Jump to content
POLITISTI.ro

"Barbati" lasi

Postare recomandată

Publicat

Multumesc copman! :emo-yessir:

Deci,in concluzie, pana nu savarseste vreo fapta nu se poate face nimic..

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

lamurire...ce face un barbat, agresat de o...femeie, pe strada?! nu de putine ori un barbat este lovit, sau chiar batut de propria-i sotie, concubina, etc.

nu reclama ptr ca-i este jena, rusine. cum, poate exista asa ceva, se poate intreba oricine.

:emo-box:

Publicat

Ti s-a intamplat tie? Un barbat daca sta sa il bata o femeie nu e barbat. Eu iti spun ce as face eu. Nu as da in ea, in schimb as parasi-o imediat, fara cearta sau alte prostii. Un simplu 'adio' ar fi de ajuns. Asta desigur, daca ar fi prietena mea. In cazu' in care e sotia ta, esti cam terminat, si sincer nu stiu ce as face, din punctul meu de vedere casatoria, in ziua de azi, iti ingreuneaza viata

• Apreciez 1
Publicat

e o intrebare cu caracter....retoric. :doh: eu, domnule soap, am 1.90 m, 125 kg, cativa ani buni de sport. "a mea" are un corp atletic e adevarat, dar nu are caracterul, exploziv. deci, nu e vb de mine ci de cei care chiar au probleme,si nu numai in cuplu. intelegi?

p.s. :ner: :emo-yessir:

• Displace 2
Publicat (modificat)

lamurire...ce face un barbat, agresat de o...femeie, pe strada?! nu de putine ori un barbat este lovit, sau chiar batut de propria-i sotie, concubina, etc.

nu reclama ptr ca-i este jena, rusine. cum, poate exista asa ceva, se poate intreba oricine.

:emo-box:

In medicina (mai ales cea veterinara) exista un termen: contentia, adicatelea imobilizarea "animalei", fara a-i aduce prejudicii pacientului, in vederea efectuarii interventiei medicale.

Te asigur ca pot efectua o "contentie" din asta, care nu lasa nici prea multe urme, intr-un mod extrem de dureros, mai ales ca organismul uman are o multime de articulatii care se pot indoi intr-o multime de pozitii extrem de dureroase si nefiresti.

Acum daca e o straina de pe strada, o voi evita.... poate are probleme cu capul, saraca. Daca e nevasta.... atunci a pus-o! Lipsa ei de respect va fi direct proportionala cu duritatea contentiei.... e suficient o data ca sa invete lectia... doar nu am sa imi petrec viata luand bataie de la nevasta.

Pana acum, nici la munca, nici acasa si nici pe strada, nu am fost nevoit sa apelez la asa ceva.... La 1.86 si 100 kg si mutra buccie pe care o am.... nu prea imbie femeile la a-mi sari in cap, la propriu....

Modificat de SandoKhan
Publicat

Chiar sunteti comici...nu am auzit un barbat sa se planga ca este hartuit pe strada/ la locul de munca sau sa ia bataie sa fim seriosi...nu se numeste casnicie/ familie acolo unde exista bataie indiferent cine o ia.

Publicat

cerasela...tocmai aici e "buba"...vezi? nu ai auzit, vazut, etc. tocmai ce spuneam... exista si barbati agresati, o stiu. doar ca sunt prea "barbati" sa o spuna si macar pe...alaturi. e rusinos?

...vroiam sa scot in evidenta, de fapt ca se petrec lucruri si invers...femei prea "barbate" si barbati nu prea..."barbati" :slapb:

Publicat

Pai daca stii cazuri de ce nu incerci sa ii sfatuiesti ca nu e bine sa stea sa ii rupa coastele sau sa ii invineteasca ochii femeia...din punctul meu de vedere este rusinos atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor, nu conteaza cine da si cine primeste..un individ daca se considera "bun" nu apeleaza la violenta ca sa isi exprime punctul de vedere sau sa se impuna in fata altuia ;)

Publicat

concluzia, totusi! :unsure: sunt de ambele tabere indivizi, cu probleme fie ei, barbati ori femei.

Publicat

..aia nu sunt barbati..

defineste te rog, ptr mine, ce inseamna in acceptiune ta, anamaria1292...un barbat. multumeeeesc. :good:

pina atunci insa, eu cunosc un OM, care se lasa "tabacit" de fumeia lui ptr. ca era, tolerant...si avea 1.80 si cam 85 de kile. hai sa nu comentam ce exista ci faptul ca si femeile sunt uneori...agresive si nu tocmai "barbatoase". a fi barbat nu inseamna neaparat, idiot, agresiv, nebun, etc. respecte.

Publicat

Un barbat poate sa bata o femeie pentru ca in general este superior din punct de vedere fizic..Dar o femeie poate sa bata un barbat doar daca acesta se lasa batut,iar acesti barbati sunt ori molai ori prosti pentru ca alt motiv sincer nu gasesc...sau femeia e chiar o matahala... :hmmmt:...Si inca ceva, violenta nu-i normala asa ca niciunul,fie barbat,fie femeie,indiferent cat de tolerant este ,nu trebuie sa o accepte ca un fapt normal si nici sa riposteze cu violenta... :emo-box:

• Apreciez 1
Publicat

Cred ca totul sta in atitudine, maturitatea in gandire...un barbat adevarat trebuie sa fie curajos si impunator, sa te simti ocrotita si in siguranta langa el.

Nu stiu cata siguranta iti poate oferi un ''pampalau'' ( ca altfel nu poate sa se numeasca ) care sta sa-l bata o femeie ... :ner:

Iar daca femeia acelui om este agresiva, nu te supara dar este un proverb ''cine se aseamana, se aduna'', fiecare avem ce ne alegem si ce ne reprezinta.

• Apreciez 2
Publicat

buuun...deci sunt si "femei" lase...nu numai, "barbati" lasi. asta am vrut sa subliniez.bafta, tuturor

Publicat

buuun...deci sunt si "femei" lase...nu numai, "barbati" lasi. asta am vrut sa subliniez

Statistic vorbind cate femei sunt batute si cati barbati??Cred ca sunt 1% femei care bat un barbat.

PS: Durerea fizica se vindeca cea interioara nu o poti trata cu medicamente, gandeste-te cat sufera o femeie care trece prin asa ceva, psihic niciodata nu va mai fi "normala".

Publicat (modificat)

Chiar sunteti comici...nu am auzit un barbat sa se planga ca este hartuit pe strada/ la locul de munca sau sa ia bataie sa fim seriosi...nu se numeste casnicie/ familie acolo unde exista bataie indiferent cine o ia.

Da? Ia si citeste http://www.romaniali...eri-223467.html. Pentru cazul in care link-ul dispare postez si textul citat!

"

Poliţia din Zimbabwe îi avertizează pe bărbaţi să nu facă autostopul pentru că ar putea să devină victimele violurilor comise de femei, potrivit The Herald.

Femeile violează bărbaţii pentru succes în afaceri

Acest avertisment a fost emis datorită numărului îngrijorător de violuri comise de femei în ultima perioadă, ultima victimă fiind un bărbat de 32 de ani care a fost drogat şi violat de trei femei.

Înainte de a-l abuza sexual, femeile l-au întrebat dacă este căsătorit şi are copii, posibil pentru a afla dacă este fertil. Apoi cele trei femei i-au oferit banii pentru a întreţine relaţii sexuale, dar pentru că bărbatul a refuzat l-au drogat cu o substanţă necunoscută. Femeile l-au violat pe bărbat, iar după fiecare contact sexual păstrau prezervativul pe care îl înnodau pentru a nu pierde sperma şi îl depozitau în torpedoul maşinii. După ce a fost agresat, bărbatul a fost jefuit şi aruncat din maşină pe marginea drumului.

Se pare că numărul ridicat de violuri se datorează unei superstiţi care le asigură femeilor prosperitate în afaceri dacă fac acest lucru.

"Numărul mare de agresiuni sexuale comise asupra bărbaţilor de unele femei războnice este un lucru îngrijorător, dar şi şocant", spune purtătorul de cuvânt al poliţiei- inspectorul Mabgweazara.

El îi sfătuieşte pe bărbaţi "să folosească mijloacele de transport în comun deoarece riscă să devină victimele unor atacuri sau unor experienţe traumatizante".

Violurile comise de femei au început de un an, mai mulţi bărbaţi căzând victime acestor atacuri. Luna trecută un tânăr de 24 de ani a fost violat după ce atacatoarea sa a folosit un şarpe pentru a-l intimida.

Un alt caz a avut loc în februarie când trei femei au agresat un bărbat de 27 de ani sub ameninţarea unui pistol. În aceeaşi lună, alţi doi bărbaţi au fost forţaţi să întreţină relaţii sexuale cu mai mult de patru femei.

Se pare că violurile au început anul trecut când trei bărbaţi au răpit un băiat de 15 ani şi l-au forţat să întreţină relaţii sexuale cu o femeie."

Cred ca totul sta in atitudine, maturitatea in gandire...un barbat adevarat trebuie sa fie curajos si impunator, sa te simti ocrotita si in siguranta langa el.

Nu stiu cata siguranta iti poate oferi un ''pampalau'' ( ca altfel nu poate sa se numeasca ) care sta sa-l bata o femeie ... :ner:

Iar daca femeia acelui om este agresiva, nu te supara dar este un proverb ''cine se aseamana, se aduna'', fiecare avem ce ne alegem si ce ne reprezinta.

Exista femei, chiar multe, care iubesc puterea, mai ales pe cea exercitata de ele asupra celor din jur, ele avand un caracter dominator.

Acum ele saracele nefiind niste Evita Perron, ca sa aibe un popor la dispozitie pe care sa il domine (sau Elena Ceausescu) cauta cate un pampalau pe care il tine sub papuc toata viata. Daca cumva individul uita cine este, el trebuie corectat! Nu?

Modificat de SandoKhan
Publicat (modificat)

SandoKhan, există şi astfel de femei din păcate, însă consider că nu violenţa este o soluţie. Poţi domina pe cineva prin alte moduri, nu prin violenţă. Daca acel individ acceptă să fie ''corectat'' nu este vina nimănui. El singur trebuie să ia atitudine. La fel ar trebui să facă şi femeile agresate de bărbaţi. De-asta am spus că fiecare avem ce ne alegem. Ca să evităm chestiile astea urâte ar trebui să deschidem bine ochii, nu?

Modificat de georgya
  • Apreciez 1
Publicat

Hai ca asta cu bietii barbati din Zimbabwe e criminala...Acu`, io ma gandesc ca ori alea sunt urate ca dracu`, ori sunt prea multe...

Probabil ca la ei nu s-a auzit dictonul : ,,Nu exista femei urate, ci doar prea putin alcool,,...

Si acum ho, nu imi sariti in cap.Nu e nimic misogin , ci doar haios...

• Apreciez 1
Publicat

As avea niste mici curiozitati legate de aceasta stire dar ma abtin.. :naughty: :ner:

Publicat

@SandoKhan...ma scuzi dar nu pot sa cred asa ceva...asa sunt eu Toma necredinciosul...;)

Publicat (modificat)

Daca Toma Necredinciosul arata asa cum arati in poza din avatar cred ca Iisus, uita ce treaba are pe planeta si se lasa de propovaduit si nu mai aparea crestinismul.

E un compliment!

p.s. Care o fi echivalentul feminin al lui Toma Necredinciosul?

Modificat de SandoKhan
Publicat

Toma necredincioasa.nu?

@sandokan

femeia dominanta, se combina cu barbatul puternic, conducator, pe care il subjuga. asa isi demonstreaza puterea, preluand in felul acesta, destinatia, transmiterea genelor proprii.

acest tip de femeie nu se da inapoi de la nimic.

Publicat

ceraselaaaa...daca ai un caracter dominant, si nu puternic, nu adopt o discutie decat personala. :beer:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.