2012 la Campina, ma afecteaza foarte mult ceea ce se intampla (avand in vedere ca sunt casatorit si am si un baietel de aproape 2 ani). Eu am incercat sa trimit la ziarele si posturile locale de televiziune din Targoviste, doar doar se mediatizeaza aceasta problema. Va sfatuiesc sa faceti la fel, poate se va schimba ceva.

• Apreciez 2
Publicat

sov88 ala e anunt din 2009

pt Emicuzz Vasile: Daca tot scrii pe la mircea badea si pe unde mai scrii tu in numele nostru macar scrie corect. Dupa ce ca politistii nu prea sunt iubiti de multa lume ii mai bag si tu pe aia in ceata. care sunt aia "peste 3000 de elevi admisi in 2009 la Scoala de Politie"??? Eu stiu ca la Campina au fost admisi 1505 din care pana acum 1 luna mai erau 1494 si la cluj au fost admisi in jur de 350. Adunate nici pe departe nu dau 3000 cum spui tu acolo.

• Apreciez 3
Publicat

ba sov88, tu la ce scoala esti ma? tie ti-a mai dat solda din iulie pana acum? sau esti in 2009?

vad ca sov88 e acelasi cu emicuzz vasile(facebook) care scrie numai aiurea. Ba tata, daca nu stii nu mai scri! Suntem deja de ras, nu trebuie sa ne mai faci si tu.

Publicat

la cluj au fost admisi 300 dupa ce au fost dati afara si au renuntat cativa au ramas 293 deci oricum ai aduna-o nu-ti da 3000 nici 2000 nu-ti da dar na in fine sa zicem ca poate o vrut sa impresioneze...respecte si sarbatori fericite!

Publicat (modificat)

ionel.. vb frumos aici.. " ba, ma". asa nu o sa primesti rasp la intrebari niciodata de la nimeni. nu cred ca suntem atat de apropiati.. faptul ca suntem colegi de suferinta e una.. si tre sa fim solidari.. dar "nu ma lua ca din strada".

a nu se intelege ca am pretentia sa ne vb cu domnul.. dar nici ba..sau alte formule in genu..

Modificat de sov88
  • Displace 1
Publicat

la cluj au fost admisi 300 dupa ce au fost dati afara si au renuntat cativa au ramas 293 deci oricum ai aduna-o nu-ti da 3000 nici 2000 nu-ti da dar na in fine sa zicem ca poate o vrut sa impresioneze...respecte si sarbatori fericite!

Orte, cred ca in acest numar sunt inclusi cei de la Politie, Jandarmerie si Pompieri. Doar asa se poate ajunge la un numar atat de mare de absolventi pentru ca la Campina au fost 1500 de locuri, iar la Cluj 300 din cate imi amintesc.

Publicat

esti mare.. ai vazut tu ca eu sunt emicutz vasile. cred ca poti incerca la detectivi.. . meriti un premiu.. nu crezi ca imi era mai usor sa zic : uite ce am postat eu.. dar am zis ce a postat un coleg.. dar simtul tau super dezvoltat de a rezolva misterele si-a intrat in rol si a facut lumina in acest caz.. bravo.. si cred ca se referea la cifra aia de 3000 pentru ca undeva pe acolo cred ca suntem cei in asteptare acum adunand si jandarmii pompierii si cei care mai sunt..

Publicat

sov in caz ca nu stii sa citesti scrie :"3000 de elevi ai Scolii de politie" daca stau sa o iau asa e la singular. imi cer scuze daca nu esti tu cel care a postat si la mircea badea, dar am vazut ca tu ai pus linku` aici.

Publicat

ok.. nici o problema.. si daca te uiti la 2 posturi mai sus de unde m-ai intrebat tu daca sunt in 2009 ai vzt ca i-am zis si altui coleg ca am vzt din prima din ce an e postarea aia de la protv..doar ca am postat pentru ce zicea de solda... atat.. si ca sa iti raspund.. da , am primit solda..pana in luna noiembrie

Publicat

ba nu vreau s amai comentez. eu vb de una tu de alta. las-o asa. trebuie sa fim uniti asta conteaza. hai sa publicam pe toate site-urile de stiri,ziare, tot. poate rezolvam ceva.

Publicat

da .. bn.. am inteles ce ziceai tu .. da eu ti-am zis si de faza aia cu 2009.. ca mi-ai zis ca nu am vzt de cand e.. ceva in genu.in fine. si m-ai intrebat daca am luat solda din iunie, si da am luat-o pana luna asta.. astept sa intre pe decembrie daca o mai da.. ce tu nu ai primit solda pana luna asta?

Publicat (modificat)

:)) la oradea..

la noi s-au platit soldele ,, pana luna asta. in fiecare luna

Modificat de sov88
  • Displace 1
Publicat

e bine ma. de frontiera parca e acolo. inseamna ca de voi tot le mai pasa ma. la campina.....nici un ban nu am vazut.

Publicat

sa stii ca se implica lumea cat de cat acolo... dar nu cred ca are vreo legatura.. mi se pare ciudat :)) din cate stiu si promotia de acum 2 ani.. cea care a fost amanata pana in decembrie . si ei primeau soldele la zi.. cel putin cei de la oradea..

Publicat

asa e.....n-am primit nimic.ba de fapt am primit :umilinta si bataie de joc..

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.