Jump to content
POLITISTI.ro

Congresul SNPPC - Alegeri pentru Biroul Executiv Central

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Va salut pe toti!

Deschid acest topic pentru a discuta despre Congresul SNPPC. Intrucat sunt useri pe acest forum, membri ai SNPPC, mi se pare corect sa fie informati cu privire la acest eveniment!

Biroul Executiv Central este format din presedinte, secretar general si sapte vicepresedinti.

Pana acum, s-au depus candidaturi numai pentru functia de vicepresedinte. Lista va fi actualizata la fiecare noua candidatura depusa.

Iata candidaturile depuse:

Aceasta este lista finala! 05.10.2011

- ofiter Vasilica Ion, presedinte birou teritorial IJPF Constanta

- agent Bucuci Vasile, vicepresedinte birou teritorial IPJ Hunedoara

- ofiter Craciun Gabriel, presedinte birou teritorial IGPF aparat central

- ofiter Ionescu Marius, vicepresedinte birou teritorial IGPF aparat central

- ofiter Marin Valentin, vicepresedinte birou teritorial IGPF aparat central

- agent Niculescu Razvan, delegat birou teritorial IGPF aparat central

- ofiter Andronache Ionel, presedinte birou teritorial IJPF Caras Severin

- ofiter Enachescu Ion, presedinte birou teritorial IPJ Valcea

- ofiter Petrut Lucian, presedinte birou teritorial IPJ Maramures

- ofiter Malcoci Doinel, presedinte birou teritorial IPJ Timis

- agent Zanfir George, presedinte birou teritorial IGPR

- agent Iotu Cristel, vicepresedinte birou teritorial din IPJ Olt

- agent Mihaitoaia Laurentiu, presedinte birou teritorial din IPJ Dolj

- agent Tiu Nicolae, presedinte BT din IPJ Ilfov

- pc Ionescu Alexandru, presedinte BT din BCATM

- agent Istrate Dumitru, presedinte BT din DGPMB sector 1

- agent Honciu Dumitru, presedinte BT din DGPMB sector 3

- ofiter Caraivan George, presedinte BT din IPJ Constanta, candideaza pentru secretar general

- ofiter Zelca Vasile, vicepresedinte BT din IPJ Constanta

- agent Isache Neculai, presedinte BT din IPJ Neamt

- ofiter Tatia Cecilia, presedinte BT din IPJ Arges

- agent Ionita Florian, presedinte birou teritorial IPJ Prahova, candideaza pentru secretar general

- Coarna Dumitru, presedinte BT din IPJ Calarasi si consilier juridic SNPPC

- ofiter Gruia Marin, presedinte BExC

- ofiter Paraschiv Toader, secretar general BExC

- ofiter Andrei Marian, vicepresedinte BExC

- ofiter Dobreanu Danut, vicepresedinte BExC

- ofiter Lovin Constantin, vicepresedinte BEXC

- ofiter Eduard Sburlan, vicepresedinte BExC

- ofiter Toscuta Catalin, vicepresedinte BExC

- ofiter Staicu Claudiu, vicepresedinte BExC

- agent Riciu Valentin, vicepresedinte BExC

Fac mentiunea ca membrii BExC si-au depus candidaturile pe aceleasi functii.

Multumesc!

Modificat de gigabyte
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

In paranteza pune si gradul fiecaruia.Poate asa intelegem si noi de ce lupta sau NU pt.coeficientii agentilor de politie.

• Apreciez 1
Publicat
gigabyte, daca vrei sa informezi membrii de sindicat,fii mai explicit si fa o scurta informare : cand va avea loc congresul SNPPC,unde se va tine, cine participa, care este ordinea de zi, despre faptul ca fiecare Biou Teritorial trebuie sa convoace Adunarea Generala si sa desemneze delegatii care au drept de vot, care este numarul delegatilor care pot participa la congres de la fiecare BT, faptul ca acestora li se asigura deplasarea, cazarea si masa, de catre SNPPC si pot pleca din timpul serviciului, ce s-a discutat la intalnirea de la Sibiu din data de 17-18.09.2011 , etc. Fiti mai transparenti, ca macar cu atat am ramas in aceste momente. Daca-i bal, sa fie bal , dar sa stim si noi nene Iancule.
  • Apreciez 2
Publicat

Daca stii, poti scrie chiar tu, nu te opreste nimeni.

In ceea ce priveste plecarea din timpul serviciului, eu m-as abtine, pana nu avem raspuns de la minister. Pentru ca, exista posibilitatea ca ministerul sa spuna NU. Asa ca, nu pot afirma acest lucru acum.

• Apreciez 1
  • Displace 7
Publicat

Ai dreptate, ministrul nostru poate spune chiar orice.Incet, sindicatul nu va mai avea dreptul nici la intalniri in timpul programului si probabil o sa ne oblige sa inregistram video si adunarile generale, sa stie tot ce se discuta si cine are curajul sa se ia de conducere. Sa speram ca actualii vor pleca mai repede.

Publicat

Daca stii, poti scrie chiar tu, nu te opreste nimeni.

Băiete, replica asta e ca în bancul ăla cu hoțul prins la furat în cotețul de găini: ”intră tu primul, că pe mine mă bufnește râsul” :blink:

Publicat

Rusine SNPPC va garantez ca in cel mai scurt timp veti ramane fara cotizanti ,ati mers toti pe "burta" nu a-ti spus nimic despre decizia chiormaliului ,adunatura de incompetenti

Publicat

pe noi ne da la primarii si voua va arde de alegeri, congrese?! organizati mitinguri, impreuna cu alte sindicate !

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

ADYS, AI MARE DREPTATE!

Vad la marea inghesuiala si pe al meu coleg Iotu Cristel, care acum 2 ani, vicepresedinte la organizatia teritoriala olt (SNPPC) s-a "zbatut" din greu sa nu-i pierdem pe acei 25%, atat de mult incat el a ramas cu sporul si noi cu cotizatia...unii mai slabi si fara sange in instalatie cum zice baiatasul.

SNPPC-ul e "tentativa" de sindicat, nu ca ar exista alte sindicate mai cu mot, dar astia ne-au tradus si am ajuns asa...liderii nu si-au urmarit decat scopul personal!

Publicat

Conform statutului, la 4 ani are loc Congresul SNPPC, unde se stabileste strategia sindicala pe termen mediu si lung. Apoi, conform aceluiasi statut, trebuie sa aiba loc alegeri pentru conducerea sindicatului.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Viorel astazi am fost la financiar de unde m-am retras de la sindicat si CNP ,numai stati si le platiti cotizatia ca oricum cu ei sau fara ei tot dracu' ala e

• Apreciez 3
Publicat

gigabyte , pentru ca tu esti vicepresedinte la SNPPC (daca poza e a ta), sa intelegem ca tie frica de concurenta creata ? Candideaza tu la functia de presedinte ca nu te opreste nimeni .

Publicat

gigabyte care este pozitia SNPPC fata de decizia CSAT ? Nu este mai importanta fata de alegerile din Comitetul Executiv Central ?

Publicat

"?" = se poate traduce ca fiind gesturile egale/asemenea/identice cu ale lu' madam udrea cind a fost intrebata daca ea a sunat la radio sa se autosustina?

• Membru
Publicat

Viorel astazi am fost la financiar de unde m-am retras de la sindicat si CNP ,numai stati si le platiti cotizatia ca oricum cu ei sau fara ei tot dracu' ala e

Eu am facut de mult timp treaba asta!

Publicat (modificat)

gigabyte care este pozitia SNPPC fata de decizia CSAT ? Nu este mai importanta fata de alegerile din Comitetul Executiv Central ?

http://www.snppc.ro/stire.php?id=132

"?" = se poate traduce ca fiind gesturile egale/asemenea/identice cu ale lu' madam udrea cind a fost intrebata daca ea a sunat la radio sa se autosustina?

Sergent, ar trebui sa stii ca nu trebuie sa interpretezi tu pentru mine. Eu raspund la intrebarile care sunt puse aici si, daca nu ma insel, sunt singurul reprezentant de la nivel central al vreunuia dintre sindicatele din politie, care face acest lucru. Cu exceptia colegului Elvis...

Semnul intrebarii era pentru ca, din postarea colegului, nu am inteles nimic.

Am creat acest topic pentru ca, unii dintre colegi sunt nemultumiti de activitatea sindicatului. M-am gandit ca, e corect sa afle si de pe forum cine sunt cei care isi depun candidatura pentru a va reprezenta, iar daca vreunul dintre voi are de facut comentarii pe aceasta tema, ar interesa si pe altii pentru ca, in fond, unii dintre acesti candidati vor reprezenta membrii sindicatului in fata autoritatilor.

Pe mine ma mira ca nimeni nu comenteaza pe aceasta tema, nu ofera celorlalti informatii bune sau rele cu privire la activitatea candidatilor, sau ca nu intrebati ceva in legatura cu tema propusa de mine, mai cu seama ca uneori acuzati lipsa de transparenta. Incercati sa va implicati, va rog!

Modificat de gigabyte
  • Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Semnul intrebarii era pentru ca, din postarea colegului, nu am inteles nimic.

nici "citata" nu a inteles nimic din intrebarea pusa, in consecinta acel stingher semn de intrebare poate foarte bine sainsemne ridicare de sprincene in semn de nedumerire si cum o imagine (chiar si descrisa doar) spune cit o mie de litere si/sau semne de punctuatie ...

Incercati sa va implicati, va rog!

Subscriu!! la viitoarele "negocieri"cu reprezentantii mi si ai guvernului intergalactic, puteti face in asa fel incit sa fiti insotit de vre-o 20.000 de cotizanti ?

Publicat

"......

Iata candidaturile depuse:

- Vasilica I.........

- Bucuci Vasile, vicepresedinte birou teritorial IPJ Hunedoara

- Craciun Ga......."

Am citat pentru colegii mei de siguranta publica -politia Hunedoara ,colegi care citesc acest topic.Pai sa nu dai cu cotizatia de pamant cand vezi cine te va reprezenta la Bucuresti?????Sa zic si de ce:la Bucuresti te reprezinta cica unu deai nostri dar nu-i asa fiindca domnul Bucuci cand a venit ultima oara de la Bucuresti si l-au intrebat oamenii ce si cu,m el n-a putut sa ingaime decat "nu stiu ,nu se stie nimic,nu e batut nimic in cuie",tot ce ne informeaza cu intarziere e preluat de pe siteul SNPPC,pai asa pot si eu sa fiu mare lider de sindicat care se da mare victima si cand e ceva "nu stiu ,sa vedem,mai vorbim".Alta faza:au fost o data discutii la nivel de IPJ cand a fost cu banii de norma de mancare si Bucuci Vasile a participat la discutii iar cand sa intors l-a vazut seful de birou (mahulet cristian,un "bip" si un "bip" ) si l-a bagat la el ,iara dupa 5 minute cand a iesit si l-am intrebat ce s-a discutat acesta a zis ca nu stie ca se mai discuta dar nu a zis ce si cum.

Inca una despre domnul Bucuci care candideaza (din partea conducerii MAI cred) in 2007 ianuarie sau februarie a fost o revolta spontana la op Hunedoara iar domnul Draghici care era inspector sef a ramas stupefiant cand a auzit ce spun politistii de bravurile infractionale si disciplinare a le sefului de birou mahulet cristian acelasi de sus si buninteles ca pe mahulet cristian il pastea datul afara(inspectorul sef la intrebat pe mahulet cristian "domnul mahulet ,cine teo invatat sau unde ai invatat sa restabilesti ordinea publica in oras cu ajutorul lumii interlope????")moment in care Bucuci Vasile care cica ne reprezinta sa ridicat in doua picioare si i-a luat apararea lui mahulet c si i-a tavalit prin noroi pe colegii care au avut curajul si demnitatea sa se idice impotriva unui ca si mahulet c.Lider de sindicat cu ambitii de plecat la Bucuresti ,nu?

Ce-mi place e ca gigabyte si-a editat postul si a scos gradele profesionale ale candidatilor ca de! de ce sa stie tot parlitul de agent cati comisari care suspina de grija agentilor :doh: candideaza....ieri am numarat cu unul in plus fata de agenti....si adevarul ca decat unul ca Bucuci.... :emo-box:

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Eu pot spune despre domnul Bucuci Vasile ca este politistul care, la ultimul miting din fata MAI, a declarat ca intra in greva foamei pentru colegii sai, si a trecut la fapte. Sunt sigur ca va amintiti cu totii. Dintre colegii de aici care pot confirma acest lucru, amintesc pe Elvis sau Kmcoio, care au fost prezenti la acel miting.

Modificat de gigabyte
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

gigabyte, încearcă dacă se poate şi tot ca să fie corect postează-ne şi câte-o scurtă biografie a numiţilor de mai sus!

Luminiazăne, uimeştene ! :faint:

Doamne abia aştept să ajung la această adunare, sunt curios dacă sau câţi candidaţi din teritoriu vom avea !

Modificat de Leonidas67
Publicat (modificat)

Eu pot spune despre domnul Bucuci Vasile ca este politistul care, la ultimul miting din fata MAI, a declarat ca intra in greva foamei pentru colegii sai, si a trecut la fapte. Sunt sigur ca va amintiti cu totii. Dintre colegii de aici care pot confirma acest lucru, amintesc pe Elvis sau Kmcoio, care au fost prezenti la acel miting.

mda...doar a declarat. atat face si la lucru...declara...

ps: pana nu uit, acum vreo 2 ani sau anul trecut se batea cu pumnul in piept ca nu mai candideaza la nimic. a candidat si a ajuns vicepresedinte local....maine poimaine la bucuresti, dar omu a DECLARAT ca nu mai candideaza

Modificat de andreib
  • Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.