Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Nu vad de ce ar fi "pe fuga" ...credeti ca se doreste incadrarea noastra cu atata inversunare incat in momentul in care s-a eliberat al 1800.lea loc sa se aprobe calendarul si sa ne prezentam din ziua urmatoare la scoala??? daca se dorea asta se gaseau solutii pana acum sa o faca...insa interesul lor e ca aceast lucru sa se intample cat mai tarziu cat le permite legea incat sa mai scuteasca niste sume de bani cu angajarea noastra inca o luna ,doua cat se poate......parerea mea

Modificat de Pathfinder
  • Displace 1
Publicat

Mai degraba o simpla formalitate daca totul se deruleaza ''pe fuga''. :naughty:

MSI tu in ce scoala ai fost pana acum? Ai vazut tu vreun amarat de examen sa fie de vrajeala la Campina? La toate examenele ne-au corectat la cuvant! Cu atat mai mult la un examen de absolvire. Dar daca tu vrei sa te amagesti...asa sa fie.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

eu sper sa ne incadreze cat mai repede, ca la examen de descurcam noi, doar nu am stat degeaba in scoala>v salut

Modificat de Patopato
Publicat

eu sunt elev in anul I si acum sunt in practica. La sectia unde fac stagiul de practica seful sectiei a anuntat ca vor veni 5 noi colegi din promotia 2011.

Publicat

eu sunt elev in anul I si acum sunt in practica. La sectia unde fac stagiul de practica seful sectiei a anuntat ca vor veni 5 noi colegi din promotia 2011.

Nu ti-a spus si cand vor veni colegii astia?

Publicat

pff..fratioare da tu esti cel mai pesimist si mai negativist dintre toti...esti emo ? fara suparare..dar in astfel de situatii trebuie sa fii ceva mai deschis...tu esti mai inchis ca o poezie d'alu nea Bacovia ; capu' sus pana in M.A.I :)) va duceti la noul loc de munca :D

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Sunt din prahova. Nu a zis cand vor veni, dar daca veneati peste un an nu mai anunta de acum, in curand... Oricum trebuie sa va incadreze.Nu cred ca-si permit sa termine si promotia 2012 si sa ramana cu 3500 de politisti pe bara. parerea mea ca o sa va incadreze 100% inainte sa termine promotia 2012.

Modificat de geo24frb
Publicat (modificat)

@bogdanoficer (by the way se scrie officer) ......nu sunt cel mai pesimist....insa realitatea mi-a demonstrat ca nici macar atunci cand e ceva oficial nu se mai tine seama de asta..dar cand e vorba de zvonuri..cu atat mai putin....nu-mi place sa visez cu ochii deschisi si sa ma entuziastmez ca un copil care primeste o acadea cand spune cate unul ca de maine vom fi incadrati doar pt ca asa a auzit el..... cum spunea un coleg pe grupul de facebook..."pesimistul este un optimist bine informat"

...p.s.. sariti cu minisurile ca nu va dau sperante false si ca sunt realist :-j

Modificat de Pathfinder
  • Apreciez 4
  • Displace 4
Publicat

..daca tu vrei sa zici ca pesimismul e buna informare...cum vrei ..vorbim in 2 luni (sper ca nu ai sa fii tot asa suparat si dupa incadrare )

p.s - mi-am dat seama ca am uitat un ,,f'' la offiecer dupa ce am facut contu'.....:P

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Deci si pentru care nu au acces la grupul de pe fb.

Pascar Danyela

tocmai am sunat si eu la Directia Resurse umane si mi s-a spus ca sapt viitoare vom primi ordinul ministrului si calendarul desfasurarii examenului. A mai spus ca fac tot ce se poate ca sa ne incadreze de ziua politiei si ca acum sunt la stadiul de adunare a posturilor. nr de tel 0213037080 interior 11581. Sunati si voi.. macar asa sa facem putin pressing.

• Apreciez 3
Publicat

urmaresc in mod constant acest forum in speranta ca voi afla noi informatii despre data incadrarii noastre .Avand in vedere zvonurile din ce in ce mai puternice legate de data de 25 martie, doresc sa va intreb daca nu vi se pare absurd ca mai sunt in jur de doua saptamani pana la presupusa data cand ar trebui sa fim chemati pentru a sustine examenul, iar pe noi nu ne anunta nimeni nimic. In primul rand este foarte tarziu pentru colegii nostrii care sunt plecati in strainatate si carora le-ar fi foarte greu sa se intoarca in tara intr-un timp atat de scurt, in al doilea rand pentru cei care din necesitatea de a se intretine si-au gasit un loc de munca de unde trebuie sa isi dea demisia si nu in ultimul rand pentru noi toti care ar trebui sa ne pregatim in vederea acestui examen, despre care nu se stie daca va fi destul de usor sau dimpotriva foarte dificil.chiar daca unii dintre voi vor spune ca am avut suficient timp sa ne pregatim, sa fim sinceri, nimeni nu a prea avut chef de invatat nestiind o data concreta a incadrarii, cel putin asa cred eu. toti vrem sa fim incadrati, dar consider ca normal ar fi sa ne anunte cu cel putin o luna inainte

Publicat

Nu-i intereseaza pe ei asa ceva, ii doare-n cot ca unii sunt plecati in strainatate. Doar stii ca multi colegi au luat teapa intorcandu-se ca sa afle inainte cu 3 zile ca na.... nu te astepta sa ne cheme cu o luna inainte pt ca o sa fie ceva de genul cu 2 saptamani maxim 3.

Adica numai bine ne anunta saptamana viitoare pana pe data de 24 (vineri) si avem la dispozitie 2 saptamani pentru reactualizarea materiei. Sa speram....

Publicat

Inseamna ca trebuie sa ma apuc si eu serios de invatat. am un coleg care este in belgia si ma suna sa ma intrebe daca sa vina acasa sau inca nu ne incadreaza.in decembrie a venit degeaba.acum daca ar mai fi doua saptamani si ceva ar trebui sa isi rezerve bilet la avion. e aiurea rau de tot nesiguranta asta pentru toata lumea

• Moderator
Publicat

Nu mai știu care și cum sunt obiceiurile pe acolo, de aceea vă întreb: de ce spuneți că mai sunt doar două săptămâni până la data la care ar trebui să fiți chemați la școală, dacă avansarea va fi pe 25 martie?

gabi90 îi poți spune colegului să urmărească direct discuțiile de aici, iar când va fi anunțat ceva oficial și colegii tăi vor posta aici, o să poată afla direct, fără să mai fie nevoit să cheltuie pe telefoane.

Publicat

Avansarea va fi pe 25 martie insa toata procedura de incadrare, implicit examenele, se va desfasura pe parcursul a 14 zile...pana pe 25 martie cand va avea loc repartizarea posturilor.

Publicat

Asta ar insemna ca pe 5 martie sa fim la scoala.....insa ma intreb iar ca un "pesimist".....daca se stie de lucrul asta si a devenit o certitudine incadrarea noastra de ce nu ne anunta nimeni? raspuns.....pentru ca sunt doar niste zvonuri

Publicat (modificat)

"saptamana viitoare o sa aveti parte de o surpriza"..sursa un cadru din sapvlc.

Modificat de sheriffu
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pathfinder... sa inteleg ca tu nu esti elev? Sau cand te-a obisnuit pe tine conducerea acestei institutii cu un raspuns "din timp"?Uiti cand aflai oficial ca pleci acasa cu doua zile inainte?Sau chiar una daca nu ma insel...ca parca am fost anuntati joi. Daca spui ca nu ai avut timp sa te pregatesti, te contrazic simplu : "ai avut 8 luni la dispozitie sa te pregatesti".

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.