Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Adevarat....asta ori a facut-o intentionat ori e atat de prost in cat nu si-a dat seama :-j

inclin sa cred ca e a 2a varianta

• Displace 1
Publicat

maine este mareata zi in care cei mai norocosi dintre noi vor termina cu scoala si vor incepe munca. ma bucur pt voi desi stiu ca este nedrept ca doar unii dintre noi sa aiba aceasta sansa. dar totusi ma bucur. felicitari.si servici usor

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

dupa spusele ministrului ar trebui sa fie mai multi oameni in strada, dar nu putem fi siguri de nimic in zilele astea. ministrul a mai adaugat ca niciun tanar absolvent nu se va mai ascunde in spatele unui birou. dar de la vorbe pana la fapte la noi in tara e cale grea. salut la toti colegii si viitorii colegi. un an nou mai bun si cu mai multe impliniri, sanatate si tot ce va doriti. LA MULTI ANI.!

Publicat

OP-ul si Investigatiile Criminale au avut foarte putine locuri. Marea majoritate de la aceste specialitati am fost bagati la sectiile de politie rurala unde vom fi ofiteri coordonatori si in acelasi timp vom instrumenta dosare de mica criminalitate. Restul specialitatilor - informatii, crima organizata, investigarea fraudelor, rutiera, transporturi - au fost trimise pe profilul lor.

Publicat (modificat)

bubo tu nu esti sanatos la cap frate, fa-i proful de facebook lu igas ca tot si l-a sters si pupa-l acolo in [cenzurat]

Modificat de Cristi
Va rog sa folositi un limbaj decent!
  • Displace 1
Publicat

acum in prag de an nou urez, celor care sunt in politie, care urmeaza sa intre in politie, celor pensionati, celor disponibilizati, celor in rezerva multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor de mai bine, si... LA MULTI ANI!!! :emo-yessir:

p.s. scuze de off-topic.

Publicat (modificat)

jeffo. crezi ca daca-l pup in [cenzurat]pe igas ma incadreaza mai repede. crezi ca eu imi doresc sa stau pe bara sau ce. dar eu nu ma cert cu nimeni ca niciunul dintre noi nu este de vina. a fost sansa lor sa-i incadreze asa cum putea fi si a noastra. la multi ani tuturor colegilor

Modificat de Cristi
Va rog sa folositi un limbaj decent!
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

bubo, te rog nu mai scrie cu alte fonturi şi mărimi. Nu prin astfel de practici copilăreşti poţi să ieşi în evidenţă.

Posturile trebuie să poată fi citite rapid şi fără să fie obositoare, iar astfel de posturi vor transforma un topic într-o sorcovă.

Publicat

Oare v-om afla ceva concret despre avansarea noastra zilele astea sau pe la sfarsitul lunii??

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

in primul rand se scrie vom si in al doilea rand eu zic ca vom afla ceva pe la sfarsitul lumii...care si asa e in 2012

...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Sper numai sa se ia o hotarare in legatura cu noi cat mai curand.Adica stam pe tusa de 7 luni de zile si nu stim nimic sigur.Totusi in momentul in care am fost admisi ni s-a promis ceva, am semnat ceva.Nu imi mai aduc aminte, dar in acel contract parca scria ca incepand cu anul 2011 vom fi incadrati, nu la sfarsitul studiilor, pentru ca daca ar fi s-o luam asa, aceste studii s-ar mai putea intinde mult si bine.Cei de la academie au fost incadrati toti, asa ca sper ca nu vor face discriminari cu noi, ca ca ne vor oferi tuturor un loc de munca.Nu sa ne angajeze in transe.

Ramane de vazut!

Modificat de irynel90
Publicat

Pai deja discriminarea s-a facut odata cu avansarea lor. Pt ei s-au gasit functii

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Nu prea au avut incotro cu ei.Speram ca nu vom mai astepta prea mult.Adica cel mai devreme cred ca ar fi in acea vacanta de Pasti.Pana sa se intoarca anul 1 in scoala.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Ms Ierua! Mai devreme de martie-aprilie nu cred ca avem sanse sa fim incadrati, dupa cum spune si irynel90. Asa se aude pe la inspectorate....dar sa speram ca o sa fie mai devreme.

Daca tot sunteti asa siguri ca vine sfarsitul lumii de ce va mai stresati atat cu incadrarea? de ce nu va dati voi demisia:)?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Nu stiu de ce, dar presimt ca vom avea un examen foarte greu.Sper ca vor fi locuri pentru toti.Si OP si criminalistica.La academie am inteles ca s-a facut repartitia pe profil.

Publicat

@ irynel90 ....Daca in ordonanta s-a scris clar ca se amana absolvirea noastra pana cand vor fi suficiente locuri pentru toti ....la ce mai speri sa fie locuri pt toti? :emo-yessir:

Publicat (modificat)

Art. 3, alin 6:

(6) Incadrarea promotiilor de absolventi ai scolilor postliceale pentru formarea agentilor de politie, subofiterilor, maistrilor militari, precum si a promotiilor de absolventi ai scolilor postliceale pentru formarea subofiterilor/maistrilor militari ale Ministerului Apararii Nationale pregatiti pentru nevoile Ministerului Administratiei si Internelor se realizeaza pe parcursul anului 2012, in limita numarului de posturi vacante/temporar vacante, pe institutii de invatamant apartinand fiecarui inspectorat general/structura prevazut/prevazuta la alin. (3), potrivit ordinii de prioritati stabilite prin ordin de catre ministrul administratiei si internelor.

Este posibil ca pentru inceput sa fie doar, sa zicem, 500 de locuri.Primii 500 de elevi vor avea pentru inceput un loc de munca, restul urmand sa astepte sa apara locuri libere, asta pe parcursul anului 2012.

Modificat de irynel90
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.