Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat (modificat)

mitingul va avea loc. Trebuie sa fie asa. nu ne putem lasa umiliti la nesfarsit nu ne putem lasa calcati in picioare inca odata pentru ce am muncit timp de 2 ani? pentru ce am strans din dinti sperand ca va fi bine? trebuie sa ne intalnim daca nu toti macar cei din Bucuresti si din imprejurimi sa mergem si sa aratam lumii ca suntem oamenii de ale caror drepturi isi bat joc de 6 luni eu am sa fiu acolo de stiu ca iau o porta-voce si strig singur la poarta ministerului

Modificat de raven
  • Apreciez 2
Publicat

Cica e posibil sa se organizeze un miting cat de curand.

In legatura cu interviul de luni, daca doriti sa ii sesizati anumite aspecte aici e adresa lui de email: raul.giuglea@primatv.ro pentru cei care nu au facebook ca acolo s-au mai spus lucrurile astea.

Publicat

Bravo elevi, mergeti cat mai multi la Bucuresti!

Insa va spun de pe acum daca nu veti fi cat mai multi ,,donii" care cu [cenzurat] ne conduc vor spune ca cei ramasi acasa sunt multumiti.

Rupeti cateva ore din timpul vostru si mergeti la miting, cei din Bucuresti ar cam fi vremea sa aratati ce puteti ,iar acum nu ma refer decat la elevi.........

Publicat

postati date sigure despre miting , astfel vom fi mai multi! daca nu facem ceva sa atragem atentia ,se va uita de noi , iar incadrarea va fi in ultima saptamana din luna dec.2012 si nici atunci nu suntem siguri !

deja acest forum este vizitat din ce in ce mai multi elevi ai promotiei 2011

Publicat

ar trebui o organizare cat mai buna prin intermediul responsabilior pe judet.trebuie sa mergem toti ca nu se mai poate fratilor si din constanta o sa vina lume fiti siguri

sefii de clase ar trebui sa se implice mai mult

Publicat (modificat)

sa speram k se va intampla ceva , presa a inceput sa acorde interes subiectului....singura noastra speranta este sa ramanem uniti s sa nu ne dam batuti....dak se va organiza mitingul cu siguranta voi fi aqolo.....

"Buna ziua

Avand in vedere problemele intampinate, precum si numeroasele sesizari ale colegilor dvs., FACIAS doreste sa organizeze miercuri 15 decembrie, o conferinta de presa in Bucuresti, pe aceasta tema. Asadar, avem rugamintea la dvs. si la colegi sa ne contactati la nr. 021 335 45 05 (dna. Oana Florea) pentru a vedea cine are disponibilitatea sa vina la acest eveniment, sa vorbeasca public despre aceasta situatie, impreuna cu reprezentantii fundatiei.

Cu stima,

echipa FACIAS"

inca o speranta ..maine voi suna l ei sa vad in ce mod ne pot ajuta

Modificat de micho
Publicat

sunt sef de clasa si cu siguranta am sa incerc sa imi implic clasa si de cum voi avea datele necesare in speta ora si locul va asigur ca toti au sa stie am sa iau legatura si cu ceilalti sefi de clasa trebuie sa ne strangem trebuie sa luptam trebuie sa ramanem uniti VA ROG TRANSMITETI. CONVINGETI. UNITI-VA

• Apreciez 2
Publicat

"Cei care au venit cu propuneri pertinente au gasit intelegere la noi.Va dau un exemplu: am preluat preluat de la sindicate propunerea de a face parte din comisiile de examinare,dar si ideea ca absolventii institutiilor de invatamant din MAI sa nu mai plateasca taxele de scolarizare,daca parasesc sistemul.",,,,,,,,pasaj preluat din declaratia lui igas de pe site-ul igas.ro........cei din sindicate ar face bine sa nu se mai dea rotunzi ca ne ajuta acum pentru ca ei stiau de la inceput ce ne asteapta ....iar acum vin si ne ofera sprijin :-j

ce ipocriti

• Membru
Publicat

O alta idee care v-as sugera-o ar fi ca, prin intermediul retelelor de socializare, sa incercati sa atrageti de partea voastra tinerii si nu doar, din civilie, pentru exercitarea unei presiuni mediatice cat mai mari, acest lucru putand fi realizat prin organizarea unui flashmob in Bucuresti, in aceeasi zi cu mitingul, insa de persoane civile, un flashmob care sa exprime ridiculozitatea masurilor luate de acest guvern incompetent. Nu luati in ras aceasta propunere, stiti bine zicala : Unde's multi,puterea creste! Sunteti tineri, stiti sa utilizati retelele de socializare, stiti sa va mobilizati cand vine vorba de ceva, nu mai stati pe ganduri si luptati pentru viitorul vostru!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Un miting de amploare si cu simpatizantii din randul oamenilor de rand este posibil sa produca efecte la nivelul conducerii MAI, cu ceva sanse sa "pice" ministrul.

Publicat

nu vreau sa par tradator, dar nu credeti ca noi ar trebui sa prevenim producerea unor astfel de evenimente--mitinguri, adunari publice, manifestatii. adik totusi suntem viitori politisti (vom fi intr-un final probabil) daca recurgem la manifestari si mai ales impreuna cu civilii, care nu au o parare prea buna despre noi, cum o sa ne vada cetatenii acestei tari. parerea societatii e o arma cu 2 taisuri. daca vreti sa purtam un dialog civilizat trebuie purtat cu repr. MAI noi si ei fata-n fata.asta e parerea mea. deasemenea trebuie sa ne gandim si la razbunarea lor care se va vedea la examene. astia or sa ne pice pe capete. pt ca sunt capabili de orice.

salut la toti colegii

• Displace 3
Publicat

S-a discutat din nou la FACIAS si trebuie transmise urmatoarele:

1.Daca sunteti contactati de reprezentanti mass-media pana miercuri nu faceti nicio declaratie legata de acest subiect.Presa a vazut implicarea FACIAS pe forumul politisti.ro si cauta sa obtina informatii mai devreme de miercuri.Ideea este ca subiectul sa fie cat mai proaspat si sa atraga cat mai multi jurnalisti la conferinta de presa.

2.Miercuri trebuie sa ajungem la sediul FACIAS la ora 10(conferinta este la 11) sa discutam cu dna Oana Florea toate detaliile inaintea conferintei.

3.Nu trebuie sa avem neaparat angajamentul miercuri dar trebuie sa il obtinem pe parcurs.

Cu alte cuvinte miercuri 14.12.2011 ora 10.00 ne intalnim la sediul FACIAS din Strada Garlei nr. 1b Sector 1, Bucuresti – ROMANIA 013729

• Apreciez 2
Publicat

nu vreau sa par tradator, dar nu credeti ca noi ar trebui sa prevenim producerea unor astfel de evenimente--mitinguri, adunari publice, manifestatii. adik totusi suntem viitori politisti (vom fi intr-un final probabil) daca recurgem la manifestari si mai ales impreuna cu civilii, care nu au o parare prea buna despre noi, cum o sa ne vada cetatenii acestei tari. parerea societatii e o arma cu 2 taisuri. daca vreti sa purtam un dialog civilizat trebuie purtat cu repr. MAI noi si ei fata-n fata.asta e parerea mea. deasemenea trebuie sa ne gandim si la razbunarea lor care se va vedea la examene. astia or sa ne pice pe capete. pt ca sunt capabili de orice.

salut la toti colegii

Tu ai impresia că reprezentanţii MAI ne-au cerut părerea când ne-au tăiat salariile sau i-au dat afară pe colegii noştri ?! Dacă eşti elev al MAI, este grav. Şi spun asta pentru că la capitolul mentalitate stai rău de tot. Nu este o jignire, este o constatare. Păi cine ai vrea tu să lupte pentru drepturile tale ?! Alţii?! Preferabil să fie colegi de-ai tăi din şcoală pe la miting şi dacă se poate să spună că ai fost şi tu pe acolo. Ce mai aveţi de pierdut ?! Civilii nu au o părere bună despre poliţişti în general, oriunde ai merge în lumea asta pentru că reprezintă un sistem coercitiv şi nu unul lacrimogen, care prinde bine la public, gen "caravana dragostei".

Şi nu uita niciodată că "un politist trebuie sa aiba câte ceva din toti oamenii. Sa fie un “pacatos” si un “sfânt”, un “vagabond” si un “zeu”. Sa intre în locuri unde se comit toate pacatele lumii, dar sa nu savârseasca nici unul. Politistul este cel mai cautat, dar si cel mai putin dorit dintre oameni. Fiinta stranie careia i se spune “domnule” în fata si “câine” pe la spate."

• Apreciez 2
Publicat

miercuri am sa fiu acolo miercuri am sa vorbesc nu trebuie sa va fie frica mie nu imi este la urma urmei luptam pentru ce este al nostru pentru dreptul nostru daca o sa ne dam la fund si de data asta ce are sa se intample. unde o sa ajungem. drept ce vom fi luati... la examen o sa invatam si nu au sa aiba ce sa ne faca. avem sa le aratam ca nu suntem asa cum cred ei nu suntem prosti si betivi suntem oameni demni oameni de cuvant NU NE VOM LASA CALCATI IN PICIOARE NU VA FIE FRICA LUPTATI

• Apreciez 3
Publicat

Dan ai dat cea mai buna definitie a politistului, bravo omule. Si tot ce ai spus referitor la noi ca elevi e adevarat . felicitari. :good:

Publicat

salut la toti colegii

Bubo, n-ai nimerit-o! S-ar putea sa nu mai ajungi sa previi producerea unor astfel de evenimente , daca nu participi tu insuti la unul, tocmai ca sa devii politistul " care ar trebui sa previna"

• Apreciez 1
Publicat

e foarte bn ca ne exprimam parerea , sustinem drepturile , dar sa avem grija cum ! Din pacate nu voi putea sa fiu prezent ,<am numeroase motive > ,dar am mare incredere in persoanele care vor fi acolo ! Parerea mea, totusi ,ar fi sa evitam scandari gen Basescu sus, jos ,caschete aruncate sau mai stiu eu ce !

Repet : am mare incredere in persoanele care vor fi acolo :emo-yessir:

* DAn intradevar "asta da definitie a politistului ! '' :good:

• Membru
Publicat

Ehe...o parte din voi sunteti deja indoctrinati. Imi pare rau de voi, cred ca ati uitat definitia democratiei. In Romania, poporul este suveran.

• Membru
Publicat

Ce sa invete? Sa ridice privirea din pamant si sa isi ceara drepturile cu demnitate? Daca de acum, cand nici macar nu au intrat in paine, sunt tematori, cand vor fi politisti ce te faci cu ei? Nu vorbesc de toti, vorbesc de o parte care au coloana vertebrala din plastilina.

Publicat

E limpede ca trebuie sa reactioanm intr-un fel sau altul, sa nu ne lasam calcati in picioare,insa nu crec ca sunt sanse prea mari tinand cont ca nu au reusit altii din sistem ceva asemanator, cu ceva timp in urma, in sensul ca in tara asta in timpurile astea nu se respecta aproape nici un drept. Doamne ajuta!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.