Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Habar n-am de unde vin, dar zi-mi, pe ce functii de incadreaza in martie ?

Publicat

nu stiu pe ce functii si nici pe ce bani dar stiu ca vreau sa se termine mai repede cu situatia asta ca nu prea reusesc sa ma descurc cu 40 lei pe luna

Publicat

Colegule ai senzatia ca nu esti angajat din cauza faptului ca se muta personal la politie de la alte structuri?

Publicat

Indata scapam de Ingas, duca-se dracului cu reformele lui ca e un "handicapat psihic" :ner: mai rau de cum ne prezentam la ora actuala nu poate fi, deci oricine e mai bun decat prostul pecicai, duca-se la ta-su pe tarla sa-si vada de contrabanda.

Publicat

sper sa nu fiu off-topic, dar hai sa va spun ceea ce "traiesc" de cateva saptamani :

- asa cum se stie, la jumatatea lunii decembrie a intrat in vigoare L280/2011 privind reorganizarea PFR (legea are o alta denumire, dar "de baza" asta-i formularea), ocazie cu care s-au desfiintat o "groaza" de posturi de pe la (fostele) IJPF (care au devenit STPF); dand timpul inapoi, aduc in discutie mult-mediatizatele disponibilizari de personal din vara anului 2011 si ce observ : functiile care (cica) s-au desfiintat la nivel de IJPF se regasesc IN PROPORTIE DE PESTE 95% LA NIVEL DE ITPF!!!...in plus, toti OFITERII care anul trecut au fost diponibilizati au "gasit lacune legislative" astfel in cat, INCEPAND CU 01.02.2012 SUNT (RE)ANGAJATI!

Nu am nimic cu nimeni si nu am ceva impotriva ofiterilor; in afara de asta, observ ca NICI NU AGENT NU A FOST (RE)ANGAJAT...NU S-AU GASIT FUNCTII PT ACESTIA!...in aceste conditii, in timp ce promotiile de agenti absolventi de scoli SUNT IN STAND-BY, OFITERII (DIN SURSA EXTERNA) ABSOLVENTI "MAGNA CUM LAUDE" PE LA NU STIU CE "S.H." nu-mi mai incap in piele "ce destepti au fost ei si cum au reusit sa fenteze sistemul!"

P.S.: nu am fost niciodata de acord cu disponibilizarile si, SINCER, nu mi-as dori sa fie nimeni in situatia aia!...dar oare ofiterii sunt atat de importanti, iar sute de agenti trebuie sa mai astepte????

• Apreciez 3
Publicat

A vazut vreun politist pe Intrapol ceva legat de noi? Ceva ca ne-ar chema pe 27 februarie la scoli?

Publicat (modificat)

facebook.avem grupul promotiei reamanate.acolo fiecare vine cu cate un zvon.ciudat..sunt mai multi care au vazut asta pe intrapol. FRANK tu zici ca nu ai vazut.sigur ai cautat unde trebuie?

Modificat de sheriffu
Publicat

Colegule ai senzatia ca nu esti angajat din cauza faptului ca se muta personal la politie de la alte structuri?

DA cred eu!

Publicat

Am auzit si eu zvonul asta prin scoala zilele astea...ca este postat pe Intrapol, ca noi (promotia 2012) am pleca acasa, pe 24 februarie, in vacanta si ar venii promotia 2011 in scoala pentru sustinerea examenului de absolvire!!! Nu e adevarat, tocmai ce am vorbit cu cineva din cadrul IPJ Dolj-SMRU...si nu stie nimic de asa ceva...si nu e nimic postat pe Intrapol!!! :(:angry:

• Membru
Publicat

Confirm, nu e nimic pe intrapol. Deja o luaţi razna cu zvonurile astea, ce naiba. Nu se ştie încă ce va fi cu noul Guvern, cu atât mai puţin de noi. Şi nu văd cum unii o concep posibilitatea asta cu 27 februarie. Trebuie măcar cu o lună înainte să se dea ordinul ministrului de stabilire a calendarului, în opinia mea, ca să se pună la punct toate detaliile de ordin administrativ, până să ne cheme pe noi.

Promoţia 2011, ştiţi bine că atunci când a fost un context potrivit in decembrie 2009, când am plecat din şcoală aproximativ 2-3 săptămâni pentru a merge în teritoriu cu ocazia organizării alegerilor dar şi pentru a permite promoţiei 2009 să susţină examenul de absolvire. Se ştia cu destul timp înainte.

Publicat

blue1guardian, mai gandeste-te putin la anul 2009 pe la sfarsit. Nu era nimic oficial. Noi am plecat in practica pentru alegeri, si ni s-a spus ca ESTE POSIBIL sa ramanem acasa mai mult timp ca sa dea examenul Promotia 2009. Nu ma contrazice ca stiu sigur ce mi-a spus dirigintele. Si Dl Chestor a spus lucrul asta daca iti aduci aminte cand stateam pe platoul central in zapada. NU era nimic oficial doar vorbe. dar ne-a spus ca in principiu asa va fi. si pe urma in timp ce noi eram in practica aia la alegeri m-a sunat seful de clasa si mi-a spus ca e sigur si nu ne ducem la scoala.

• Membru
Publicat (modificat)

Ionele, prima practica a fost in ianuarie-martie 2010. Tu ai fost plecat in MISIUNE - ai primit ordin de serviciu si nu scria pe el practica. Si incertitudinea era data de faptul ca putea sau nu sa fie un al doilea tur de scrutin.

Later edit : Ei ştiau că trebuie să se întoarcă în decembrie la şcoală, aveau o dată comunicată oficial. Noi acum nu o avem nici măcar pe aceea. Fapt pentru care până nu apare noul calendar, totul e gargară.

Modificat de blue1guardian
Publicat

blue1guardian, nu are importanta cum am numit-o eu, nu am stat sa caut ordinul de serviciu, dar ai dreptate MISIUNE scria. Dar stiu sigur ca nu ne-a spus clar de cand am plecat ca vor veni cei din promotia 2009 sa-si sustina examenele. Au zis ca vom fi anuntati daca vom ramane in vacanta sau nu.

Publicat

la situatii de exceptie se aplica masuri de exceptie.suntem prima promotie care e batjocorita in asemenea hal.pentru noi nu se vor aplica masurile care s-au aplicat celorlalte promotii,in speta promotia 2009.

• Membru
Publicat

Au zis ca vom fi anuntati daca vom ramane in vacanta sau nu.

De acord. Dar eu zic să nu mai facem pândă la zvonuri. Cine aruncă o informaţie tip BREAKING NEWS să se ducă frumos ŞI SĂ O VERIFICE, altfel, fără supărare, nu îşi merită gradul. Sincer.

Publicat

Sincer...nu știu dacă noul premier, cel care va di desemnat dacă nu e deja, va scurta șirul așteptărilor pentru noi, sper să nu apară cu texte de genu că durează până ne punem lucrurile la punct, până una alta. Nici măcar nu știu dacă vor fi schimbați unii miniștrii sau dacă vor rămâne fiecare pe poziții la portofoliu aferent. Să vedem ce va fi! Oricum go go go Igaș :) !

Publicat

Acum ca am vazut cine e noul premier desemnat, zic eu, ca s-ar putea sa se rezolve si situatia noastra!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.