Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Foarte faina felicitarea Bogdanel! Muuuuuuuuuuulta sanatate conducerii ! Macar solda sa ne-o dea retro B)

Publicat

nu poti sa dormi tu noaptea daca nu stii de la cls sunt eu..=)) glm.. nu nu sunt din 213

Publicat

daca nu postam felicitarea pe siteul mai sau sa i-o trimitem lu igas..tot degeaba

• Membru
Publicat

felicitarea e extraordinara!!!! mirifica!!!! Bv Bogdanel

nu e realizata de mine, o colega de promotie s-a ocupat!

eu doar am postat-o sa ne mai descretim fruntile..

Publicat

Felicitarea a pus punctul pe "i" numai cine a urmat cursurile școlii noastre dragi poate să știe cum a fost, cu rele și mai puțin bune. După câte observăm nimeni nu știe nimic referitor la soarta noastră însă știm cu toți că acea oug modificată se va promulga în proporție de 95% poate și mai mult. Nu am avut nimic pentru a putea spune că am pierdut ceva, poate am avut o speranță și multe aspirații referitoare la traiul în țara noastră care în loc sa fie mai bun s-a înrăutățit odată cu trecerea vremii. Cel mai neplăcut sentiment este acela că printre gândurile care ne străbat mintea își fac loc și întrebări de genul "eu trebuia să fiu polițist acum, de ce nu e așa?" "ce au în plus cei pe care îi vedem pe stradă patrulând?" doar am făcut aceeași școală sau nu...depinde...poate ei au avut ceva mai mult noroc și poate că atunci nu eram conduși de știți voi cine...așa că dragi colegi nu vă impacientați...situația e sub control...:) așteptați cu mare drag vacantarea locurilor (o expresie f interpretabilă și greu de încadrat în timp) care va să vie ... AMIN :)) numai bine!

• Apreciez 2
Publicat

ti-am dat o bila alba cosmine..mare dreptate ai..mai ales in partea de final..

Publicat (modificat)
http://www.cdep.ro/c.../2011/rp557.pdf Pentru cei care doresc sa vada ce a promulgat stimabilul sef de stat. Actul care mai mult ca sigur ne va tine in continuare sub tutela statutului de rahat pe care deocamdata si pe viitor il vom avea. Singura dilema e ca nu au stabilit inca data la care vom fi incadrati pe parcursul anului 2012 , amendament ce a fost respins nu pentru ca nu ar fi putut stabili o alta data ci pentru ca ei doreau sa lase la aprecierea lor momentul pentru anul 2012 cand sa fim incadrati. Eventual dupa calendarul lor sa corespunda incadrarea noastra cu cel al pastelui cailor. Imi rezerv dreptul de cetatean al acestei tari maro , condusa de oameni competenti evident , sa le doresc tuturor celor care isi bat joc de noi in ultimul hal , NEVOIE DE CITOSTATICE. (Iar tot salariul ,indemnizatia, si ce alte venituri mai obtin datorita functiilor pe care le detin) sa le dea pe citostatice si eventual sa nu le ajunga de un tratament. Modificat de 87myr
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

ce am postat eu nu s-a mai postat...

cei de la sc asta asteptau,semnatura lu' base ca sa ne zica PA

deci acum 99,99% stam acasa...

Modificat de Dytzone
Publicat

Cum sa nu ne zica o data sigura cand ne incadreaza? Astia sunt nesimtiti in ultimul hal!!! Presimt ca va fi inainte de alegeri :faint:

Publicat

unde se mai intampla asa ceva? mai sunt 7 zile si noi nu stim concret ce se va intampla. frumos. cum spunea cineva mai sus, probabil in 10 seara vom afla. iar in functie de asta vom face bagajul sau il vom despacheta.

Publicat

Ce nesimtiti,au respins pana si amendamentul care prevedea incadrarea noastra pana pe 31 martie 2012(linkul postat de ionel pag 9) Deci ar putea sa ne incadreze in decembrie 2012 si poate nici atunci pe toti daca nu sunt posturi vacante.Nu se poate asa ceva,cat au de gand sa isi mai bata joc de noi?Daca se face miting sau orice alta forma de protest eu merg oricand!

• Apreciez 1
Publicat

Macar sa ne incadreze cum se auzea acum vreo 2-3 saptamani, 400 acum si restu in functie de cum se vacanteaza locurile. nu ca eu as fi printre primii 400 dar ar fi un inceput....

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.