Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

da dragilor deci e clar presedintele a semnat decretul acuma urmeaza sa vedem daca mai mergem la scolile de politie sa rabdam frig si sa ne intoarcem acasa...cel mai probabil asta o sa se intample doar istoria se repeta si incompetenta si nesimtirea predomina in conducerea acestui guvern...astept un miting sau orice fel de protest...ce sa mai zic...ii jalnic, penibil si trist tot ceea ce se intampla

Publicat

mereu zice ca v-or fi incadrarti, dar nu spune cand. sa ne spuna odata ceva concret, sa stim incotro o luam.

Publicat

important e sa stim daca mergem la sc sau nu,dar cand reaq ne anunta,ca trec zilele si nimic ~X(

• Apreciez 1
Publicat

pai mergem la scoala duminica si ne intoarcem marti, ori e ceva nou?

pai mergem la scoala duminica si ne intoarcem marti, ori e ceva nou?

Publicat

mergem la scoala si dam examenele :)) daca nu apare "ceva nou"...dc sa te intorci marti?..

Publicat

pai marti o sa se dea scris ca ne amana din nou. cum s-a intamplat si in iunie. nu am stat 1 sapt sa asteptam dsipozitia? bine ar fi sa dam examenele!

Publicat

da sunt de acord cu ionel cel mai probabil asa o sa fie o sa ne cheme pt ca sunt prea comozi sa ne anunte din timp si sincer nici nu prea cred ca-i intereseaza, iar cand o sa vada ca mai ii poate 1 zi pana la examen o sa trimita ordinul prin fax si asa plecam acasa...exact ca in iunie...de ce s-ar schimba ceva acuma?!

Publicat

dap dragilor este oficial nu ne incadreaza si nici nu ne prezentam la scolile de politie...suntem in stand by pana la noi ordine...multa bafta va doresc mai multa decat ati avut pana acuma oricum :)

Publicat

mesajul unui coleg pe grupul de fb....eu unul am trimis petitia.trimiteti si voi.

"Am expus situatia noastra unui jurist reputat din Bucuresti care mi-a spus ca sanse reale de castig in eventualitatea actionarii M.A.I in instanta sunt aproape NULE.

Mi-a recomandat in schimb o organizatie, FACIAS.org care ofera consultanta/consiliere juridica PRO BONO.

Daca vom reusi sa trimitem cat mai multe petitii organizatiei (office@facias.org) din partea noastra vor putea sa faca unele presiuni asupra ministerului ca sa nu mai vorbim de mediatizarea situatiei noastre.

Important este ca petitiile sa exprime pe scurt problema incadrarii si sa fie adresate in nume propriu (nu se cere CNP) ci doar numele,prenumele si adresa de domiciliu a petentului.

Cu cat trimitem mai multe petitii cu atat avem mai multe sanse de a schimba ceva.

Fiecare sansa pe care o avem acum trebuie exploatata la maxim si mai mult decat atat cred ca trebuie sa fim VIZIBILI IN MEDIA ;)

Sarbatori fericite!"

• Apreciez 3
Publicat

da vlaicans.. singura noastra sansa e mediatizarea in presa.. trimiteti si voi televiziunilor gen antena 3 realitatea cat mai multe mailuri.. trim lui mihai gadea ca el e in cautare de subiecte impotriva sistemului.. daca trimite m cat mai multi poate avem o sansa sa fim mediatizati macar

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Asta e atitudinea pe care trebuie să o aveţi. Nu vă daţi bătuţi!

Redactaţi şi o schiţă pentru petiţia respectivă şi postaţi-o aici, pentru ca fiecare să o poată lua cu copy/paste, să îşi pună datele lui şi să o trimită.

Publicat

hai ca trimit si eu. fiecare sa faca asta.. george andrei hai tata la o bere ca intre amanati ca si eu st tot din roman si e greu aici cu munca la noi ca nu prea se gaseste in oras

Publicat

Am luat legatura cu un lider judetean CNP...Mi-a raspuns sec: protestati in orice mod, dar aveti grija cum puneti problema pt k mai au un as in maneca: un examen dificil prin care sa va coboare mediile.

de asemenea am vorbit cu cineva de la Realitatea tv local. Mi-a promis ca trimite spre centrul lor in Bucuresti un articol pentru site-ul lor oficial. Incep sa apelez la presa atat cat pot....

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Nu stiu cata dreptate am...e doar o parere : neincadrarea noastra are efect si asupra situatiei in strada pentru ca majoritatea judetelor au nevoie de Agenti! in judetul meu localii detin majoritatea efectivelor pt circulatie, iar colegii de la O.P s-au imputinat. Fiecare judet a centralizat si trimis numarul de locuri "platibile" si nu inteleg unde sunt politisti in plus in tara asta astfel incat sa nu poata suplimenta cu promotia asta. Cred ca si in cazul pompierilor si jandarmilor e la fel...cel putin din ceea ce spun esaloanele lor teritoriale

Modificat de greddy
Publicat

voi la mircea badea v-ati gasit sa postati ? :ner: :ner: ....el care face caterinca de politisti de cate ori are ocazia.....buna idee....

• Apreciez 2
Publicat

nu conteaza.. la toata lumea .. sa stie toti situatia in care ne aflam.. mircea badea, mircea radu din dragoste, surprize surprize.. poate se gaseste cineva sa zica si de noi.. mai jos de atat nu avem unde sa ne ducem

altceva ce sa facem?? facem adrese pe la minister degeaba.. ca ce ne facem , ce ne facem.. raspunsul il au deja pregatit si imediat ti-l livreaza.. ministerul in marinimia lui reprezentat prin nea igas:nu sunt bani si iti ofera o sansa incredibila de a putea pleca fara sa platesti... sec, ce sa mai zici? poate poate se va gasi vreun moderator sa ii ia putin la injurat ..macar atat.. si tot e bun

http://stirileprotv.ro/stiri/social/examenele-pentru-subofiterii-de-politie-se-amana-pe-termen-nelimitat.html

• Membru
Publicat

Culmea e ca Badea nu are nici o pagina de facebook, ba chiar a spus ca-l uraste din ce am mai urmarit eu, deci sunt sanse foarte mici sa vada ce scrieti voi acolo, ba mai mult, ii uraste pe politisti mai mult decat uraste fb :), dupa cum a spus si pathfinder.

• Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.