Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

De la ProLex catre membrii sai : "http://prolex.ro/politie/ministrul-traian-igas-a-acceptat-convocarea-comisiei-de-dialog-social-pentru-data-de-31-01-2012/

Va rugam sa ne comunicati ce alte probleme doriti sa le discutam cu ministrul Traian Igas in data de 31.01.2012."

Adresa este <admin@prolex.ro> . Eu am trimis email in speranta ca o sa-i expuna ospatarului si problema incadrarii noastre si a anuntarii datei examenelor in timp util...nu cu 3 zile inainte cum au facut-o pana acum ....

• Displace 1
Publicat

Sa speram ca va oferi un raspuns mai exact si nu ca in urmatoarele luni.Asta o stim deja, a spus-o de cate ori a avut ocazia.

Publicat

Doare-n cot pe sindicate de noi, sa-i vad la absolvire cu tupeu jegos la cortorile alea, in cautare de membri.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

am auzit ca o sa ne astepte in martie cu paine si sare si o sa ne comunice din suflet ca le a fost dor de noi

Publicat

am auzit ca o sa ne astepte in martie cu paine si sare si o sa ne comunice din suflet ca le a fost dor de noi

sa speram k asa o fi :beer:

Publicat

Sa trimitem cat mai multi mail si poate o sa se ridice si problema noastra la intalnirea cu ministrul si poate o sa aflam ceva concret. Cei de la scoala parca asa ne-au promis, ca in luna ianuarie o sa ni se comunice cand ne vom duce la scoala...... mai e putin pana la sfarsitul lunii......

Publicat

INTREBARE PT PROMOTIA 2011: Este cineva care a renuntat la scoala in ultima perioada? daca DA, as dori sa stiu ce pasi trebuie urmati. Am gasit un loc de munca de la care nu vreau sa plec. As dori sa imi dau examenul, dupa care sa imi dau demisia, dar fara a afecta locul de munca actual (ma intereseaza diploma). Daca a trecut cineva prin aceste lucruri, va rog sa imi zica si mie ce trebuie sa fac. Va multumesc

Publicat

posibil cei de la scoala stiu, dar vream sa stiu ce au facut ceilalti. In continuare, daca e cineva in situatia pusa de mine, va rog sa imi scrieti ce ati facut

Publicat

crtm este f simplu, astepti k si pana acum sa ne cheme pt a sustine examenul dupa care iti iei diploma si te cari :)

problema ta ar fi k in cazul unui control in urma caruia se descopera k deja ai incheiat un contract individual de munca nu o sa mai poti sustine examenul k restul deorece incalci acele prevederi, prin urmare nu spune nimanui k lucrezi asta in cazul in care esti cu acte in regula.. succes!!

Publicat

daca ne'am lua toti dupa "prevederile" din contract, care d.p.m.d.v. este de o nulitate relativa, am muri toti de foame..dupa cum se vede nu mai intereseaza pe nimeni din sistem de noi si ce facem..suntem intr'un standby si culmea fara privilegii

Publicat

ati auzit si voi de zvonul conform caruia o sa ne cheme la scoala pe 15 februarie?cum ca ipjurile au cerut lista cu locurile vacante din teritoriu ? este cineva care lucreaza la vreun ipj si are cunostinta de o asemenea lista si poate sa confirme?ar mai fi si spusele unor elevi din promotia 2012 care au auzit din scoala ca o sa aiba vacanta 2 saptamani prin februarie..deci sunt cam 2 surse.Insa nu ne imbatam cu apa rece si sa nu o luam in barba a N-a oara..

Publicat

Sheriffu, tu de unde ai auzit zvonul acesta?? Tot de la elevii promotiei 2012 sau din alta parte? Si, legat de listele alea, cine ti-a spus de ele?...nu de alta, dar incep sa se auda tot felul de zvonuri, probabil ceva tot o sa fie.

Publicat

A plecat cineva din prmotia 2011 de la scoala, prin demisie/cerere? Va rog imi spuneti ce pasi ati urmat? Nu mai pot sa stau pana se da examenul pt ca de la locul de munca nu imi acorda 2 sapt de CO sa vin la scoala si nu mai mai intereseaza politia. Vreau doar sa stiu ce trebuie sa fac ca sa plec.Va multumesc

Publicat

te prezinti la scoala depui o cerere prin care iti expui renuntarea apoi aproba chestorul, ti-ai luat diploma de bac si ai plecat mai simplu de atat nici nu exista

Publicat (modificat)

@DeeDee zvonul cu listele mi l-a zis un coleg din promotia noastra, din acelasi judet cu mine care a vorbit cu un cadru din ipj,iar faza cu vacanta 2 saptamani am auzit de la alti 2 colegi din promotia 2012 din clase diferite.De adaugat ar mai fi faptul ca data de 15 februarie mi-a mai zis-o si un alt coleg din alt judet,coleg de clasa cu mine care are ca sursa un cadru din scoala.In total ar fi cam 3 surse..

Repet sa nu ne facem iluzii pentru ca sunt sanse destul de mari sa fie iar teapa..

Modificat de sheriffu
Publicat

A plecat cineva din prmotia 2011 de la scoala, prin demisie/cerere? Va rog imi spuneti ce pasi ati urmat? Nu mai pot sa stau pana se da examenul pt ca de la locul de munca nu imi acorda 2 sapt de CO sa vin la scoala si nu mai mai intereseaza politia. Vreau doar sa stiu ce trebuie sa fac ca sa plec.Va multumesc

crezi ca daca cineva si.ar fi dat demisia ar mai fi stat pe forumul acesta?aici stam noi restul care asteptam si tot asteptam ca cineva sa.si aduca aminte de existenta noastra si sa vedem ce se va intampla cu 'soarta' noastra

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

ceva ceva este sunt prea multe zvonuri o sa aflam ceva dupa 1 incolo si sper sa fie ceva pozitiv>>>>> ^_^

Publicat

din cate stiu, posibil sa ma insel, poti oricand sa pleci din sistem printr-o cerere adresata directorului scolii prezenta ta acolo fiind obligatorie si pentru alte demersuri...dar dak depuneai cererea de demisie pana pe 31 decembrie 2011 tu nu avea nici o obligatie pecuniara la plata scolarizarii asa cum reiese din O.U.G. nr. 53/2011..acuma, logic, dak vrei sa te retragi fie prin demisie fie prin neprezentare la examene ai de platit :slapb:

• Displace 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.