Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat (modificat)

se refera la institutiile de invatamant din arme diferite....

adica e posibil ca pompierii sau cei de la frontiera sa organizeze examenul mai devreme decat noi cei de la campina/ cluj pt ca pt ei s-au eliberat locurile mai repede sau mai tarziu....un lucru e clar...dupa ce dai examen loc ai sigur

Modificat de Pathfinder
  • Displace 2
Publicat

Pathfinder sper sa ai dreptate si sa ma insel eu.Oricum eu unul cred ca nimic nu mai este sigur.Astazi se spune ceva, maine altceva.Nu ramane decat sa asteptam.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Momentan nimeni de la Câmpina nu ştie ceva concret, începând cu conducerea şi terminând cu profesorii. Încadrarea se va face pentru toată promoţia când vor exista locuri (din spusele lor). De asemenea, şansele de a susţine examenul în saptămâna liberă (cea de Paşte) sunt foarte mici din cauză că nu e timp destul pentru a fi susţinut.

• Displace 1
Publicat

@Gemeni: poate sa-i trimita in vacanta mai repede pe cei din anul 2 cum au facut si cu noi pentru cealalta promotie amanata. Locuri sa fie...

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Ma intreb cand o sa terminati cu prostiile infantile si o sa discutati probleme serioase :doh:

Modificat de Pathfinder
  • Apreciez 1
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Dragi colegi mai tineri, credeţi că ar fi posibil ca pe acest topic să discutaţi un pic mai serios sau să încercaţi să vă mai maturizaţi şi astfel să renunţaţi la replicile "la mişto", într-o dudă sau doar pentru a vă înţepa între voi?

Nu uitaţi că sunteţi toţi de aceeaşi parte a baricadei. Dacă voi între voi, nu ţineţi aproape şi vă tot înţepaţi, nu trebuie să vă mai mire dacă pe alţii nu-i interesează de soarta voastră.

Vă rog încercaţi să vă comportaţi ceva mai matur. Mulţumesc pentru înţelegere.

• Apreciez 4
  • Displace 1
Publicat

Am vorbit ieri cu o colega de anul 2 care e acum in scoala si mi-a spus ca se aud zvonuri cum ca o sa le dea lor vacanta in februarie sau atunci inainte de paste, sa dam noi examen. ori in februarie ori aproape de paste..... Oricum nu e nimic sigur. Sa speram ca v-a fi cat mai curand.

Publicat

Oricand ar fi , macar sa ne anunte si pe noi cu o luna inainte sa avem timp sa invatam , pentru ca unii dintre noi mai suntem si la facultate si acum e sesiunea, sa stim cum sa ne impartim daca e ceva sigur

• Displace 3
  • Membru
Publicat

Oamenii astia nu au loc in sistem pentru ca suntem "prea multi", nu au loc de ansamblul ciocarlia, tanti elisabeta lipa si alti sportivi, cei de la casa de cultura a M.A.I. etc.

Publicat

Este posibil sa le acorde vacanta ca sa dam noi examenul, pentru ca daca imi aduc bine aminte si noua ne-au dat vacanta in 2009 pentru ca promotia de atunci sa sustina examenul.Am fost in practica cateva zile atunci de alegeri, si dupa vacanta.

Publicat

Stimate coleg ! Sunt unul dintre nemultumitii acestui sistem de rahat si sunt frustrat ca nu vad nici o rezolvare a problemelor din M.A.I ! Niciodata nu am crezut, in 22 ani de munca in operativ(judiciar), ca voi fi condus de un handicapat in rolul principal , Ministru de Interne care de abia si-a luat BAC-ul ! Asta e o marioneta de-a presedintelui "pirat" care taie in carne vie fara sa se gandeasca la consecinte ! De angajarea voastra a tuturor absolventilor, se spune ca e problematica si ca se va face in functie de cum se elibereaza locuri. Eu,parerea mea este ca daca tovarasii din MAI ar iesi la pensie ar fi rezolvata problema cu restructurarile sau cu angajarea voastra,dar atata timp cat IGPR-ul si IPJ-urile sunt pline de "fosile" care sug banii ministerului si care au interesul sa nu plece, problema sistemului ticalosit nu va fi rezolvata ! Lucram intr-o presiune fantastica ! Nu ne ajung jigodile cu care avem de a face zilnic ca ne mananca si sefii zilele ! Acum sunt speriati,paranoici si in continuu stres pentru ca isi simt scaunele in pericol si din aceasta cauza totul se rasfrange asupra lucratorului ! Si inca o realitate in MAI toate functiile sunt ocupate pe criteriul politic,pile-cunostinte si relatii sau de pupincuristi ! Rar de tot vezi un sef care intradevar stie meserie si e sef pentru ca merita ! Imi pare rau ca te dezamagesc dar simteam nevoia sa-ti spun parerea mea > Cred totusi ca si tu stiai ceva din ce se petrece in acest sistem pentru ca probabil si tu ai cunoscuti care ti-au spus ce se intampla.

Cu stima

post-4780-0-95685000-1326141232_thumb.jp

• Apreciez 4
Publicat

baiatul din foto este din constanta.este un baiat de treaba.sufera de un handicap minor.dar nu cerseste.munceste la un chiosc,face curatenie,cara lazi cu legume fructe, si mai face mici comisoane pt niste batranei din zona.oricum pt ceea ce face il respect mai mult decat pe toti smecherii care ne conduc si ne zic ca e criza si ca nu se poate, dar trebuie sa mai cumpere una, alta la parlament,guvern si sa faca autostrazi cu 60-70 mil euro /km.in ceea ce ne priveste pe noi elevii sanse reale de actionat in justitie nu sunt,asa ca suntem la mila lor.iar zvonurile cu februarie -martie circulau prin scoala inca din iunie.asta referitor la pile-cunostinte-relatii si tot ceea ce inseamna locul pe care si-il merita fiecare in mai.

• Apreciez 1
Publicat

Nu ati mai auzit nimic?Cei care aveti prieteni in promotia 2012?Am vb azi cu un prieten si se pare ca a mai fost pus cate un pat in camere.Se pregatesc iar pt 9 elevi in camere?

Publicat

Pai si lor nu le-a spus de ce au mai bagat cate un pat in camere?

Am vorbit cu o colega de anu` 2 acum si a zis ca ea nu a auzit nimic legat de asta. mai intreseaza-te la colegul tau vezi ce mai zice.

Publicat (modificat)

Am vorbit cu el in seara asta.Sta in caminul D,cate 8 in camera si le-au mai pus cate un pat.Maine o sa-l intreb mai multe in legatura cu asta.

Modificat de irynel90
Publicat

Poate mută paturile pentru o renovare a unei părți dintr-un corp, lucrul acesta s-a mai întâmplat, nu văd ce legătură ar avea cu absolvirea noastră. Nu cred că vom susține examenul în timp ce promoția 2012 este în școală în sensul că suntem prea mulți și greu de supervizat. Se observă faptul că la nivel de zvonistică stăm iarăși bine însă se pare totodată că faptele concrete din partea conducerii pe cale ierarhică întârzie să apară. Totuși dacă în luna ianuarie se va stabili ceva serios poate atunci vom trage speranțe că vom fi încadrați. Am o presimțire că va fi în luna martie, fără să fiu influențat de alți factori. Vă salut, și, apropo să avem mai mult noroc și sănătate în noul an! Baftă!

Publicat

PcP, el nu se referea ca o sa sustinem examenul cand promotia 2012 este in scoala, pentru ca oricat s-ar strofoca tot nu se poate. Yrinel90 spunea ca i-a pus pe cei din promotia 2012 sa mai bage cate un pat in camera pentru ca noi stateam cate 9 si sa ne creeze noua toate conditiile :D. Doar cand ne-om duce noi in scoala nu stam sa umblam cu paturile in spate sa le aranjam.

Dar daca se stia data exacata la care o sa sustinem examenul sigur ne anunta cineva, nu faceau ei pregatiri asa fara sa ne anunte, ar fi fost chiar culmea.

Publicat

Sunt de acord cu ionel.Parerea meu e ca vor avea bunul simt si ne vor anunta cel putin cu o luna inainte.

Publicat

Eu nu stiu cum ne incadreaza din moment ce in decembrie nu erau locuri pentru noi, adica in martie sau aprilie sau cel putin pana la noul buget or sa fie destule locuri?

Parerea mea este ca odata ce bugetul pe anul acesta a fost votat nu mai avem sanse decat daca pleaca 1500 sau 2000 de politisti, ceea ce nu cred ca se va intampla.

Asa ca pana la urmatorul buget mai este ...., dar speranta moare ultima.

• Displace 1
Publicat

@Ionel. E posibil să fie și cum spui tu. Oricum situația e la fel de incertă ca și la finalul anului trecut, sper însă să aibă decența de a ne anunța cu ceva timp înainte și spun asta prin prisma faptului că poate unii sunt implicați în alte activități cum ar fi facultatea, alt job și altele. Să sperăm la mai bine sau de ce nu, să trăiți bine românași!

Publicat

Iar in privinta celor cu job pot sa spun ca orice este mai bun in situatia actuala decat politist, vremurile sunt destul de nasoale

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.