Jump to content
POLITISTI.ro

Abonare pentru primirea notificărilor


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Notificările pentru conţinut nou

Notificările sunt o modalitate foarte bună de a urmări conţinutul nou adăugat pe website. Puteţi să primiţi notificări atunci când sunt adăugate postări, articole ori comentarii noi, când un utilizator citează postările/comentariile voastre, când un alt utilizator vă menţionează într-o postare, când primiţi mesaje personale ori vă comentează cineva pe pagina de profil şi aşa mai departe.

Primirea unor notificări este anunţată de softul forumului prin apariţia în partea dreaptă sus a unei pictograme de culoare roşie în mijlocul căreia este afişat numărul notificărilor necitite.

pictograma-notificari.png.1ec25ffa4ceb00  

Dacă veţi da click pe această pictogramă, se afişază o fereastră ce conţine notificările.

afisare-notificari.png.790d2875327ba077b

Puteţi să vă abonaţi la articole, forumuri sau topic-uri (subiecte de discuţie) preferate, astfel încât în momentul când este adăugat orice fel de conţinut nou, să primiţi notificări. Pentru asta puteţi să daţi click pe butonul "Urmăreşte":

buton-urmareste.png.8a712ba479c91b8ee049

În fereastra care apare puteţi să stabiliţi modalitatea de trimitere a notificărilor:

primire-notificari.png.97d6d9c13d89a4adb

În situaţia în care vreţi să nu mai urmăriţi un anumit articol, subiect de discuţie etc. nu trebuie decât să accesaţi butonul "Dezabonare", aflat în acelaşi meniu.

De asemenea, puteţi să vă abonaţi şi în timp ce adăugaţi o postare sau comentariu nou, prin selectarea opţiunii "Anunţă-mă pentru ..." aflat în partea dreapta jos a editorului de text.

anunta-ma-notificari.png.9beb37d988d943e

Puteţi verifica şi modifica setările notificărilor în Setările contului » Setări de notificare.
Pentru asta daţi click pe link-ul "Vezi toate notificările" după care pe butonul Setări de notificare. În această pagină veţi găsi toate setările sistemului de notificare.

pagina-setari-notificare.png.18ee68df295

Link to comment
  • 4 weeks later...

Ufff... am dat Urmareste acest topic la vreo 15 pana acum.... si tot am mesageria goala. Ma chinui din thread in thread pana gasesc ce vroiam... M-am trezit ca dau reply dupa cateva luni :))

HELP Marius! Invata-ma!

Link to comment
  • Moderator

bundesgrenzschutz

Dacă vrei să primeşti notificări de la toate topicurile în care postezi, trebuie să mergi în Setările mele - Opţiuni de notificare
Acolo, la rubrica Topicuri & Posări trebuie să ai bifată opţiunea Urmăreşte automat topicurile în care postez, cât şi opţiunile din dreptul coloanei Lista de notificări.

După ce vei face aceste setări, vei fi anunţat de softul forumului prin apariţia în partea dreaptă sus, a unei pictograme de culoare roşie în mijlocul căreia este afişat numărul notificărilor necitite.

Iar dacă vei da click pe această pictogramă, se va deschide o listă în care sunt afişate ultimele notificări.
Link to comment

Da Marius, si asta am facut si te-am folosit 1pic sa testez actiunea, nu te supara.

Tot nu merge... Pur si simplu in acea lista imi apar conversatiile vechi private si nu imi apare notificarea cu rosu (1/2/3). In fine, mersi oricum, o sa mai incerc sa imi prind urechile in settings poate e ceva ca nu am vazut.

Link to comment
  • Moderator

Bănuiesc că tu dai click pe altceva, pe pictograma pentru mesaje private (cea cu pliculeţ). Încearcă pe cea de lângă. :clip:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.