Jump to content
POLITISTI.ro

Pentru voi fetelor...

Motoboom

Recommended Posts

• Member

Sa nu se supere cineva pe Cerasela, am deschis eu topicul pentru femeile de pe forum, asa ca astept suparaciosii sa-mi scrie :slapb:

Incep eu atunci.....imi place sa fac prajituri si sa incerc mereu altele noi, daca aveti o prajitura preferata la care mai aveti si reteta nu ezitati sa o postati aici. Pentru regenerarea parului am reteta unei masti naturiste care este foarte buna si cu mare drag o impartasesc cu voi daca sunteti interesate... :)

Edited by cerasela

La capitolul bucatarie nu ma bag.Nu-mi place sa gatesc sau sa fac prajituri,nu am rabdarea necesara in general.Daca imi pun in cap sa fac ceva,fac si imi iese foarte bine pentru ca sunt perfectionista dar asta destul de rar..Am o prajitura preferata dar din pacate nu stiu acum reteta..nu se gaseste in cofetarii,dar este super buna..ma intereseaza masca de par,am o prietena care are mari probleme cu parul,asa ca posteaz-o.

Intentia mea era sa avem noi fetele "coltul" nostru, unde sa vorbim de ale noastre... :)

Sigur ca da! Va fi ca ala de pe forumul IGP... un forum al femeilor pe care discuta si arunca sageti barbatii.... :good:

• Upvote 1
  • Downvote 1

@Sandokhan...numele topicului este "pentru voi fetelor" nu te roaga nimeni sa iti bagi nasucul pe aici...da?! cat cu aruncatul sagetilor....suntem oameni maturi, nu cred ca este aici locul unde sa isi posteze unii frustrarile...Sa ai o seara minunata domnule!

Asta e masca de care iti spuneam anamaria1292

"Se amesteca intr-un castron un galbenus de ou crud, doua linguri de miere, o lingura de iaurt, doua felii de portocale cu tot cu suc, 5 picaturi de vitamina A uleioasa si o fiola de vitamina E. Se amesteca bine si se aplica pe parul uscat, se maseaza de la radacina pana la varfuri astfel incat masca sa cuprinda toate firele de par, apoi se acopera cu o punga si se lasa sa actioneze o ora. Se spala apoi parul cu sampon, balsam si multa apa." Se aplica de doua ori pe saptamana si trebuie sa o foloseasca cateva luni, daca nu poate de doua ori pe saptamana macar o data, si sa foloseasca sampon din plante. :)

Edited by cerasela
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Cele mai noi parfumuri ale toamnei..

1. Ange ou Demon Le Secret Elixir, Givenchy, 50 ml, pret 309 lei

Un nou parfum care aduce seductia la cote extreme - o aroma mai bogata, mai pretioasa si mai senzuala. Daca in notele de varf lamaia italiana si ceaiul verde sunt imblanzite de aroma dulceaga a neroliului, senzualitatea ametitoare a parfumului iese in evidenta din notele de mijloc ale florilor albe de iasomie si portocal.Vanilia si patchouli confera voluptate parfumului, iar lemnul de cedru si moscul alb, care se regasesc in notele de baza, il fac extrem de elegant.

2. Trussardi Donna, Trussardi, 50 ml, 267 lei

Noul parfum Trussardi Donna exprima feminitatea moderna, carisma, frumusete stralucitoare, senzualitate, atractie si lux. Tonurile delicate ale florilor albe din notele de mijloc reflecta o femeie minunata, inzestrata cu o frumusete simpla. Florile de portocal se imbina cu ceaiul de iasomie si cu parfumul nuferilor, iar tonurile lemnoase intense fac aceasta aroma irezistibil de sexy. Trussardi Donna intruchipeaza puritatea si pasiunea albului.

3. Reveal the Passion de la Halle Berry, Coty, 30 ml, pret 102 lei

Noua aroma Reveal the Passion by Halle Berry este creata de parfumierul Olivier Gillotin si este un parfum profund feminin si senzual, in note contrastante, floral-lemnoase. "Am vrut sa creez o esenta care sa ajute femeile sa isi descopere latura pasionala" spune Halle. Nota de varf a parfumului se deschide cu un amestec de bergamota italiana si fructe tropicale; notele centrale sunt date de arome seducatoare floral-fructate, iar nota de baza e completata de arome de rasina, patchouli si mosc.

4. Little Red Dress, Avon, 50 ml, pret 49,99 lei

Un parfum senzual si indraznet creat de parfumierul Antoine Lie, care imbina aromele florale de trandafir, iasomie si lacramioara, cu note fructate si lemnoase, dand nastere unei arome finale irezistibile. „Micuta rochie rosie" vine sa completeze trilogia parfumurilor „little dress", dupa Little Black Dress, cel mai de succes parfum Avon si Little White Dress.

5. Rock Angel, Oriflame, 30 ml, pret 39,99 lei

Rock Angel isi propune sa rescrie regulile stilului cu notele sale parfumate cu adevarat impresionante. Aromele dulci, inocente, de para si gardenia, se combina intr-o maniera romantica, reveland intensitatea indrazneata a lemnului de cedru, care evoca partea mai intunecata a oricarei personalitati.

http://www.e-joy.ro/...le-toamnei.html

Parfumurile de la Givenchy le ador si vreau sa incerc noua varianta.Sunt curioasa si de parfumul de la avon Little Red Dress,variantele Black si White imi par putin cam tari.In prezent folosesc parfumurile Yves Rocher,sunt clienta fidela si cred ca le-am incercat pe aproape toate.Tot la preferate intra si Moschino.Pentru barbati,Armani Code si Lacoste Blanc sunt in topurile mele.

Ps:Sunt cam obsedata de parfumuri.. ^_^

Sa fim serioase care dintre noi (fetele) nu suntem, cand e vorba despre asa ceva...

Apropo de par...pot sa-ti recomand daca doresti cateva produse (care mie mi-au dat rezultate bune) si crede-ma ca aveam parul distrus...

Moschino este si preferatul meu, deasemeni si Hugo Boss Deep Red.. :)....miroase bine Little Red Dress.

PS: si eu sunt obsedata de parfumuri si ceasuri :)

Edited by cerasela

:ner:

Krysstina pentru cresterea rapida a parului stii vreo masca sau vreun produs bun,care daca se poate sa nu-mi ingrase parul?Folosesc ulei de ricin dar nu mi se pare ca a crescut mai repede decat in mod normal :hmmmt:

Cand se apropie sezonul rece ne asteptam ca rafturile sa se umple cu haine groase in nuante neutre si plictisitoare. Iata ca anul acesta designerii ne ofera si alte optiuni. Culorile care se poarta in aceasta toamna sunt orice altceva dar nu plictisitoare.

http://biocosmetics....lori-vom-purta/

In sfarsit culorile sunt vii si nonconformiste..Eu una le ador pentru ca ma inveselesc.

In plus mai jos o sa pun colectiile 2011-2012, care mie mi-au placut foarte mult:

-Chanel

http://www.youtube.com/watch?v=aKZuxOXgNYk&feature=player_embedded#

-Dior

http://www.youtube.com/watch?v=_XaZEOXw7vI&feature=player_embedded#

-Armani(preferata mea)

http://www.youtube.com/watch?v=KbNVonl-0rg&feature=player_embedded

-Ralph Lauren

http://www.youtube.com/watch?v=AxnbANku6zs&feature=player_embedded

-Prada

http://www.youtube.com/watch?v=RMSFVCi6rJ4&feature=player_embedded

Armani,Prada si Ralph Lauren sunt in topul meu.. :wub:

O sa revin mai tarziu si cu colectiile Givenchy,Valentino si Gaultier pentru ca nu le-am putut posta..

Ce parere aveti?Care sunt va sunt preferintele in materie de moda?

Edited by anamaria1292

Cerasela, ce sampon de plante recomanzi? :clip:

Referitor la masca pentru par, cred ca am s-o incerc si eu. Mi se pare foarte buna.

Edited by georgya

georgya, eu folosesc samponul si balsamul de la Krauter, dar si pe cele de la Himalaya si m.am "impacat" foarte bine cu ele, iar pentru varfuri folosesc ulei de ricin :)

Edited by cerasela

Pe vremea cand aveam parul lung foloseam un tratament cu placenta de la kallos.Este foarte bun pentru parul cu probleme.Si produsele de la krauter imi plac.

Eu folosesc gama de la Gerovital de cateva luni... si sunt foarte multumita.

- Gerovital Plant sampon regenerant - combate caderea exceziva a parului si intareste radacina.

- Lotiunea regeneranta cu Petroleum tot de la Gerovital - Din punctul meu de vedere, este un produs care chiar nu ar trebui sa lipseasca atunci cand vorbim de regenerare. Contine ulei de ricin, vitaminele A si E in compozitie. O folosesc de doua ori/saptamana si o las de seara pana dimineata (dar e ok daca o tineti si 3-4 ore). Chiar am observat ca imi creste parul mai repdede de la ea.

- Balsam hidratant Gerovital Plant

- Ser anticadere de la Gerovital - activeaza cresterea parului si se intareste si radacina firelor existente.

Este adevarat ca are un efect pozitiv asupra procesului de crestere a parului. In acelasi timp, intareste firul de par hranindu-l si hidratandu-l.

• Upvote 1