Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Nu am rabdare sa citesc tot topicul, asa ca intreb direct:

1. In situatia asta se afla atat absolventii scolilor de agenti cat si ai Academiei? Sau doar una din categorii?

2. Daca onoratul Minister nu a gasit inca solutii, adica daca ii tine pe bara, ce se intampla daca un absolvent renunta si isi baga picioarele, se angajeaza in alta parte sau pleaca de tot din tara, habar n-am... Oricum, ii da dracu cu poltia lor cu tot. Il pun sa plateasca scolarizarea?

Publicat

@DarkSide

1.In situatia asta se afla doar absolventii scolilor de subofiteri(academia a fost incadrata cu 01.01.2012);

2.conform legii 234/2011 putem sa iesim din sitsem pana pe 31.12.2012 fara sa achitam taxele aferente scolarizarii.

Publicat

Sa nu dati cu pietre ............se aude, se spune, se vorbeste ca se mai pregateste un lot de la frontiera pentru inspectoratele din tara.

Cat este de adevarat vom vedea cat de curand.

• Apreciez 1
Publicat

ce vrei sa spui Elvis, ca iar ii baga pe cei de la frontiera la politia nationala si pe noi ne mai tin inca un an pe tusa??

Publicat

Sa nu dati cu pietre ............se aude, se spune, se vorbeste ca se mai pregateste un lot de la frontiera pentru inspectoratele din tara.

Cat este de adevarat vom vedea cat de curand.

La ce te referi? la redistriburiea de functii sau la partea nasoala ( sa vina oameni)?

Publicat

Văd că apar zvonuri noi, p-asta cu transferul de funcții și chiar de personal de la poliția de frontieră nu o știam și nici nu cred că este plauzibilă. Însă la ce se petrece în țara asta te poți aștepta la orice. Tind să cred că suntem niște cifre acolo în statisticile ministerului, cifre care mai pot aștepta că de nu reprezentăm o amenințare chiar așa de mare. Credeți că un protest îi mișcă sufletește cu ceva, nu nu nu. Va fi doar un subiect de presă 2-3 zile și apoi liniștea se va așterne din nou. Nu vreau să par pesimist dar asta e situația de moment, poate apar noi informații luna asta, să sperăm.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Elvis asta cu frontiera am mai auzit-o cu cateva saptamani in urma, ca-i vor aduce cu tot cu functii, in jur de 1.000 de politisti. Nici nu cred ca pot sa ii aduca altfel, pe functiile ramase libere datorita pensionarilor pentru ca acestea se transforma in functii de debutant, nu?

Nu cred ca ne afecteaza prea mult aceasta mutare daca nu au treaba cu functiile de debutant. Doar din perspectiva ca "am adus si politistii de la frontiera, avem efective suficiente"...

Cat de incompetent si retardat este iNgas asta Dumnezeule...

Modificat de jeffo
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Pentru acest transfer a încă unui lot de la frontieră, trebuie să le ”mulțumiți” celor din CNP. Este o victorie a lor aceast transfer și în cea mai mare parte lor li se datorează, așa că să nu uitați, să vă înscrieți și să le plătiți cotizație, după ce veți fi încadrați.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

achiesez la postul tau jeffo si sunt perfect de acord cu catalin.

sa ne inscriem in toate sindicatele sa le platim lor tot..sa le dam solda noastra..cu titlu de donatie..sunt sigur ca se lupta pe branci pt noi.

Modificat de sheriffu
  • Apreciez 1
Publicat

Deci e treaba sigura ca vor veni de la frontiera la politia nationala 1000 de oameni? Cred ca noi suntem uitati. au pierdut foaia cu noi....

Publicat

dar am auzit un zvon cum ca ar mai da iar afara din politisti. daca sunt prea multi pentru ce ii aduce pe cei de la frontiera??? ca sa dea afara din politistii cu experienta???

Publicat

Nu este vorba de dat afara politisti.

Ii vor transfera cu tot cu functiile de la frontiera.

Publicat

Elvis, ceva de vreo ordonanta de pensionare cu salarii compensatorii se aude pe la tine? A mai "fost" una prin decembrie si s-a ales praful de ea si umbla iar zvonul, dar cred ca e acelasi doar ca s-a propagat mai tarziu la urechile altora :)

• Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu se dau compensatorii anul asta, din ce retin in timp ce lecturam legea privind bugetul pe 2012. Iar asta cu venitul celor 1000 ( functii si oameni ) miroase a "dedicatie" curata.

Modificat de blue1guardian
  • Membru
Publicat

pai parca sistasera mutarile astea de la politie la alte arme si invers ? sau in cazul de fata numai este valabil

Publicat

Paule, pot face exceptii printr-o lege cu acceasi putere ca cea care a interzis compensatoriile,

Publicat

Dragi colegi, nu ne mai ramane nimic de facut decat sa iesim in strada, toti cei care vor un loc de munca trebuia sa iasa! fara:stau departe, n-am bani! cu siguranta niciunul dintre noi, cei care vrem sa fim incadrati asa mult, nu o ducem grozav cu banii dar trebuie sa facem ceva, cumva si sa mergem intr-un numar foarte mare la bucuresti !!!!!

precizez, nimic nu se stie de noi nicaieri, nici la scoala, nici la ipj-uri!!!!!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.