Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Displace 1
Publicat (modificat)

proteste....!!!...desi vor fi prea putini cei care vor spune da...eu voi incerca sa iau legatura cu liderii sindicatelor pentru a ne sprijini in caz ca ne mai amana si acum

Modificat de Pathfinder
Publicat

de boschetarii si cersetorii de pe strada nu`si permite nimeni sa`si bata joc asa cum isi bat astia joc de noi. am auzit si si eu ca a fost sedinta cu dirigintii si ca in proportie de 99,99% nu ne ducem pe 11 dec la scoala.

Publicat

Pana la urma ce putere de decizie au astia din scoala? N-au decat sa se-ntalneasca de 7 ori pe zi de luni pana vineri. Vedem ce o veni de la minister.

• Displace 1
Publicat

Sunt de acord. Ei in acele intalniri pot doar sa stabileasca cum vor pune in aplicare ordinele primire, respectiv ordonantele guvernului..

• Apreciez 1
Publicat

Deci la momentul actual din punctul de vedere al celor de la D.R.U nu s-au produs modificări în curicula de absolvire. Păi și atunci de ce se mai zvonește că există pe masa Parlamentului nu știu ce proiect de lege care este supus votului aceste zile și care are legătură cu soarta noastră?

Opoziția se ține bine pe picioare :))

Publicat

Face ce face Domnul Ponta si distruge acuma si USL si iarasi ii vom avea pe portocalii la putere :emo-box:

Publicat

de acord cu tine Tiesto, pentru asta lupta opozitia! ;) dar cu noi cum ramane pana la urma? l`am sunat azi pe dirig si a zis ca e data ordonanta de urgenta ca sa nu ne mai prezentam la scoala si nu se stie cand ne v-om prezenta. sper sa fie dezinformat.

Publicat (modificat)

a vorbit un coleg cu liderul de sindicat, care ne-a sfatuit, desigur daca dorim, pe data de 12 decembrie sa fim in Bucuresti pentru protest. Toti.

Modificat de botanistul
Publicat

daca ne strangem 100 de elevi o sa fie bine, dar nici atatia nu cred ca vin.

poate o sa avem putin noroc ca s-a schimbat seful de la senat, si tinand cont ca a fost si ministru de interne in trecut, si chiar a vrut sa faca ceva pentru politie........ se va gandi la noi..... sa speram ca o sa fie bine...

Publicat

OUG 54/2011 e trecuta de cele 2 camere si de avizul de constitutionalitate...din data de 25 este trimisa la promulgare la baselu'...se poate verifica parcursul legislativ al oricarei legi online. Asta am vazut-o pe cdep.ro parca...

Publicat

si 50 daca sunt tot e bine.. e un inceput.. aratam ca vrem sa lucram ca nu am stat 2 ani in scoala aiurea. unii au lasat facultatea ca sa merga la scoala pentru un loc sigur de munca...

Publicat

asa nu are rost. daca am reusi sa mobilizam cel putin actualul an 2 si cei care trebuiau sa termine acuma...ar fi ceva. dar decat sa mergem 15 oameni acolo dintre care 8 batrani....nu are rost.

Publicat

si ce rezolvam?????????????????ce naiba rezolvam? ce-au rezolvat si colegii nostrii cu caschetele aruncate????

nu vom rezolva absolut nimic!imi pare rau ca sunt sceptic, dar haideti sa ne uitam in jur...ce mai exista in tara asta????unde am ajuns................

nush daca mai era necesar sa spun si eu asta, dar am vb cu dirigintele meu in seara asta si verdictul a fost unul sumbru......nu mergem la scoala! sper doar ca se insala....insa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-( tara de ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

• Displace 1
Publicat (modificat)

Leura eu zic sa il asculti pe tatal tau, domnul comisar sef de la MRU si sa nu faci nimic.

Sa astepti sa-ti pice din cer sau sa faca altii pentru tine.

Pe cei care gandesc ca si tine eu ii numesc spargatori de greva.

Dar hai sa-ti explic cum sta treaba cu caschetele.

Ca viitoare domnisoara politist ar fi trebuit sa observi singura ca unele nu aveau stema iar altele stema foarte veche.

Caschete scoase din uz sau de la penitenciar.

Si ca sa-ti dau un argument si mai bun ,o cascheta costa peste 100 de lei, iar unii ,foarte multi dintre cei care au fost la miting, au decat una.

Cu privire la ,,javra ordinara" chiar daca expresia este foarte dura, este singura care a reusit sa-l enerveze pe lunetist in ultimii ani.

Iar acel miting a demonstrat, inca odata daca mai era nevoie, ca nu au murit toti barbatii din Politia Romana.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

thumbs up pt Elvis...iar cei care nu au sange in instalatie...ii invit sa-si dea demisia de acum pentru ca nu se mai plateste scolarizarea...

Modificat de Pathfinder
  • Membru
Publicat (modificat)

in caz ca va fi miting, voi fi impreuna cu ai mei colegi de la 240, acolo, cu restul lumii.

Modificat de Bogdanel
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.