Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Ionel, zvonul asta a umblat zilele astea prin scoala...de la elevi...care sustineau ca li s-a spus lor ca e scris pe Intrapol, faptul ca o sa plecam noi (promotia 2012) pe 24 februarie acasa, in vacanta!!! :mellow:

Publicat

Ionel, dar care-i treaba cu noul prim-ministru de spui ca ne incadreaza? :)

Publicat

jeffo frate,cum sa ti explic eu, e seful SIE(serviciul informatii externe),conduce o institutie in care angajatii ei lucreaza,colaboreaza cu politisti si cu alte formatiuni pe care nu e bine sa ti le spun.In principiu e intr o forma sau alta de-al nostru.Ca sa fiu mai explicit informatiile alea externe prin cine crezi ca se obtin(prin angajati MAI,SRI si altele).Ideea e ca stie cu ce se mananca politia,stie cat de importanti suntem pentru stat,problema e sa nu fie tot o marioneta de a lui base si sa se subjuge chiorului.

Publicat

Mai baieti. Nu o sa se schimbe nimic. Tot Base e ''seful'', lui o sa i se raporteze. O sa vedem ce o sa faca noul ministru de interne GABRIEL BERCA cu incadrarea noastra.

Publicat (modificat)

Cred ca treaba asta cu noul guvern ne cam intarzie pe noi in incadrare.

Modificat de MSI
Publicat

din cate am observat (sa fac asa un rezumat al zvonurilor) se aud urmatoarele date pentru incadrare:

15 februarie-a picat din start pentru ca nu mai este timp efectiv sa fim anuntati + ca pana se organizeaza astia cu guvernul lor mai dureaza ceva timp.

27 februarie-iar e prea putin timp,desi ar fi fenomenal sa ne cheme atunci,pentru ca se zvoneste ca pana la sfarsitul acestei saptamani trebuie transmise de catre ipj-uri listele cu posturile disponibile+ca se auzea ca a aparut ceva pe intrapol legat de aceasta data(si asta a cazut din start pentru ca nu a aparut nimic pe intrapol)

25 martie-e magica ziua a politiei,iar avansarea noastra in grad ar fi plauzibila pe aceasta data.

25 aprilie-ne zicea un coleg pe facebook ca e sigur in proportie de 90% ca vom fi incadrati atunci si ca Pastele o sa ne prinda la unitate,pentru ca a vorbit el cu nu stiu ce sef de sectie(baiatul asta fiind de prin timisoara si nedorind sa aduca alte completari,ca sa clarifice de ce e el atat de sigur)

In concluzie ,facand asa o scurta trecere prin aceste potentiale zile ale absolvirii noastre, voi cand credeti ca vom fi incadrati?

• Membru
Publicat

În cursul anului 2012, la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Publicat

‎...inca o chestie care se refera la noi: http://www.snppc.ro/stire.php?id=153

Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale a trimis o adresă către M.A.I. prin care confirmă rezolvarea favorabilă a plăţii Sporului de confidenţialitate pentru Promoţia 2009 a instituţiilor de învăţământ din cadrul M.A.I.

...

până la sfârşitul lunii aprilie 2012, promoţia 2011 de agenţi de poliţie va fi încadrată.

Acest termen priveşte o hotărâre internă a M.A.I. Ea este, în sfârşit ceva concret, faţă de lipsa condamnabilă a unei decizii, aşa cum a fost până acum. Desigur, sindicatele vor acţiona pentru reducerea inactivităţii actuale impusă absolvenţilor.

Publicat

Pai daca am putea vedea si noi aceasta hotarare interna, pe site nu cred ca afiseaza asa ceva...

• Membru
Publicat

Ce va pot spune clar este ca azi, cel putin de la IPJ-ul meu, au plecat spre Bucuresti listele cu necesarul de functii suplimentare pentru sectiile de rural. E posibil sa fiti incadrati destul de rapid. Va urez succes, puneti mana pe invatat!

• Apreciez 3
Publicat

Eu stiu ca trebuie sa afiseze tematica cu o luna inainte de sustinerea examenului. Deci nu au cum sa ne cheme la scoala in cursul lunii februarie.

Si examenul nostru , din cate am vazut pe orarul afisat pentru luna decembrie, ar dura cam vreo 3 saptamani . Nu prea ''pusca data'' , numai daca anuntul ca vom sustine examenul, va veni saptamana aceasta. :good:

Publicat

Ce va pot spune clar este ca azi, cel putin de la IPJ-ul meu, au plecat spre Bucuresti listele cu necesarul de functii suplimentare pentru sectiile de rural. E posibil sa fiti incadrati destul de rapid. Va urez succes, puneti mana pe invatat!

ai idee nr de locuri de la valcea?

Publicat

Confirm si eu, referitor cu listele ce au fost trimise la igpr in vederea aprobarii nr de locuri. Exemplu:judetul timis are nevoie de 50 de lucratori iar igpr aproba doar 40 pt ca deficit ete mai mare in alte judete.)

• Apreciez 1
Publicat

Nu au ajuns 7 luni de studiu, mai trebuie alte 7 :ner:

Cristi, deci lista a fost cu necesarul de functii suplimentar sau functiile libere momentan?

Tiesto ceea ce spui tu se aplica daca sunt mai multe functii decat este necesar, cum era inainte sa radieze astia functiile.

Publicat

Mai Ionele , asta e procedura, ce nu intelegi? Adica sa inteleg ca daca o sa ne incadreze peste doi ani tu pana atunci o sa tot citesti tematica aia??? Si apropo , daca iti aduci aminte tematica din vara nu era identica cu cea din iarna. :emo-yessir:

In sensul ca ar putea fi alte spete pentru proba practica si tematica putin modificata.

• Apreciez 1
Publicat

Eu stiu ca trebuie sa afiseze tematica cu o luna inainte de sustinerea examenului. Deci nu au cum sa ne cheme la scoala in cursul lunii februarie.

Si examenul nostru , din cate am vazut pe orarul afisat pentru luna decembrie, ar dura cam vreo 3 saptamani . Nu prea ''pusca data'' , numai daca anuntul ca vom sustine examenul, va veni saptamana aceasta. :good:

MSI iti recomand sa te apuci de invatat ca nu te mai anunta nimeni cu o luna inainte, habar nu ai ce se petrece in prezent prin MAI... iar examenul nu va mai tine 3 saptamani, nu stiu exact dar din cate am inteles vor fi 2 probe intr-o saptamana si una in cealalta deci 2 sap total

Publicat

Daca la Timis sunt 40 locuri, sa sper ca la Hunedoara vor fi mai multe? (toti spuneau prin scoala ca dupa Bucuresti, HArghita, Covasna si Vaslui, judetul Hunedoara ar fi urmatorul ca deficit e personal).

Apropo de tematica si examen. Chiar credeti ca ne vor trata urat si ne vor examina la sange comisiile? Dupa ce ne`a facut ministerul, tind sa cred ca examenul final va fi mai mult o formalitate, si majoritatea vor trece cu brio peste acest examen. Cred ca notele de la examen vor fi apropiate de medii, cel putin la partea scrisa, deoarece mi`e greu sa cred ca vor avea ei "chef si timp" sa corecteze la sange toate lucrarile. Parerea mea e ca va fi ceva de genul: "La tactica a avut subiectul?... pai cat are media la Modulul X-tactica? 8.5 . Atunci, 8.5 are si pe lucrare." Mai cred ca vor considera ca daca am avut note ok, ne`am descurcat pe perioada celor 2 ani de studii si, cel mai important, am indurat atatea din partea suspusilor, suntem ok pentru a deveni agenti.

Noua ne tot repeta un profesor de pe la scoala ca vom putea pica la examene doar daca iesim in invoire si da tramvaiul 31 peste noi.

Stiti cumva despre o posibila repartitie in mediul rural a intregii promotii? Nu de alta, dar in zona unde locuiesc, cea mai apropiata comuna este la aproximativ 50 km distanta...

Publicat (modificat)

In tara asta nu se mai respecta chiar nimic?? Ma intreb si eu. Ce ar fi sa ne cheme sa dam examenul in seara asta? :doh: Totusi mai cred ca exista si oameni care gandesc in ministerul asta.

Remy077, sectii de rural sunt si la orase, asa ca poate nu e chiar asa de grav cum iti imaginezi. :emo-yessir:

Modificat de MSI
Publicat

Nu intelegi. Hai sa fiu explicit. Locuiesc in Valea Jiului. Si da, tata e miner si sunt mandru de el ca intra la 400 metri adancime in fiecare zi cu "moartea de brat". Si mai sunt mandru ca i`a batut pe Jandari la Costesti si ca a fugit de a mancat pamantul la Stoenesti. Aici, sunt 4 municipii si 3 orase desfasurate pe o suprafata de apoximativ 60-70 kilometri patrati. Nu exista sectii de rural, deoarece nu exista sate in imprejurimi. Cea mai apropiata Comuna este Baru Mare, situata la 50 km de "manunchiul" de asezari urbane. Sunt 80% convins ca voi ajunge sa fiu repartizat in judet, sper ca inspectorul sef, dupa promisiune, ne va trimite cat mai aproape de casa, dar nu as vrea sa fac 50km zilnic naveta. Mi`ar fi destul de greu.

Sper ca m-am facut inteles si ca acum are rost intrebarea mea fata de o posibila repartitie in mediul rural.

• Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.