Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

As dori, si cred ca ar fi important pentru toti, daca este pe aici cineva care are legatura cu aceste lucruri, sa ne spuna aproximativ cate locuri vor fi scoase din fiecare judet. Un coleg de-al nostru spunea mai sus ca la Timis sunt 40 locuri, am vrea si noi sa stim, macar zvonuri, cate locuri ar fi in celelalte judete.

Publicat

Pt inca trei judete stiu si eu cate locuri sunt disponibile: Salaj: 46, Arad: 40 si Maramures: 50.

Colegi de-ai mei din aceste judete mi-au dat cifrele. Daca sunteti pe aici care mai stiti si in alte judete cate locuri disponibile ar fi...postati informatia. :)

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

am auzit ceva de 52 locuri pt valcea.....nu inventez nimic acum....doar am auzit de la un viitor coleg de-al nostru

oricum nu va mai fi ca in anii precedenti, adica situatii gen: Bucuresti 600 locuri, Iasi 200, Vaslui 150 ....si alte judete precum Arges, Dolj, Valcea, Prahova cate 6-7 locuri maximum....Spun ca nu va mai fi asa pt ca este nevoie de multi politisti la sectiile asta de politie rurala, si in felul asta fiecare judet are nevoie, deci locurile vor fi mai echilibrat impartite...Numa' bine

Publicat

Eu cred ca locurile astea exagerate, sunt scornite de cineva foarte optimist care doreste sa ajunga acasa desi n-are o medie care sa-i permita asta.

Publicat

E posibil frank. Prin decembrie asa se auzea ca se va tine cont de judetul de domiciliu, dar nu stiu daca mai e valabila treaba!

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Nu confundați locurile cerute de județe, cu locurile care vor fi aprobate de către comandanții de la București. Acolo sus treaba se vede în cu totul alt fel. Suntem numai niște cifre pe hârtie, nu prea interesează pe nimeni despre volumul infrenal de muncă al polițistului de jos.

• Apreciez 2
Publicat

Este adevarat faptul ca au fost trimise la bucuresti nr de locuri necesare fiecarui ipj...am vb cu dirigintele de la scoala si mi-a confirmat ca a fost intr-un fel de recunoastere in teritoriu... sa speram in continuare ca ne vor incadra cat mai repede.

Publicat

Ai dreptate Catalin, sa nu se faca confuzie intre nr de locuri cerute de fiecare judet si nr. de locuri aprobate de IGPR. Ce am postat eu mai sus se refera la nr. de locuri aprobate pt cele trei judete.

• Apreciez 1
Publicat

Nimeni inca nu stie cate locuri s.au aprobat pt fiecare judet. Terminati cu zvonurile astea nefondate

• Apreciez 3
Publicat

Se poate sa nu fie neaparat vorba de optimism avand in vedere ca suntem prima promotie de aproape 2000 si ca au nevoie de oameni la aceste sectii de rural...nu e exclus ca judetele sa solicite un numar mai mare de locuri decat pana acum.

• Moderator
Publicat

...am vb cu dirigintele de la scoala si mi-a confirmat ca a fost intr-un fel de recunoastere in teritoriu...

Sunt curios, cam ce recunoaștere poate face dirigintele în teritoriu?

Publicat

Ai dreptate Catalin, sa nu se faca confuzie intre nr de locuri cerute de fiecare judet si nr. de locuri aprobate de IGPR. Ce am postat eu mai sus se refera la nr. de locuri aprobate pt cele trei judete.

Asta cum mai vine? se aproba asa pe rand??? eu cred ca aproba numarul de locuri pentru toate judetele odata chiar daca acest numar nu coincide cu cel trimis de inspectorate. Poate aprobate de inspectorul sef.....

asta cu recunoasterea e tare! :))

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Sincer nu stiu care este treaba cu recunoasterea...asa mi-a zis asa va spun...nu este vina mea...

• Apreciez 1
Publicat

Daca unii spun ce aud nu e bine pentru ca sar ceilalti colegi de forum pe ei, daca tin doar pentru ei iar nu e bine ca sre lumea pe ei. Lasati`ne sa vorbim, sa vedem ce se aude si sa le punem cap la cap.

Oare sa fie umflate cifrele de catre unu` ce vrea sa ajunga acasa desi are medie mica? Adica sa se minta singur? Nu prea`mi vine a crede.

Nici eu nu cred ca aceste locuri sunt cele aprobate, ci cred ca ar putea fi cele propuse de IPJ. De Hunedoara stie careva ceva?

• Apreciez 1
Publicat

Pai clar ca nu sunt locurile aprobate. Banuiesc ca dupa ce le aproba va iesi ordinul ministrului poate in 2-3 saptamani daca nu apare calendarul macar sa aflam ca au aprobat suplimentarea...

• Membru
Publicat

E de retinut urmatorul aspect:

Se cer un anumit numar de locuri, dar e foarte probabil sa se aprobe alt numar, de regula mai mic.

Am trecut si eu prin treaba asta cu repartitia, iar la acel moment judetul meu ceruse 50 de locuri si s-au aprobat doar 11, lucru observat abia atunci cand am fost pus in fata faptului implinit...asa ca dragi colegii studiati ce mai aveti de studiat si chiar daca o fi sa nu ajungeti unde vreti, va recomand sa va reorientati foarte repede, pentru ca e foarte posibil sa nu va para rau daca ajungeti in alta parte. :naughty:

Bafta si sa ne vedem cu bine in teren! :emo-box:

Publicat

Gaby si Frank dupa cum ati putut observa eu ma cam feresc sa bat campii.

S-au facut propuneri, cand o sa vina raspunsul va tin la curent.

Doljul a cerut 60 de functii.

Publicat (modificat)

este cineva care cunoaste numarul locurilor aprobate nu cerute :clip: pe bucuresti in ultimii 2-3 ani? pentru promotiile de agenti...multumesc!

Modificat de Pathfinder
  • Apreciez 1
Publicat

eu nu inteleg de ce ne se intraba de numarul de locuri pe judete cand noi defapt nu stim cand ne incadreaza

:doh:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.