Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Pai pe aceste sindicate nu le intereseaza decat baniiiiiiiiii....abia astept momentul cand o sa vina cu tot felul de abureli legat d inscrierea in sindicat sa ii pot refuza cu cea mai mare placere...referitor la igas e clar ca ne zice aceasi abureala ca si pana acum...deci nimic nou...sunt tare curios ce se va intampla cu noi...ar fi bine sa spuna cand ne angajeaza... cand o fi... sa stim ce avem de facut pentru viitor.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Am auzit o noua varianta cum ca la repartitie s-ar lua in considerare judetul din care facem parte pentru a evita plata chiriilor...am auzit de la o sursa cat de cat sigura...a mai auzit cineva despre o asemenea varianta?

Varianta asta circula si cand eram eu in scoala si nu a fost valabil, legat de locuri clar mare parte o sa fie la bucuresti, in cazul promotiei mele in 2010 au fost cam 350 de locuri, la iasi erau in jur de 50, VS si BT vreo 30 daca mai retin, aici o sa mearga probabil grosul promotiei daca sunt locuri disponibile.

Si legat de AG acolo si la OT de regula se scot cele mai putine locuri, le numeri pe degetele de la o mana.

Multa bafta va doresc si va astept in curand in teren, nu mai credeti toate prostiile legate de locurile disponibile pentru ca sigur nu o sa fie aceleasi cu ce o sa aveti in fata

• Apreciez 1
Publicat

colegi de promotie,2011 adica, daca pana pe 15 feb cel tarziu nu apare nimic eu zic sa ne mobilizam fratilor catre bucuresti,cu sacrificiul banilor ca asta e,unii dau multi bani pe drum.trebuie sa vorbim ceva sigur cu cei din conducere ca asa nu se mai poate.eu zic ca pe 1 martie ar trebui sa mergem la buc ca asa avem timp sa ne organizam si sa purtam o discutie civilizata asa cum am mai zis si in decembrie si lumea m-a luat la paispe.da singura solutie este sa mergem noi si sa vorbim ca nimeni in tara nu stie de noi de la igp si pana la ipj si a.s.md.ramane sa ne decidem ce vrem sa facem ca eu unul nu am pierdut aproape 3 ani si bani de-o masina la campina degeaba.salut

• Apreciez 1
Publicat

chiar daca nu-i inca nimic oficial aparut sa stiti ca in februarie vom fi chemati, cei de acum din scoala vor lua vacanta 2 sap asa ca apucati-va de invatat pt ca o sa fim anuntati cu f putin timp inainte si o sa ramaneti surprinsi, sa nu ziceti ca nu v-am spus.. totul in prezent se desfasoara mai pe la spate sa apun asa din mai multe cauze pe care nu vi le pot spune

Publicat

De unde stii ca cei de la scoala vor lua vacanta? Pe facebook nu a aparut nimic si daca se auzea ceva afla jumatate de scoala...

Imi vine sa farm calculatorul x( o intalnire au avut astia si nici macar nu i-au zis lu' prostovanul asta de contrabandist, ca existam. Traiasca sindicatele, ca politistii care cotizeaza acuma la ei (tot fara rost desigur) nu au fost si ei elevi. Cum se procedeaza oare, vin sclavii astia personal de la fiecare sindicat cu cerere de adeziune?

Publicat

Pe facebook........ E buna asta,daca am ajuns in ziua de azi sa ne bazam pe facebook asta nu e de bine

• Apreciez 2
Publicat

chiar daca nu-i inca nimic oficial aparut sa stiti ca in februarie vom fi chemati, cei de acum din scoala vor lua vacanta 2 sap asa ca apucati-va de invatat pt ca o sa fim anuntati cu f putin timp inainte si o sa ramaneti surprinsi, sa nu ziceti ca nu v-am spus.. totul in prezent se desfasoara mai pe la spate sa apun asa din mai multe cauze pe care nu vi le pot spune

:)) hai ca asta e buna! lucrezi la SRI/SIE/DGIPI si nu stim noi? :P

Publicat

doamne ajuta ce graiesti matale acolo..asa sa fie k ne'a ajuns pana la os

Publicat

Tiesto ma refer la cele 2 grupuri de pe facebook unde sunt in jur de 1.700 de membri. Iti dai seama ca imediat se posteaza daca e vorba de-o vacanta.

Publicat

Am vorbit si eu cu un elev din anul 2 in seara asta si la fel mi-a zis,ca sar putea sa fim chemati in februarie si ei sa ia vacanta...Dar nu stiu ce sa zic,pana la urma nu e nimic oficial,e inca unul din zecile de zvonuri ce au tot circulat.Am vorbit si cu alti colegi din promotia noastra dar nu stie nimeni nimic.Ramane sa aflam zilele astea mai multe.Intrebati si voi pe la dirigintii cu trei stele,al meu are o steluta,nu stie nimic niciodata :doh:

Publicat

Ma refer daca toata suma.V-a" bagat ca de obicei aceiasi suma?

Ce tot asa mare secret este sa nu ne spuna?E ceva la mijloc vad ca zvonurile pe zi ce trec se inmultesc!!

Publicat

s.au bagat 40 de lei ...si care.i treaba cu secretul? Crezi in vreo teorie a conspiratiei sa ne anunte cu o zi inainte ca dam ex si sa picam 3/4 =)))...stati linistiti ca daca erau locuri disponibile pentru noi ne anuntau din timp

• Displace 1
Publicat

s.au bagat 40 de lei ...si care.i treaba cu secretul? Crezi in vreo teorie a conspiratiei sa ne anunte cu o zi inainte ca dam ex si sa picam 3/4 =)))...stati linistiti ca daca erau locuri disponibile pentru noi ne anuntau din timp

sau nu

• Displace 1
Publicat

cand raspunzi imediat dupa post.ul la care faci referire nu trebuie sa te folosesti de 'quote'...si de preferat ar fi sa raspunzi cu subiect si predicat...

• Displace 1
Publicat

pai nu stii mersul fratica de acum cativa ani cand se incadrau din surse externe pe banda rulanta,ei trebuiau sa cotizeze la sindicat altfel nu pupau functii in politie..ei heii..sunt multe de spus..numai noi ,fraierii stam in postura de elevi asteptand niste pramatii sa se scarpine la parul pubian..Asta e 2012 actual,de ce l am prins noi?intrabati-l pe chior

• Displace 1
Publicat

Cat naiba o sa ne tina? Practic in aprilie, anul 2 termina scoala si o sa fim 2 promotii stand pe bara doar ca oficial ii anunta si pe ei prin iunie cand trebuie sa mearga la scoala pentru examenul final. Minunat minister...

• Displace 2
Publicat

adevarul ca asta ar mai lipsi..la examenul de final la care nu a picat nimeni niciodata sa picam acum 3/4.ar fi lovitura de gratie..

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.