Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

bravo remy. uite un baiat destept. ai vizune sper sa ai insa si dreptate, in legatura cu examinarea. asa ar fi uman si firesc dar timpul ne va spune

Publicat

Nu va asteptati la intelegere din partea nimanui! Ne vor trata cu aceeasi aroganta si autosuficienta ca si cum noi am fi de vina, ba ma astept sa ne si scoata ochii cu efortul pe care l-a facut saracutul minister pt incadrarea noastra. Nesimtirea e politica de stat. Eu unul m-am plictisit de zvonuri, doar cand o sa vad un ordin scris ma gandesc ca ar putea fi ceva care merita luat in seama.

Publicat

Eu as zice sa nu va ridicati sperantele foarte tare.. Totusi e mai bine de asteptat ceva concret..Cine stie ce ii nazareste creierul lui Base sau noului ministru...

• Membru
Publicat (modificat)

Dragii mei, nu va agitati. Am vazut ca multi dintre voi spuneti : 40 de locuri libere la nu stiu care IPJ, 70 la nu stiu care. Reiterez : De la Valcea, la nivel de inspectorat, au fost cerute la mai-marii de la Bucuresti un numar de 52 de functii, daca nu ma insel. Acum ramane sa vedem cate se vor aproba la Bucuresti. Repet : Aceste functii nu sunt vacante, cel putin la Valcea nu mai e nicio functie vacanta de cand cu reorganizarea minune, cand au fost radiate toate. Mai pe scurt si pe inteles, la Valcea s-a solicitat infiintarea a 52 de functii, majoritatea fiind la sectiile din rural.

Modificat de Cristi
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat (modificat)

Cristi stie ce vorbeste fratilor....hai sa ne apucam sa invatam....spor la treaba...!

Apropo: sunt valcean !

Modificat de Rober7
Publicat

hai sa nu ne grabim cu studiul. sa tinem cont ca nu avem inca un ministru si nici nu stim daca guvernul va primi vot de incredere din partea parlamentului. eu nu zic nimanui sa nu invete dar sa nu ramanem cu invatatul pentru a 3-a oara. mai avem timp pana pe 25 martie si oricum noi suntem invatati sa citim la lanterna

Publicat

La Cluj nu ne`au tratat niciodata cu aroganta sau indiferenta. Sunt convins ca cel putin noua, celor de la Cluj, nu ne va fi greu la examen, daca din comisii vor face parte si profesori.

Publicat

Asa aveti notele pe masura la cluj,spui doua vorbe ai nota 10,cam asta e pregatirea de acolo,cunosc persoana de la cluj cu medie de peste 9.50 si e chiar afon

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Mai tinere, frank, din cate vad eu nu prea sti limba romana si trebuie sa te cert(figurat), mai ales daca vorbesti urat despre scoala unde am invatat. Sti ce inseamna cuvantul afon si in ce context se foloseste? Ar trebuie sa nu vorbesti daca esti in necunostiinta de cauza. Te salut respectuos ca si coleg. :emo-yessir: . Aici discutam de incadrarea noastra si nu despre ce note are fiecare dintre noi si cat de competenti suntem.

Modificat de MSI
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

MSI, daca se va intampla asa se poate doar sa ne mai scoata cate ceva din tematica pentru ca nu se mai folosesc unele ordine! ;) de bagat nu ne mai baga nimic nou....parerea mea!

Publicat (modificat)

Mai tinere, frank, din cate vad eu nu prea sti limba romana si trebuie sa te cert(figurat), mai ales daca vorbesti urat despre scoala unde am invatat. Sti ce inseamna cuvantul afon si in ce context se foloseste? Ar trebuie sa nu vorbesti daca esti in necunostiinta de cauza. Te salut respectuos ca si coleg. :emo-yessir: . Aici discutam de incadrarea noastra si nu despre ce note are fiecare dintre noi si cat de competenti suntem.

Poate nu stiu eu f bine limba romana dar nici tu nu prea te omori cu gramatica limbii romane.

Modificat de frank
Publicat

off topic:msi nu vorbi de altii ca nu stiu limba romana.uita-te cum ai scris "din cate vad eu nu prea sti limba romana".bafta!

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

tocmai ce am vorbit cu frate-meu care este elev promotia 2012 la campina si mi-a confirmat ca nu i-au anuntat ca pleaca acasa in o anumita perioda sau ceva de genu,insa au inceput sa le aglomereze orele,sa le bage materie pe gat,ceea ce ma duce cu gandu ca ar putea avea legatura cu plecarea lor...dupa cate s-au intamplat de cand am intrat in aceasta scoala am invatat ca vestile se dau in ultima zi.asa ca ar putea fi ceva serios pana la urma,nu credeti ?

Modificat de gabytzu
Publicat

Sunt in detasamentul 1, 203 (303 :)) ). Nu stiu de unde si pana unde toti cei de la Campina spun si sustin ca la Cluj notele si pregatirea lasa de dorit. Sunt convins ca, dupa cum spunea colegul de mai sus ca are o cunostinta de la Cluj care e "afon", exista si la Campina astfel de personaje. Cred ca nu e de ajuns sa intri si sa treci cu bine prin scoala ca sa ajungi un bun politist. Spun eu ca trebuie sa ai ai "acel ceva" care sa te ajute in munca de politie si in cariera.

Crede-ma cand spun ca si noi stateam nopti intregi sa invatam, sa studiem pentru seminarii si evaluari. Diferenta care totusi exista intre cele doua scoli este ca "ardeleanu-i ardelean" si ca multi dintr profesori vin din operativ. Cand am spus ca nu s-au comportat cu indiferenta si nu si`au batut joc, m-am referit la relatia dintre profesori si elevi, nu neaparat strict la cursuri, note sau evaluari.

Stai linistit ca am invatat si noi, chiar am studiat foarte mult. Doar pentru ca stam 4 in camera, avem baie in fiecare camera, caldura si apa calda non-stop, nu inseamna ca am fost tinuti chiar in puf in ceea ce priveste materia si notele. Nu ne mai spune ca noi am avut avantaje in ceea ce priveste notele, pentru ca nu este asa, cu siguranta. Am si colegi care au facut scoala la Campina, in acelasi timp cu mine, si nu e mare diferenta. Probabil cei despre care spui ca au note si medii foarte mari, aceia sunt cei care au constientizat cat de importante sunt studiile si notele pentru repartitie. Si am in clasa si persoane cu media 9.50, si persoane cu media 7. Singura diferenta intre ei este ca unii au invatat, iar ceilalti au trandavit.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pentru cei care erau sceptici in privinta unui protest al nostru al elevilor , tin sa le reamintesc ca datorita protestelor din ultima vreme s-a aratat ca putem schimba/cere ceva printr-un protest(repunerea in functie a lui arafat,punerea in stand by a legii sanatatii,demisia guvernului,minerilor li s-a dat ce au cerut )...mai ales acum. mai mult ca niciodata, in momentele astea de tensiune , daca am fi minimum 100 de persoane in fata ministerului va asigur ca am avea parte de un dialog si de ceva concret...asa din fata tastaturii si a monitorului prea multe nu putem face...fac un apel la toti colegii care vor sa facem ceva si sa punem capat indiferentei cu care suntem tratati si sa ne mobilizam si sa facem un mitting autorizat in urmatoarea perioada....

Publicat

De acord cu tine remy077. Apropo, eu sunt in detasamentul 2. Mi-a placut expresia "ardeleanu-i ardelean". :emo-yessir: Ce am ajuns....!Sa ne milogim sa putem da un examen ..? Home sweet home..Romanica. :P

Publicat

da remy ai dreptate! Din scoala nu iesi un politist bun.Doar dupa aprox 5 ani daca iti dai silinta poti sa zici ca esti bun.N-am zis ca tu n-ai invatat doar ca la noi sunt mai exigenti la note si poate dau notele astea la campina pt a se face departajarea avand in vedere ca sunt multe persoane.SUnt si mai nepragatiti dar te asigur ca totusi se mai studiaza.Daca nu citesti cat de cat te pica imediat examenul si te da afara cum s-a intamplat in alte promotii precedente.Stiu doi frati ce sunt elevi promotia 2011,unul la cluj si celalalt la campina,cel de la campina invata bine are media undeva la 9 iar celalalt de la cluj a zis ca n-a citit niciodata la dormitor doar cat era atent la ore,cu media de 8.50,deci concluzia?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Nu intelegi. Hai sa fiu explicit. Locuiesc in Valea Jiului. Si da, tata e miner si sunt mandru de el ca intra la 400 metri adancime in fiecare zi cu "moartea de brat". Si mai sunt mandru ca i`a batut pe Jandari la Costesti si ca a fugit de a mancat pamantul la Stoenesti. Aici, sunt 4 municipii si 3 orase desfasurate pe o suprafata de apoximativ 60-70 kilometri patrati. Nu exista sectii de rural, deoarece nu exista sate in imprejurimi. Cea mai apropiata Comuna este Baru Mare, situata la 50 km de "manunchiul" de asezari urbane. Sunt 80% convins ca voi ajunge sa fiu repartizat in judet, sper ca inspectorul sef, dupa promisiune, ne va trimite cat mai aproape de casa, dar nu as vrea sa fac 50km zilnic naveta. Mi`ar fi destul de greu.

Sper ca m-am facut inteles si ca acum are rost intrebarea mea fata de o posibila repartitie in mediul rural.

Aia nu erau jandarmi, erau politisti din cadrul BAOLP, cum era pe vremea aia. :doh:

Modificat de Ramy
Publicat

Vad ca usor usor se deviaza de la subiectul cel mai important si anume incadrarea noastra...referitor la anumite discuti cum ca cei de la cluj sunt avantajati in privinta notelor este foarte adevarat si sa nu se mai dea loviti...din cauza acestor specimene se duce dracu politia...nu invata nimic acolo....notele sunt cum sunt si tot fac figuri...in locul lor nu as mai zice nimic ca oricum toata lumea stie care este situatia la Cluj...asa ca ciocu mic...sa vina la Campina sa vada viata grea din toate punctele de vedere....incepand cu mancarea si terminand cu notele.

Publicat

alunel.calmeaza-te! incadrarile din sursa externa acolo e problema,majoritatea din ei sunt doar purtator de haine

• Apreciez 1
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.