Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

noi vom fi incadrati pe functii noi infintate...

daca un ministru(indiferent cat de prost este) iese si spune ca vom fi incadrati dupa ce se vor vacanta posturile....cum sa infiinteze functii noi acum??? daca era asa le infiinta din decembrie

Publicat

Pathfinder sunt aceleasi functii pe care le-au radiat numai ca vor fi ,,noi".

Daca aparatul era subdimensionat cu 8000 de functii cand domnul contabil, lautar, ospatar, tamplar, branconier s-a apucat sa taie inca 1500 pentru ca este si croitor, tu crezi ca efectele au intarziat sa apara?

Ei isi dau seama ca au comis-o dar trag de purcea chiar daca este moarta in cotet.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Elvis...deja avem 1000 de pareri si 1000 de variante cand si cum ne vor incadra...nu o mai aduce si tu pe-a ta atata timp cat nu este bazata pe ceva concret.....ci strict ceea ce crezi tu

• Displace 5
Publicat

Ba da tie iti convine ceva pe forumul asta?? deia e deschis topicul asta ca sa spuna fiecare ce a mai auzit sau ce stie despre incadrare! Oricine zice ceva aici, tu vii si il iei la bete!eu din cate am vazut de prin noiembrie pana acum, Elvis stie ce vorbeste!

• Apreciez 5
  • Displace 1
Publicat

Mai lasati sarmanul baiat in pace..are si el dreptul la o opinie acolo..nu fiti rai, iar in legatura cu 25 martie am primit si eu aceeasi informatie de la un cadru..deci, o parere, cam ar fi cazul sa ne pregatim si noi asa incet, incetisor cu toate ca nu s-a afisat nimic ink..e bn sa fim pregatiti.

• Membru
Publicat

Am vazut si pe intrapol ca a aparut o comunicare a unui sindicat, nu mai retin care, unde se spune ca absolventii scolilor de agenti Campina si Cluj vor fi incadrati incepand cu data de 27.03.2012.

Publicat

@ MSI. Văd că ești pus pe glume, asta nu e un lucru rău, dar ar fi bine să te abții. Și spre curiozitatea ta aceasta alăturare de caractere reprezintă cu totul altceva, dacă ești cuminte o să îți spun. Și...da...fără supărare, era să uit!

• Moderator
Publicat

hai sa nu ne mai agitam si sa mai invatam cate ceva...ma rog, sa ne reamintim, ca se presunpune ca am invatat odata. VOM FI INCADRATI ! 100% sigur ! Nu incepeti cu intrebari gen: "de unde stii tu" sau "care este sursa ta" ? si cand ne-au amanat am spus-o in 2 randuri ca vom fi amanati si acum spun ca vom fi avansati....si pe facebook si aici, si la telefon cu prietenii.....daca "le gandesti un pic", toate au o logica.....logica ce spune ca in primavara asta vom "avea ceva pe umeri"

Numa' bine, fratilor !

Publicat

Mai mult k sigur..asteapta sa vina sapt viitoare sa auda marea surpriza ce ne este pregatita:)))

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Si surpriza va fi ca nu se va anunta nimic nici saptamana viitoare...keep dreaming..

• Displace 6
Publicat

Si surpriza va fi ca nu se va anunta nimic nici saptamana viitoare...keep dreaming..

Sper k nu esti pocit la gura <_< ..keep hoping..

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

In opinia mea o sa ne cheme la scoala cu maxim 1 saptamana inainte, stiu ca toti o sa spuna ca nu e posibil dar la cat de ..... s-au dovedit oamenii astia nu mi-ar fi mare mirare sa se intample asa.

Sincer eu cred ca e si vina scolii pentru situatia asta deoarece nu se fac destule presiuni asupra celor de la minister, macar sa aibe bunu simt sa ne dea si noua o data percisa sa putem si noi repeta ceva. Nu cred ca are cineva chef sa citeasca ceva cand stie ca nu e nimic sigur cand nu o sa ne cheme la scoala, pur si simplu isi bat joc de noi.

Mie unu deja mi s-a scarbit de ministeru asta condus de un chior si alti care il pupa in ...... !!!!

• Displace 1
Publicat

ai mare dreptate Bogdan, e foarte trist ce se intampla si mie unu imi e foarte scarba de toate prostiile lor, dar ce sa zic trebuie sa speram ca o sa vina si cineva care da mai mult de doi bani pe ministerul asta si sa ii pese cu adevarat de noi.

Publicat

In opinia mea o sa ne cheme la scoala cu maxim 1 saptamana inainte....

Eu n-am inteles-o pe asta....o sa ne cheme la scoala cu o saptamana inainte de ce? de avansare....? inainte de examene? :blink:

Publicat

Eu n-am inteles-o pe asta....o sa ne cheme la scoala cu o saptamana inainte de ce? de avansare....? inainte de examene? :blink:

"Ghici ghicitoarea lui" :ner: ..pai rasp e simplu..bogdan01(cel dintai) se referea,in opinia lui, la faptul k am putea fi anuntati cu doar cateva zile inainte, cel mult o sapt, pana la data oficiala intoarcerii noastre la scoala :slapb:

Publicat

Daca la tine "a te chema cu o saptamana inainte" este acelasi lucru cu "am putea fi anuntati doar cu cateva zile inainte" inseamna ca ai un coeficient de inteligenta mult peste medie si iti dai seama de niste lucruri pe care oamenii obisnuiti ca mine nu le pot vedea..... :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat (modificat)

@pathfinder: Mda..altceva?..nu? fii si u un baiat elegant si zi si u cv ce intereseaza acest forum dak nu taci si mai trimite'mi un pm :naughty:

Modificat de damon
Publicat

Asa spun cei de la scoala neoficial... cica ar fi primit o dispozitie cu privire la cat timp le-ar trebui sa desfasoare examenul si repartitia, semnata de raposatul branconaj. Dar parca vad ca iar ne-o...

• Apreciez 1
Publicat

Daca nu apare luni sau marti ceva scris inseamna ca e cam grava situatia, desi cred ca o sa avem parte de vesti imbucuratoare. :beer:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.