Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Bine. Sunt in inferioritate. Asa este, sunteti mai minunati, mai buni, mai pregatiti, mai caliti, mai cititi. E bine? Haideti sa incetam cu discutiile astea care nu cred ca`si mai au rostul, si sa revenim la subiectul pentru care a fost deschis acest topic. Pana la urma, ultima informatie este cea din comunicatul SNPPC ? Eu am trecut astazi pe la sediul politiei de la mine, si toti de acolo spuneau ca vom fi incadrati in martie, fara a preciza insa surse sigure sau de unde au aceasta informatie.

Publicat

Toti politaii zic asta doar k sa ne incurajeze dupa atata bataie de joc, dar realitatea este k nici ei habar nu au.

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

damon dacă nu ai aflat încă, denumirea corectă este de polițiști. Termenul pe care îl folosești tu este specific celor certați cu gramatica, dar și cocalarilor. Nu aș vrea să cred că faci parte din vreo astfel de categorie.

Ieri, m-am întâlnit cu un coleg mai în vârstă, al cărui băiat este în aceași situație ca voi. L-am întrebat despre subiect și mi-a spus destul de sigur pe el, că cică veți fi chemați la școală pe 25 martie. Dar nu am putut să mai stau și să-l întreb de unde a aflat sau mai multe detalii (examen, repartiție, etc). Oricum, părea destul de sigur pe ce spunea.

Vă rog să renunțați la acest versus dintre Cluj și Câmpina. Nu acesta este subiectul topicului. Mulțumesc pentru înțelegere.

• Apreciez 4
Publicat

Dupa parerea mea aceasta varianta cu 25 martie este cea mai plauzibila,in acest fel vom fi incadrati pana la mijlocul lunii aprilie,corespunde si cu cele spuse de SNPPC.Ar mai urma sa apara si ceva oficial...

Publicat

damon dacă nu ai aflat încă, denumirea corectă este de polițiști. Termenul pe care îl folosești tu este specific celor certați cu gramatica, dar și cocalarilor. Nu aș vrea să cred că faci parte din vreo astfel de categorie.

Ieri, m-am întâlnit cu un coleg mai în vârstă, al cărui băiat este în aceași situație ca voi. L-am întrebat despre subiect și mi-a spus destul de sigur pe el, că cică veți fi chemați la școală pe 25 martie. Dar nu am putut să mai stau și să-l întreb de unde a aflat sau mai multe detalii (examen, repartiție, etc). Oricum, părea destul de sigur pe ce spunea.

1. Sunt impresionat de calitatile dvs. de a corecta pe altii..cu toate astea nu am sa ma obosesc sa'ti explic de ce am folosit termenul "politai" si nu politist...whatever..

2. Faza cu 25 martie,chiar dak apare nu stiu pe unde, e total nefondata k si altele de fapt...pana nu vedem nimic oficial ar trebui sa nu mai punem botul la orice zvon.

• Apreciez 1
  • Displace 5
Publicat

damon,

1. Sunt impresionat de calitatile dvs. de a corecta pe altii..cu toate astea nu am sa ma obosesc sa'ti explic de ce am folosit termenul "politai" si nu politist...whatever..

Hotaraste-te! ori il respecti ori nu. ori romana ori engleza!

2. Faza cu 25 martie,chiar dak apare nu stiu pe unde, e total nefondata k si altele de fapt...pana nu vedem nimic oficial ar trebui sa nu mai punem botul la orice zvon.

Daca inca nu ai observat tot ce se intampla in politie prima si prima data apare ca zvon. O ordonanta de urgenta, o lege s.a. nu le dai in 2 min. Intai se discuta si pe urma se da scris(oficial). Asadar intrece cele doua apar zvonurile. sper ca m-am facut inteles.

Publicat

Dati dovada ca sunteti niste domni si certati-va prin mesaj privat. Apreciem discutiile on topic.

Si cu privire la viitoarea noastra absolvire eu cred ca al nostru sindicat nu ar fi asa iresponsabil incat sa posteze ceva ce e incert.

Publicat

Tocmai din acest motiv consider varianta cu 25 martie cea mai plauzibila.Nu cred ca s-ar hazarda ei sa posteze asa ceva daca nu ar fi ceva la mijloc,perioada de timp 25 martie 15 aprilie mi se pare mie ca va fi portita in care ne vor inghersui si pe noi...

Publicat

Sa dea Dumnezeu sa fie cum zici. Insa ar fii bine sa ne anunte si pe noi sa stim daca are rost sa ne apucam sa citim. Ca asa nu imi vine sa ma apuc daca nu stiu nimic concret...

Publicat

Eu stiu ca s-a trimis de la inspectoratele judetene catre Bucuresti lista cu deficitul de personal si ca ne vor repartiza aproape pe toti la sectiile de politie rurala.

• Moderator
Publicat

Bravo MSI ! ce spui tu este foarte adevarat, la rural vom merge toti...cat despre liste, daca nu s-au trimis, urmeaza....oricum discutii intre comandantii IPJ-urilor si sefii sectiilor astea nou-infiintate de rurala au fost, referitoare la noi.

Publicat

Ai dreptate vali nu prea iti vine sa inveti cand nu sti nimic sigur...dar nu mai e mult

• Moderator
Publicat

Nu trebuie să mă credeți. L-am întrebat pe acel coleg tocmai pentru că știam despre discuțiile pe care le purtați voi aici și m-am gândit că poate știe ceva ce v-ar putea fi de folos. Dacă vă bășicați așa și solicitați postarea numai a informațiilor concrete, atunci înseamnă că mai mult de 95% dintre posturle acestui topic ar trebui șterse. Acesta este rolul topicului, să discutați și să puneți cap la cap tot ce află fiecare dintre voi.

Dragă damon, dacă în privința folosirii pe post de virgulă a punctelor de suspensie, ca și cum ne-ai povesti vreun thriller sau a limbajului de tip mess cu ”dak” ori alte faultări ale regulilor de scriere, aici pe forum putem trece cu vederea, cel puțin în ce privește denumirea corectă a acestei categorii, cred că este ceva de bun simț să o facă cum trebuie măcar cei ce fac parte din ea. Dacă te-am deranjat, scuză-mă!

Publicat (modificat)

Cu astia niciodata nu poti sti nimic sigur, cu 2 saptamani inainte de cea de-a 2a amanare spunea un coleg ca o sa incadreze numai academia fara scolile de agenti si nu l-am crezut in ruptul capului, ca e imposibil si uite ca...

Modificat de jeffo
Publicat

De acord cu tine jeffo, nici eu nu credeam si uite ca asa a fost. Asa si acum..... nu stii la ce sa te astepti... Oricum, eu v-am zis 25 martie.... o sa vedem.... :D

Publicat

E prea importanta ziua de 25 martie pentru ei, ca sa si-o ocupe cu incadrarea noastra. Eu preconizez o zi prin luna aprilie, pana prin 15.E o parere. :emo-yessir:

Publicat

Pai 25 martie cade Duminica, ne pot chema pe 25 si pana la Paste ne incadreaza...

Publicat

Ceva de genu' am auzit si eu: ca ne-ar chema pe 25 martie si undeva pana la Paste (probabil 6-7-8 aprilie, ma gandesc eu) ne vor incadra.

Publicat

eu cred ca o sa fie pe 25 martie ca e si ziua politiei si au si sefii cu ce sa se mandreasca. cel putin asa cred eu si ca din aprilie sa incepem cu adevarat activitatea

Publicat

Dragi viitori colegi IGPR-ul a cerut o situatie cu propunerile inspectorilor sefi pentru suplimentarea functiilor la politia rurala.

Asa ca eu cred ca trebuie sa va cam pregatiti de aterizare.

• Membru
Publicat

Elvis ai cunostiinta in cauza sa ne spui un potential numar de locuri scoase de Dolj ?

Publicat

Dragi viitori colegi IGPR-ul a cerut o situatie cu propunerile inspectorilor sefi pentru suplimentarea functiilor la politia rurala.

Asa ca eu cred ca trebuie sa va cam pregatiti de aterizare.

aterizarea politiei de frontiera poate

Publicat

Ceva de genu' am auzit si eu: ca ne-ar chema pe 25 martie si undeva pana la Paste (probabil 6-7-8 aprilie, ma gandesc eu) ne vor incadra.

Ideea asta o sustin si eu. :good:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.