Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

sunt curios cum va fi examenul pt. noi acum in 2012. stiu ca subiectele sunt facute in fiecare an de cealalta scoala. daca in 2011 campina facea subiectele acum in 2012 ar trebui sa la faca clujul sau cum ramane? in 2010 cica ar fi facut clujul subiectele si cica ar fi fost usurel examenul. si ar fi fost numai 2 probe. daca stie cineva ceva referitor la asta sa dea un raspuns ceva. nu stiu din sursa sigura doar ce am mai auzit la cei din promotia 2010

Publicat

Nu cred ca are cum sa se modifice structura examenului, vor ramane aceleasi probe.Nu conteaza ca am terminat cu un an intarziere, cel mult vor mai scoate din tematica daca s-au modificat radical ordine, legi, etc. De introdus nu se pune problema pt ca nu ne-au predat nimic nou, asa ar fi logic

Publicat

intr-adevar la campina au facut careu si le-a spus sa nu ne mai incarce capul cu tot felul de traznai si zvonuri aiurea, dar ceva ceva tot se pregateste

Publicat

da bubo...se pregateste.....umbla zvonuri ca au pus izmenarii sa ne bage sireturile la bocanci....e clar...urmeaza sa ne incadreze :doh:

Publicat

Era o postare parca din partea SNPPC-ului (daca retin bine sau oricum un sindicat ) care dadea stirea ca sigura - din surse credibile (spun ei) - ca promotia va fi angajata in aprilie 2012 .

Posibil, dar mai intai trebuie ,, habemus papa ,, la MAI si apoi o sa vedem .

• Apreciez 2
Publicat

multumim....in sfarsit ceva concret.....nu zvonuri gen.."am vorbit cu un vecin care are un prieten la frontiera si a auzit un comisar de la o sectie ca ne va angaja in martie..." :emo-yessir:

Publicat

cum Pastele va fi pe 15 aprilie ...pare cam greu de crezut ca ne va chema dupa ..pentru ca nu se mai incadreaza cu limita lunii aprilie....deci va fi inainte..(sa speram) sfarsitul lui martie inceputul lui aprilie...sper sa nu vina mult asteptata "hartie" pe care sa scrie sa ne prezentam la scoala in data de 1 aprilie(1 aprilie cazand duminica) pentru ca atunci chiar nu o sa mai stiu ce sa cred =)))

• Displace 1
  • Membru
Publicat

ONTOPIC : Da, s-a postat pe Intrapol aceeasi stire pe care a postat-o un coleg inaintea mea, cea referitoare la comunicatul SNPPC. Insa, personal, consider ca e doar o modalitate de calmare a spiritelor pentru cei din promotia 2012 care inca spera anul asta sa fie incadrati si sa nu faca mici nebunii si revolte prin scoala, pe de o parte, si ca sa mai linisteasca, formal, apele in randurile promotiei 2011. Ma alatur colegilor care inca sunt sceptici privind incadrarea in perioada sfarsitului lui martie/aprilie din motive precum instabilitatea Guvernului si lipsa de mobilizare si interes a autoritatilor.Adica pana nu vad ordinul viitorului ministru, pentru mine, toate raman abureli.

OFFTOPIC :

Sunt in detasamentul 1, 203 (303 :)) ). Nu stiu de unde si pana unde toti cei de la Campina spun si sustin ca la Cluj notele si pregatirea lasa de dorit. Sunt convins ca, dupa cum spunea colegul de mai sus ca are o cunostinta de la Cluj care e "afon", exista si la Campina astfel de personaje. Cred ca nu e de ajuns sa intri si sa treci cu bine prin scoala ca sa ajungi un bun politist. Spun eu ca trebuie sa ai ai "acel ceva" care sa te ajute in munca de politie si in cariera.

Crede-ma cand spun ca si noi stateam nopti intregi sa invatam, sa studiem pentru seminarii si evaluari. Diferenta care totusi exista intre cele doua scoli este ca "ardeleanu-i ardelean" si ca multi dintr profesori vin din operativ. Cand am spus ca nu s-au comportat cu indiferenta si nu si`au batut joc, m-am referit la relatia dintre profesori si elevi, nu neaparat strict la cursuri, note sau evaluari.

Stai linistit ca am invatat si noi, chiar am studiat foarte mult. Doar pentru ca stam 4 in camera, avem baie in fiecare camera, caldura si apa calda non-stop, nu inseamna ca am fost tinuti chiar in puf in ceea ce priveste materia si notele. Nu ne mai spune ca noi am avut avantaje in ceea ce priveste notele, pentru ca nu este asa, cu siguranta. Am si colegi care au facut scoala la Campina, in acelasi timp cu mine, si nu e mare diferenta. Probabil cei despre care spui ca au note si medii foarte mari, aceia sunt cei care au constientizat cat de importante sunt studiile si notele pentru repartitie. Si am in clasa si persoane cu media 9.50, si persoane cu media 7. Singura diferenta intre ei este ca unii au invatat, iar ceilalti au trandavit.

da remy ai dreptate! Din scoala nu iesi un politist bun.Doar dupa aprox 5 ani daca iti dai silinta poti sa zici ca esti bun.N-am zis ca tu n-ai invatat doar ca la noi sunt mai exigenti la note si poate dau notele astea la campina pt a se face departajarea avand in vedere ca sunt multe persoane.SUnt si mai nepragatiti dar te asigur ca totusi se mai studiaza.Daca nu citesti cat de cat te pica imediat examenul si te da afara cum s-a intamplat in alte promotii precedente.Stiu doi frati ce sunt elevi promotia 2011,unul la cluj si celalalt la campina,cel de la campina invata bine are media undeva la 9 iar celalalt de la cluj a zis ca n-a citit niciodata la dormitor doar cat era atent la ore,cu media de 8.50,deci concluzia?

Da, cei de la Cluj au conditii mai bune - la camere, popota si ce tine de logistica - si faptul ca profesorii sunt cu relativ putina experienta didactica ma fac sa cred ca sunt mai ingaduitori. Remy, nu contest ca nu doar de asta tine pentru a deveni un bun politist, total de acord cu tine. Insa analizand in stagiile de practica felul de a gandi si nivelul de pregatire al colegilor din judet, am constatat o diferenta semnificativa. Nu generalizez. Insa faptul ca prinzi loc la repartitie mai usor daca dai dovada de un minim de efort la Cluj fata de cate ai de muncit si de facut fata la Campina imi da ideea de lipsa de egalitate intre noi, cu toate ca iesim cu aceeasi calificare si cu acelasi grad la terminarea scolii. Nu esti tu de vina si niciun alt elev.

Una peste alta, sper sa ajungem cat mai curand in operativ si sincer sa ne putem baza unul pe celalalt daca nimerim in aceeasi patrula.Toate cele bune ! :emo-yessir:

Publicat

frumos spus, treaba cu cooperarea si lucrul in echipa. si tot in echipa ar trebui sa facem si un protest in cazul in care zilele astea nu apare ceva concret referitor la soarta noastra. avand in vedere ca ar trebui sa stam in jur de 15-16 zile acolo, daca ar fi sa ne incadreze pe 25 martie, pai noi ar trebui sa fim pe 9-10 cel tarziu acolo. si avand in vedere toate astea ar trebui sa ne publice si noua ceva zilele astea, pana pe 15 feb cel mai tarziu. asa gandesc eu. voi ce parere aveti?

Publicat (modificat)

Avand in vedere k prin votul de incredere al parlamentului avem un nou prim-ministru si prin urmare un nou ministru de interne(gabriel berca) ar trebui sa asteptam decizia lor..orice e posibil...avem doar consolarea faptului k ungureanu( fost director S.I.E.) pune M.A.I.-ul pe primul loc.

Modificat de damon
Publicat

Ei uite, ca in orasul unde locuiesc eu se face ca 3 elevi din promotia 2011 suntem de la Cluj si 3 de la Campina. Cu toate cele spuse inainte de tine, politistii de aici au sustinut sus si tare ca noi suntem "mai buni" decat ei. Deci, difera de la caz la caz.

• Apreciez 1
  • Displace 5
Publicat

va rog frumos faceti alt topic pe care sa va certati care scoala e mai buna..aici e vorba de soarta noastra,a tuturor elevilor promotiei 2011.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

oricum Campina este mai buna, trebuie sa recunoasteti clujenilor! :ner:

Publicat

scuze de off-topic...nu m-am putut abtine...:D ...cate competitii sportive a castigat scoala cluj in fata scolii campina? :naughty:

Publicat

ce-i ma la Cluj? Conditii mai bune decat la Campina, atat. dar lasa ma ca n-am murit nici noi la Campina, ne-am calit putin. Conteaza mai mult calitatea profesorilor, traditia si prestigiul unei scoli decat conditiile. una e sa spui ca ai terminat dreptul la Universitatea Bucuresti si alta e se spui ca ai terminat Dreptul la spiru Haret. asa si cu scolile noastre! ;) scuze de off-topic :-D

Publicat

Nici nu trebuie exagerat,dar nu inteleg cum sa spui asa ceva remy,de.a dreptul penibil cand stii cum se dau notele si care va este nivelul

• Apreciez 1
Publicat

Hadeti sa revenim la subiect, e o discutie fara sens mai ales acum. Sunt de acord cu bubo in ceea ce priveste protestul! Eu ma pot prezenta la orice protest, oricand doriti sa-l organizam.Pt ca nu toti pot veni la Bucuresti ar trebui sa iesim macar in fata IPJ-urilor in toate judetele.Pe astia pana nu-i injuri nu te baga in seama. Daca vom tacea parca vad ca ne anunta cu 3 zile inainte. Ne stangem toti pasnic si nu plecam pana nu primim un raspuns, eu unul am ajuns la limita si cred ca asta este singura solutie. Nu cred ca noul prim-ministru favorizeaza vreun minister(si nici nu ar trebui sa faca asta), e tot trompeta chiorului si vom fi in continuare ignorati.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.