Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Doamne ce diferente de conditii.....la Campina nu sunt asa camere nici la hotelul de la intrare:)))

Publicat

Mie imi place cand zice colegul nostru ''un loc de munca la stat'' .Super frate. Stam de nu ne vedem,pe tusa. :ner: :ner:

Publicat (modificat)

Conditii da,dar scoala nicidecum,pregatire nu prea iar notele umflate

Modificat de Tiesto
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Filmuletul de mai sus este din perioada generatiei mele, promotia 2011. Au fost filmati colegii din clasa 206 (306,406?), cu dirigintele lor, Domnul Fronea, si comisarul Moldovan, ambii oameni de milioane. Dar.. de ce nu vin acum sa ne filmeze, cand murim de foame?

Publicat (modificat)

Inca nu au venit banii. Trebuia sa scrie in raspunsul ala si data scadenta a dobanzii care intra in burtile lu tomescu si manea, ca sa stim si noi cand [cenzurat] ii primim

Modificat de Cristi
Te rog sa pastrezi limitele bunului-simt.
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Le-aş face eu o încadrare juridică, cu toată "poezia" de la contravenţional. Să vadă ei atunci conceptul de operativitate.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Acelasi raspuns am primit si eu..deci nu e facuta in photoshop..am primit mailul ieri la ora 15:00 de la scoala.post-888-0-34038200-1324421289_thumb.jpg

Publicat

s-au bagat banii azi.....calmati-va.....in 6 luni 240 de lei.....:| trist...dar asta-i tara in care traim si pe care ati votat-o

• Apreciez 1
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.