Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Avansarea va fi pe 25 martie insa toata procedura de incadrare, implicit examenele, se va desfasura pe parcursul a 14 zile...pana pe 25 martie cand va avea loc repartizarea posturilor.

Asta ar insemna ca pe 5 martie sa fim la scoala.....insa ma intreb iar ca un "pesimist".....daca se stie de lucrul asta si a devenit o certitudine incadrarea noastra de ce nu ne anunta nimeni? raspuns.....pentru ca sunt doar niste zvonuri

Matematica asta!

• Apreciez 1
Publicat

in loc sa bati apropouri inutile mai bine te-ai interesa sa vezi ca si vechiul calendar avea 3 saptamani ca nu dai azi lucrarea scrisa si maine te prezinti la juramant ;)

Publicat (modificat)

stam 2 sapt la scoala iar apoi ne intoarcem pe 25 pt juramant si repartitie....asta in cazul in care zvonul asta cu 25 se va dovedi adevarat

Modificat de Pathfinder
Publicat

Daca celor de anul 2 li s-a spus ca vor intra in vacanta de pe 9 martie, cum sa ne ducem noi pe 6 la scoala? Pe 11 e cea mai optimista varianta, si logica pentru ca 11+14 = 25.

Publicat

:ner: :ner: "e cea mai optimista varianta".....am trait sa o aud si pe asta ....

Publicat

Am auzit si eu de la postul de politie unde am facut practica cum ca ne-ar incadra pe 25 martie ,asta din spusele comandantului !!!

Publicat

urmaresc in mod constant acest forum in speranta ca voi afla noi informatii despre data incadrarii noastre .Avand in vedere zvonurile din ce in ce mai puternice legate de data de 25 martie, doresc sa va intreb daca nu vi se pare absurd ca mai sunt in jur de doua saptamani pana la presupusa data cand ar trebui sa fim chemati pentru a sustine examenul, iar pe noi nu ne anunta nimeni nimic. In primul rand este foarte tarziu pentru colegii nostrii care sunt plecati in strainatate si carora le-ar fi foarte greu sa se intoarca in tara intr-un timp atat de scurt, in al doilea rand pentru cei care din necesitatea de a se intretine si-au gasit un loc de munca de unde trebuie sa isi dea demisia si nu in ultimul rand pentru noi toti care ar trebui sa ne pregatim in vederea acestui examen, despre care nu se stie daca va fi destul de usor sau dimpotriva foarte dificil.chiar daca unii dintre voi vor spune ca am avut suficient timp sa ne pregatim, sa fim sinceri, nimeni nu a prea avut chef de invatat nestiind o data concreta a incadrarii, cel putin asa cred eu. toti vrem sa fim incadrati, dar consider ca normal ar fi sa ne anunte cu cel putin o luna inainte

Eu nu pot sa invat pana nu vad caledarul...

La fel gandesc si eu. :emo-yessir:

• Apreciez 1
Publicat

pentru Catalin, credem ca in doua saptamani ar trebui sa mergem(sa fim chemati) la scoala daca incadrarea propriu zisa, adica acordarea gradelor si repartizarea la locurile de munca va fi pe 25 martie deoarece , in mod normal programul ar fi- prezentarea la scoala duminica, 3-4 zile pentru a ne primi uniformele si a face cateva ore de pregatire in vederea sustinerii examenului, apoi proba practica in aceeasi saptamana.in saptamana a doua mai dam doua examene, scris +oral cu o pauza de o zi sau doua zile intre ele, la sfarsitul saptamanii 2 se vor afisa rezultatele, cred ca la o vineri, apoi in saptamana trei ar trebui sa facem ceva pregatire pt defilare, sa se afiseze clasamentele, locurile etc, apoi urmeaza festivitatea de incadrare si repartizarea locurilor de munca(fiecare elev, de la prima la ultima medie isi alege judetul unde va lucra in functie de locurile disponibile). deci, dupa acest program, ar trebui sa fie cam trei saptamani pentru examene si pregatiri organizatorice, asa ca pe data de 5 sau maxim 11 martie ar trebui sa fim chemati la scoala. astazi este joi, 16 feb, deci mai raman 2 sapt si 3 zile pana pe 5, si 3 pana pe 11, prin urmare foarte putin timp, avand in vedere ca nici acum nu am fost anuntati nimic, multi sunt plecati din tara, unii muncesc si mai toti nu au invatat nimic de vreo doua luni

• Apreciez 3
Publicat

pentru Catalin, credem ca in doua saptamani ar trebui sa mergem(sa fim chemati) la scoala daca incadrarea propriu zisa, adica acordarea gradelor si repartizarea la locurile de munca va fi pe 25 martie deoarece , in mod normal programul ar fi- prezentarea la scoala duminica, 3-4 zile pentru a ne primi uniformele si a face cateva ore de pregatire in vederea sustinerii examenului, apoi proba practica in aceeasi saptamana.in saptamana a doua mai dam doua examene, scris +oral cu o pauza de o zi sau doua zile intre ele, la sfarsitul saptamanii 2 se vor afisa rezultatele, cred ca la o vineri, apoi in saptamana trei ar trebui sa facem ceva pregatire pt defilare, sa se afiseze clasamentele, locurile etc, apoi urmeaza festivitatea de incadrare si repartizarea locurilor de munca(fiecare elev, de la prima la ultima medie isi alege judetul unde va lucra in functie de locurile disponibile). deci, dupa acest program, ar trebui sa fie cam trei saptamani pentru examene si pregatiri organizatorice, asa ca pe data de 5 sau maxim 11 martie ar trebui sa fim chemati la scoala. astazi este joi, 16 feb, deci mai raman 2 sapt si 3 zile pana pe 5, si 3 pana pe 11, prin urmare foarte putin timp, avand in vedere ca nici acum nu am fost anuntati nimic, multi sunt plecati din tara, unii muncesc si mai toti nu au invatat nimic de vreo doua luni

Asa ar fi normal si corect.

Publicat

stam 2 sapt la scoala iar apoi ne intoarcem pe 25 pt juramant si repartitie....asta in cazul in care zvonul asta cu 25 se va dovedi adevarat

Fara suparare colegu`, ia un calendar in mana si uita-te cu atentie cand pica 11 martie, 25 martie si vezi poate faci o legatura! Cum adica sa te intorci pe 25 pentru repartitie? tu crezi ca in alea 2 saptamani mai pleci acasa? te inseli!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

wtf....asta e problema? =))) ne certam pe ceva ce nici macar nu exista...sa ne anunte astia odata si vedem noi cum ne-om descurca....daca e asa sigura treaba asta cu 25 martie si nu te anunta nimic...tu ce faci? te duci pe 11 la scoala? doar pt ca asa ai auzit ca pe 25 trebuie sa te incadreze? :ner:

Fara suparare colegu`, ia un calendar in mana si uita-te cu atentie cand pica 11 martie, 25 martie si vezi poate faci o legatura! Cum adica sa te intorci pe 25 pentru repartitie? tu crezi ca in alea 2 saptamani mai pleci acasa? te inseli!

..eu merg pe varianta cu 3 saptamani in total de la chemarea in scoala pana la repartitie...

Modificat de Pathfinder
Publicat

Cât de sigură este afrimația ta conform căreia celor din promoția 2012 li s-a confirmat că vor intra în vacanță. Eu am discutat ieri cu un elev de la Cluj și știa nimic sigur, interesant oricum :)

Publicat

Materiile de specialitate: criminalistica, tactica politieneasca, drept penal, drept de procedura penala, contraventional, munca informativa.

Publicat

proba scrisa consta intr-o speta complexa. in cadrul acestei probe trebuie sa intocmim cate un document legat de aceasta speta la drept, contraventional, tactica, criminalistica si inca o materie .parerea mea este ca aceasta proba este cea mai dificila deoarece noi avem aproape un an in care nu ne-am mai intalnit cu aceste documente, iar deprinderile necesare intocmirii lor s-au pierdut si multe aspecte s-au uitata.cat despre materie(tematica), as putea sa spun ca este aproape tot ce am invatat in cei doi ani .

este destul de multa materie, avem nevoie cu siguranta de mai mult de doua saptamani pentru a ne pregati. mai ales pentru cei care au fost plecati la munca in afara si pentru cei careau muncit sau muncesc este dificil sa recupereze totul. daca examenul va fi la sange, cum suntem obisnuiti noi la Campina, poate si cei de la cluj... nu stiu ce sa zic...poate se vrea ceva, daca ne anunta atat de in scurt

Publicat

Cât de sigură este afrimația ta conform căreia celor din promoția 2012 li s-a confirmat că vor intra în vacanță. Eu am discutat ieri cu un elev de la Cluj și știa nimic sigur, interesant oricum :)

Am sunat si eu aseara pe un prieten care este anul 2 la Campina , si a zis ca intr-adevar OS a spus "saptamna viitoare veti avea o surpriza " , iar dirigintele le-a spus ca este foarte probabil ca surpriza sa fie o vacanta incepand cu data de 9 martie. Omul nu prea vorbeste prostii daca nu stie nimic, deci tind sa cred ca asa va fi. Nu spun ca e 100%, pentru ca niciodata nu e sigur. Eu inteleg ca noi ca viitori politisti nu ne putem baza pe zvonuri, dar pana la urma mai mult nu ai, si se pare ca zvonurile incet, incet devin certitudine, dar nu ma astept nicio clipa sa fim anuntati in timp util, ca sa avem timp sa invatam.

Publicat

Eu unul atat in vara cat si in decembrie aveam un feeling cum ca nu o sa ne incadreze,dar acum am un feeling mai pozitiv :),puneti mana nu mai stati...

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.