Jump to content
POLITISTI.ro

Soarta absolventilor promotiei 2011

Postare recomandată

Publicat

Dece se mai scolarizeaza la oradea daca vor sa dea atat de multi afara dupa intrarea in schengen?? La granita cu ucraina si moldova o sa mai fie lucratori sau cum e?

• Moderator
Publicat

Asta numai Igas o stie, dar o tine secret, nu spune nimanui ...

Publicat

pai teoretic o sa fie.. ca nu intra prea curand in ue nici una dintre ele.. teoretic.. dar nu poti sti ce viseaza nenea... si o sa mai fie si cu ungaria ca nu intram noi in schengen asa usor..

Publicat

Stie pe naiba... Crezi ca stie ceva ? N-ai observat ca toti astia de la conducere sunt marionete ?

Ei nu stiu sa lege 2 vorbe. Fac intocmai ce le spun capcaunii care stau ascunsi in vagauna de pe vremea raposatului.

Revolutia a fost pentru LIBERTATE. Noi nu o avem. Suntem constransi din toate pozitiile ca intr-un corset gata sa explodeze.

Publicat

@Tiesto: Pai astia scolarizeaza la Oradea in ideea ca se vor pensiona cativa si dintre ei. Si chiar daca sunt multi in partea vestica ce urmeaza a fi mutati in politie ori disponibilizati, probabil ca acestia nu vor sa se multe in acele parti ale tarii unde chiar ar fi nevoie de ei...

Publicat (modificat)

Acum pe Antena 3, la emisiunea Previziunile zilei, s-a anunţat că oficial promoţia 2011, a şcolilor de poliţie a fost amânată un an. :(

Modificat de Dan
Publicat (modificat)

Din păcate doar după terminarea emisiunii în jur de ora 1100 dacă nu mă înşel, poţi căuta emisiunea aici. Ştirea a fost difuzată în jur de ora 1030-1040.

Modificat de Dan
Publicat

dirigul meu mi-a spus ca dupa 1 ianuarie se va afisa noul program al examenelor si nu vreau sa cred ca va fi la anu in decembrie

Publicat (modificat)

Am rugat-o pe moderatoarea emisiunii Se întâmplă în România difuzată acum pe Antena 3 să reia ştirea. Sper din tot sufletul pentru voi să mă fi înşelat eu.

Modificat de Dan
Publicat

Am vazut si eu stirea, avea titlul:"Promotie amanata un an"...dar s-au spus foarte putine despre amanare, si foarte multe despre nemultumirile elvilor vis-a-vis de conditiile de cazare, caldura si mancarea de la cantina...ma asteptam sa se spuna mai multe, si ca stirea sa dureze mai mult...dar in fine...poate mai pe seara! important este sa nu renuntam...

Publicat

Parerea mea:

Dati in judecata MAI pentru a declara angajamentul ala pe 10 ani ca fiind nul de drept si vedeti-va de viata voastra. Nimic bun nu va asteapta in sistem.

Publicat

@ sandokhan......ce rost are sa-l declaram nu-l cand putem pleca oricum fara sa platim scolarizarea?

• Displace 1
Publicat

cui tre sa ne adresam macar sa primim solda?din luna iulie pana in prezent?din moment ce colegii nostri de la frontiera si jandarmi au primit-o ?

Publicat

Deci in reportaj nu zice nimic despre faptul ca vom fi amanati un an! Ci de faptul ca vom sustine examenul de absolvire anul viitor! NU INTEPRETATI AIUREA! Ascultati cu atentie va rog. Zvonurile nefondate nu fac bine...

Multumim Dan pentru linkul cu stirea oricum :)

Publicat

Eu nu am văzut reportajul chiar de la început. Moderatorul Niels Schnecker a spus exact că "absolvenţii promoţiei 2011 din instituţiile MAI vor fi amânate cu un an". Poate au exagerat ei, sau poate or fi calculat că din Decembrie 2011 până în ianuarie 2012 va trece un an ?! :P Oricum au afirmat că ştirea este "oficială". Mai bine să se înşele. Cert este că şi poliţiştii de frontieră care nu se vor mai regăsi în noua structură a Gărzii de Coastă vor trece în structurile Poliţiei, mai exact în mediul rural. Se vorbeşte de o cifră de aproximativ 1.000 de oameni. Atunci logic, este (sper să nu vi se întâmple aşa deşi pe la şedinţe aşa s-a spus) ca aceşti 1.000 de oameni să ocupe din funcţiile care sunt acum vacante. Păcat. Aşa ceva nu credeam să ajung să văd.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Probabil. În rural, cel puţin la IPJ Constanţa, din ceea ce cunosc eu la acest moment nu sunt funcţii libere.

sursa max-media.ro

Valeriu Simion, purtator de cuvânt al Şcolii de Poliţie de la Campina.

Există un act normativ promulgat de preşedinte prin care se asigură posturi doar pentru absolvenţii Academiei de Poliţie şi de studii superioare, nu şi pentru cei care termină instituţii de învăţământ postliceal (aşa cum este Şcoala de Poliţie de la Câmpina n.r.). ”

P.S. Din câte am citit SNPPC va iniţia o acţiune în instanţă pentru elevii din această promoţie, în cazul în care absolvenţii din 2011 nu vor fi încadraţi.

Modificat de Dan
Publicat

Elevii de la Şcoala de Poliţie Câmpina se vor lupta în instanţă pentru un loc de muncă.

Dacă vreţi să îi transmiteţi "mesaje de bine" pe facebook lui igaş, o puteţi face pe contul său personal. Se pare că unii dintre voi au mai mult sânge în instalaţie decât şi-a închipuit branconierul şi au început să îl tragă de urechi, postând mesaje. Se vorbeşte despre asta şi într-un articol pe antena3.ro

Publicat

Pentru cei care au trimis petitia la FACIAS, eu am primit raspuns si anume:

"Avand in vedere problemele intampinate, precum si numeroasele sesizari ale colegilor dvs., FACIAS doreste sa organizeze miercuri 15 decembrie, o conferinta de presa in Bucuresti, pe aceasta tema. Asadar, avem rugamintea la dvs. si la colegi sa ne contactati la nr. 021 335 45 05 (dna. Oana Florea) pentru a vedea cine are disponibilitatea sa vina la acest eveniment, sa vorbeasca public despre aceasta situatie, impreuna cu reprezentantii fundatiei.

Cu stima,

echipa FACIAS"

Acum ramane de vazut cine cine se alatura acestui demers...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.