Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

In angajament parca scria ca trebuie sa respectam statutul politistului, deci inainte trebuie sa ne interesam in ce limite putem organiza un protest.

• Displace 1
Publicat

si cand ne vor anunta oficial ca nu sustinem examenul? tot ca in iunie? dupa 1 sapt de stat in unitate?

Publicat (modificat)

pana cand sa induram sa fim bataia lor de joc?cum sa acceptam sa fim calcati in picioare de niste cretini agramati care habar n-au ce-i cu ei si cu viata lor ..cum adica sa fim scuipati,batjocoriti si sa induram in continuare sa fim umiliti..?eu nu ii inteleg pe cei ca lerua..cum poti sa fii atat de pasiv?..probabil are mamica bani sau taticu tau sa te intretina si de asta nu te agiti asa...poate ca nu rezolvam nimic dar le aratam ca existam si nu vegetam si le inghitim toate aberatiile..si am ajuns in starea asta pentru ca toti tac malc si nu zice niciunul ps pentru ca poate fi mai rau..Sa fim realisti!se poate mai rau?ce avem de pierdut?de asta s-a ajuns unde s-a ajuns ..sa nu uitam ca democratie inseamna puterea poporului si nu a unui chior sau a unui ospatar incompletat dezvoltat mental..Daca se face miting sa se dea sfoara-n tara..sunt sigur ca se vor gasi destui care sa isi strige disperarea si drepturile..

Modificat de sheriffu
  • Apreciez 2
Publicat

Trebuie sa solicitati autorizatie de miting la primaria unde vreti sa faceti mitingul.

Publicat

Din moment ce nu s-au respectat hotărârile judecătorești definitive și irevocabile ale ÎCJC în urma cărora bugetarii urmau să își recupereze anumite sume de bani restante, ce optimist să mai avem în ceea ce privește legalitatea și înfăptuirea justiției (a dreptății) . Să îl fi văzut pe chior ce presiuni făcea asupra magistraților în plenul CSAT, ceva josnic...practic le cerea să uite ce au decis că el nu are de unde să dea...îi mai și întreba...voi nu știați de situația economico-financiară a țării :)) În concluzie suntem conduși de știți voi cine.

Publicat

a fi realist nu inseamna a fi pasiv, vitejilor care sunteti!

ne intalnim la miting si o sa ne incadreze astia in 2020....chiar nu v-ati dat seama ca orice astfel de act are urmari mult mai grave??? treziti-va , asta e tara in care traiim !

chiar aveti impresia ca este democratie in tara asta????

din moment ce nu suntem prinsi in bugetul alocat pe anul viitor, am putea sa ne dam si foc si tot nu am reusi nimic! nu sunt de blamat ca zic astea, as fi vrut poate de mult mai multe ori ca unii de pe aici, sa fiu incadrat dar daca nu se poate??????

de ce sa vb ca liderii de sindicat???

din pacate de cate ori a fost cate un miting, cel puternic , marele lunetist, s-a razbunat!!!!!!!analizati si voi , nu vb fara acoperire!!!ma acuzati ca sunt pasiv, cand toti am vazut ce s-a intamplat dupa acel miting cu caschetele, care costa 870 lei draga elvisa<....

87 lei

• Displace 5
Publicat

atunci sa luam pozitia "capra" si sa asteptam cu pantalonii trasi .."incadrarea"

• Apreciez 1
Publicat

Ne mai incadreaza astia... cand o zbura porcu. De la 1 iulie 2011 s-a ajuns la 3 ianuarie 2012 iar de la 3 ianuarie 2012 ... "vacanta" pe perioada nelimitata ... " pana la elibeararea de posturi" . Din ce stie pana in prezent 90 % sanse sa se amane examenele finale pe... mai tarziu.

Deci stam ca la coada la WC, pana termina cine e inaintea noastra. Ce-a ajuns tara asta.

Publicat

si pana la urma ce se mai intampla cu absolvirea asta... habar nu mai am... unii zic ca o sa mergem la examen altii zic ca numai in septembrie... dirigintii de la scoli unii zic ca mergem.. altii zic ca nici gand!! noi ce sa mai credem?

Publicat

Mie mi-a zis maica-mea ca mergem si eu o cred pe cuvant :)). A vazut in carti si e vrajitoare deci e sigura sursa..

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Poate ne ajuta un elev de la Cluj, si ne spune si noua ce se aude pe la ei, ca eu am inteles ca la ei nu s-a spus nimic in legatura cu faptul ca nu ne-am mai duce in decembrie la scoala...

Publicat

Am discutat cu un sef de clasa de la ei si aceeasi situatie si acolo. Inca la ei e mai sigur, 95% nu mergem fata de Campina care e la doar 90% :D ..

Publicat (modificat)

modificarile "care este" : putem pleca fara sa mai platim scolarizarea..... doar academia va fi incadrata din ianuarie...iar la scolile postliceale incadrarea va fi pe parcursul anului 2012,,,,iar la noi desfasurarea examenului de absolvire va avea loc dupa vacantarea numarului necesar de locuri prin ordin al ministrului pt fiecare etapa in parte(wtf...asta ce mai inseamna?:|) .....desi initial aveam acelasi program cu academia......

Asta am inteles eu ...daca gresesc va rog sa ma corectati....nu ne ramane sa vedem data cand vor fi suficiente locuri vacante pentru toti

Modificat de Pathfinder
Publicat

Iar va bateti capul cu lucruri care va depasesc? Saptamana viitoare aflam ce se va intampla. Gata cu zvonuri scoase aiurea. Sunt prea multe si total inutile. Nu suntem la talk-show...

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

hai sa facem o petitie sa o semnam toti.. hai sa mergem pe 12 la bucuresti.. hai sa facem ceva.. stam ca branza.. si mai aud.. ca nu vreau sa pierd ce am.. dar ce ai de pierdut? nu vezi ca nu ai nimic de fapt.. suntem tratati ca niste gunoaie.. ce zic aia de la guvernare, lasa-i ma da-i in ... ca si asa is tineri gasesc ei altceva de facut, is plecati prin tari straine la munca multi dintre ei, nu prea conteaza astia,, iar prin faptul ca nu iesim in fata le dam dreptate...

Publicat

sov 88 ai dreptate nu avem nimic de pierdut.. daca nu ne avanseaza nu mai e mici un scop in joc.. si un mitting ar trebui forte bine organizat daca e sa fie.. si sincer sa fiu multi elevi nu ar fi prezenti.. s-ar trage pe c.r si modificarile astea sunt la fel ca vantul... Daca igas viseaza noatptea ca ne avanseaza a doua zi zice ca ne avanseaza... daca lunetistul viseaza ca bugetul pe anul viitor e prea mic sau noi nu suntem cuprinsi in el... zice ca nu ne avanseaza... e o prostie TOTALA...

• Membru
Publicat

nu are rost sa ma repet.

daca se organizeaza ceva, eu voi fi acolo cu cei de la 240 !

Publicat

eu fac parte din promotia 2011 si am aflat astazi ca nu vom fi avansati in grad si ca se pune problema daca sa ne mai cheme la scolile de politie...sincer sunt foarte dezamagit

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.