Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

@Sheriffu: multumesc pt. informatie. Faza cu februarie si eu am auzit-o de la colegii din promotia 2012, insa referitor la faza cu listele, nu auzisem nimic. De fapt, chiar o sa ma interesez la colegii din judet (Cluj) daca nu au auzit ei ceva pe la IPJ legat de asta. Si mai ai dreptate: sa nu ne imbatam cu apa rece luandu-ne dupa niste zvonuri insa, cu siguranta cu totii speram ca acestea sa se concretizeze cat mai repede.

Publicat (modificat)

din cate stiu, posibil sa ma insel, poti oricand sa pleci din sistem printr-o cerere adresata directorului scolii prezenta ta acolo fiind obligatorie si pentru alte demersuri...dar dak depuneai cererea de demisie pana pe 31 decembrie 2011 tu nu avea nici o obligatie pecuniara la plata scolarizarii asa cum reiese din O.U.G. nr. 53/2011..acuma, logic, dak vrei sa te retragi fie prin demisie fie prin neprezentare la examene ai de platit :slapb:

Politistii, cadrele militare in activitate, precum si elevii si studentii seriilor terminale ale anului 2011 din institutiile de formare profesionala initiala din structura Ministerului Administratiei si Internelor si absolventii promotiilor anului 2011 ale institutiilor de invatamant din structura Ministerului Apararii Nationale pregatiti pentru nevoile Ministerului Administratiei si Internelor care solicita in perioada cuprinsa intre data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta si 31 decembrie 2012, prin demisie sau la cerere, incetarea raporturilor de serviciu sau trecerea in rezerva, respectiv renuntarea la calitatea de elev sau student al institutiilor de formare profesionala initiala ale Ministerului Administratiei si Internelor sunt exonerati de la plata cheltuielilor de intretinere pe timpul scolarizarii si a cheltuielilor efectuate pe perioada cursurilor/programelor de specializare, perfectionare, stagii de practica, in tara sau in strainatate, prevazute de angajamentele/contractele incheiate potrivit legii."

Nu platesti nimic

31 decembrie 2012 :doh: :doh:

Modificat de spector
Publicat

crtm de cate ori mai ai de gand sa pui aceeasi intrebare si noi sa iti raspundem? Ai mai intrebat o data si ti`am zis : suna la Dispecerat sau suna-ti dirigintele. Daca era cineva care si-ar fi dat demisia, in primul rand nu cred ca l-ar mai fi interesat sa intre aici si in al 2-lea rand daca stia cineva ceva concret ti-ar fi spus. ;) Cel mai bine, pentru a afla ceva oficial suna la Dispecerat!

Publicat

@ Sheriffu . Ce ne-am face fără tine :D , văd că ești bine informat însă știi și tu cum stă problema în ceea ce privește zvonurile pozitive în sensul că mai degrabă se adeveresc cele negative. Una peste alta ne apropiem de sfârșitul lunii ianuarie și nimeni nu spune nimic oficial iar dacă lucrul asta se va întâmpla și în luna ce urmează varianta absolvirii undeva pe data de 25 martie pică, părerea mea. Sănătate la toată lumea, asta vă urez!

Publicat

Daca noi am aflat cu cateva zile inainte ca nu mai mergem la scoala ce te face sa crezi ca ne-ar anunta cu o luna inainte ca o sa mergem la scoala?nu ii intereseaza...eu as merge si maine daca ne cheama...nu-mi mai pasa..numai sa dau examenul asta blestemat odata..

@PcP m-am intalnit si cu un om din generatia de aur de la noi la sectie care mi-a zis acelasi lucru:"nu mai stati mult.o sa va cheme cat de curand.stiu din sursa sigura" asa mi-a zis..

• Apreciez 1
Publicat

Da, ai dreptate, imprevizibilul joacă un rol important în activitatea MAI. În fine, să sperăm ca în primele luni ale anului o să absolvim pentru că așa ni s-a promis :) .

@ sheriffu . Sper să ne auzim la un telefon zilele astea, sunt curios cine e omul din generația de aur, foarte curios, oricum, frumoasă formulare!

Numai bine ! ! !

Publicat

Eu am vorbit cu mai multi elevi care sunt acum in scola si nu li s-a comunicat nimic despre o plecare acasa in februarie ca sa ne ducem noi. Nici la IGP nu s-a auzit de asa ceva. Sunt doar zvonuri si nimic mai mult, stam la motu' lu' ingas si al sefului sau retardat...PE O PERIOADA NEDETERMINATA!

• Displace 1
Publicat

Pe 31 ian o sa fie o intalnire intre minsitru si liderii de sindicat iar cei din urma au spus ca vor ridica si problema noastra. Sa speram ca ni se va comunica ceva oficial :D. Oricum noile zvonuri sunt legate de date 11 martie (sa ne prezentam la scoala) si 25 marite (absolvire)... vom vedea!

• Membru
Publicat

Din grupul promotiei 2011 de pe facebook:

"Trifan Valeriu

Invit toti elevii promotiei 2011 in data de 7 februarie (marti) la protest in fata cladirii MAI, impreuna cu politistii shi membrii SNAP. toti carora le pasa shi doresc sa participe puneti cate o confirmare. "

Publicat

Din grupul promotiei 2011 de pe facebook:

"Trifan Valeriu

Invit toti elevii promotiei 2011 in data de 7 februarie (marti) la protest in fata cladirii MAI, impreuna cu politistii shi membrii SNAP. toti carora le pasa shi doresc sa participe puneti cate o confirmare. "

crede-ma as veni cu cea mai mare placere dar din pacate distanta nu-mi permite...oricum sustin cu vehementa aceasta actiune :emo-box:

Pe 31 ian o sa fie o intalnire intre minsitru si liderii de sindicat iar cei din urma au spus ca vor ridica si problema noastra. Sa speram ca ni se va comunica ceva oficial :D. Oricum noile zvonuri sunt legate de date 11 martie (sa ne prezentam la scoala) si 25 marite (absolvire)... vom vedea!

ar fi si cazul k cineva sa vb si despre situatia noastra dar, vorba unui coleg tot de pe forum, pe sindicate ii doare-n cot de noi :angry:

• Apreciez 1
Publicat

La mine nu doar ca tre sa fac 500 de km, dar mai sunt si in sesiune... oricum nu veneam pentru ca nu merita sa bat 1.000 de km ca sa ma numar pe degete

• Displace 2
Publicat

salutare...urmaresc de ceva timp acest site si mai ales discutiile voastre referitoare la incadrare...sincer chiar nu stiu ce sa mai cred...am auzit tot felul de variante ca in ian. feb. mar...astia isi bat joc de noi...de fapt cred ca ei spera ca poate se vor razgandi multi si vor pleca datorita acestei asteptari care se pare ca nu se mai termina.Am observat ca uni intreaba daca mai sunt tot aceasi itemi pt examen....oare mai conteaza sau mai intereseaza pe cineva...

• Apreciez 1
Publicat

crede-ma as veni cu cea mai mare placere dar din pacate distanta nu-mi permite...oricum sustin cu vehementa aceasta actiune :emo-box:

ar fi si cazul k cineva sa vb si despre situatia noastra dar, vorba unui coleg tot de pe forum, pe sindicate ii doare-n cot de noi :angry:

Parerea mea, poate ma insel: In primul rand cei de la sindicate se gandesc ca daca ne arata noua acum ca se implica, cand o sa terminam scoala o sa ne inscriem la sindicatul lor iar in al doilea rand au nevoie de oameni in strada. Punct. nu mai continui, intelegeti voi ce vreti din partea a 2-a. ;)

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

A i dreptate Ionel...chiar este nevoie de politisti si pe Igas il doare undeva...am o gramada de prieteni care lucreaza in sistem si imi spun ca abia fac fata...astia chiar nu vad in ce situatie este politia in acest moment...iar cei de la sindicate vad ca nu fac nimic,in 2009 cand pentru prima data o promotie nu a fost incadrata la timp au iesit pe toate posturile iar acum nu vad nici urma de ei...deci in final nu ii intereseaza si dupa cum au spus si alti colegi cand o sa terminam o sa ne caute si o sa ne abureasca cu tot felul de minciuni...as vrea sa vad o initiativa din partea lor ca le pasa de noi...sa ii vad pe toate posturile ca fac scandal si poate atunci o sa-mi schimb parerea despre ei.

Publicat

Sindicatele duca-se la .... bine spunea un politist prin sectiunea privata ca mai bine cotizam la o casa de avocatura sau ceva de genul si toti politistii ar fi mult mai castigati. Macar am sti ca asupra avocatilor nu se poate pune presiune din partea stapanirii ori sa existe riscul sa devina "prieteni"

• Apreciez 3
  • Displace 5
Publicat

Sindicatele duca-se la .... bine spunea un politist prin sectiunea privata ca mai bine cotizam la o casa de avocatura sau ceva de genul si toti politistii ar fi mult mai castigati. Macar am sti ca asupra avocatilor nu se poate pune presiune din partea stapanirii ori sa existe riscul sa devina "prieteni"

Pana acum nu ai cotizat deloc si ai aceasta atitudine.Ma intreb ce ne facem cu tine daca mai si cotizezi la vreun sindicat? Ai grija unde o sa fii repartizat sa refuzi adeziunea de la inceput. :clip:

• Membru
Publicat

Chiar voi fi singurul dintre colegii mei de la Campina, de pe acest forum, care o sa mearga pe 7 la prostest la Bucuresti????

Ce e cu voi fratilor??

Ce asteptati??

Publicat

@dragos: ar trebui sa am o alta atitudine fata de sindicate? Nici n-am de gand sa cotizez la vreun sindicat cand ne-or incadra astia peste 100 de amanari.

• Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

ce sa mai astepti.. bataie de joc este putin spus... din partea lor.. daca inainte mai exista vreo sansa.. in prezent cu aceasta ultima ''conducere'' problema se va rezolva cand vor dori ''dumnealor'' o sa vezi :faint: la ora actuala este dictatura curata.. nu poate nimeni sa faca nimic din pacate

Publicat

@jeffo , nu neaparat. In primul rand trebuie sa fiti voi puternici si sa stiti sa va cereti si sa va aparati drepturile.Nimeni nu reuseste in viata daca are asteptari multe de la altii. Dar si daca exista un tel comun, este nevoie de unitate pentru realizarea lui.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Vad ca uni sunt de partea sindicatelor care pana acum nu s-au zbatut deloc pt noi...cat tupeu pe acesti baietasi...sau chiar sunt din sindicat...sau sunt genul de pupincurici asa cum sunt si in scoala...daca ar putea le-ar linge picioarele...sa nu-i vad pe astia de la sindicate...sunt niste mincinosi care nu-si urmaresc decat interesul si ii intereseaza mai putin de noi

• Displace 3
  • Membru
Publicat

Vad ca uni sunt de partea sindicatelor care pana acum nu s-au zbatut deloc pt noi...cat tupeu pe acesti baietasi...sau chiar sunt din sindicat...sau sunt genul de pupincurici asa cum sunt si in scoala...daca ar putea le-ar linge picioarele...sa nu-i vad pe astia de la sindicate...sunt niste mincinosi care nu-si urmaresc decat interesul si ii intereseaza mai putin de noi

Care-s aia pe care-i consideri "pupincurici asa cum sunt si in scoala"?

Nu prea inteleg rostul postarii tale.

Publicat

eu zic ca daca nu se publica nimic referitor la exam de absolvire pana pe 10-15 feb nu-i de bine. si referitor la pozitia sindicatelor nu stiu ce sa zic de intentia lor referitor la soarta noastra. am 27 ani si viata m-a invatat ca nimeni nu se lupta pe lumea asta pt altul fara un interes. fiecare trage jarul pe turta lui. daca noi elevii vrem ceva trebuie sa luptam noi, nu ei. oricum la sedintele lor de sindicat nu se vorbeste despre noi. multi nici nu stiu ca mai existam. asta o spun pt ca am vb cu cineva care e in sindicat,nu e cine stie ce mare sef,dar e in sindicat. asa ca noi elevii trebuie sa ne gandim ce avem de facut, si nu prin intermediul avocatilor sau mai stiu eu ce asociatii de tip ong. pt ca ati vazut ce efect a avut treaba cu facias

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.