Jump to content
POLITISTI.ro

Cum ati aflat de existenta forumului Politisti.ro?

Sondaj privind cea mai eficienta modalitate de popularizare.  

199 voturi

1. 1. Cum ati aflat despre existenta forumului Politisti.ro?

• de la un coleg de serviciu
    • am gasit un link pe alt forum/site
    • motor de cautare (google, yahoo etc)
    • retele de socializare (facebook, hi5, myspace etc)
    • alta modalitate

Postare recomandată

Publicat

Mi-au spus de existenta lui mai multi colegi cu care colaboram pe alt site inca de anul trecut, dar abia recent l-am accesat si m-am inregistrat. Este deosebit de util, contine informatii bine documentate si argumentate profesional, consider ca toti cei care-l folosesc sa-l recomande si celorlalti colegi din imediata proximitate sau cu care intra in contact. Deja l-am recomandat

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Am aflat de acest forum de la stimatul meu coleg sebi84 ! Bine v-am gasit pe toti !

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Cosmi ce te-ai face fara tutorele tau! :D

Modificat de cipri83
  • Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salutare tuturor!

Aveam nevoie de informatii referitor la regimul armelor si munitiilor , iar acest forum a fost cel mai usor de gasit!

Foarte interesant forumul!

• Apreciez 1
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

Pe forumul profesorilor, comentariul politic este interzis. ...Desi politicul a distrus invatamantul si toata viata noastra depinde de politic. Motivul pentru care comentariul politic nu se-accepta n-a fost facut NICIODATA public. Se-nchid, insa, topice, iar useri care-si permit vreo exaltare impotriva oranduirii sau a presedintelui, pe un altul!, sunt sanctionati.

Acesta este motivul care m-a determinat sa caut daca pe alte forumuri lucrurile stau la fel. Si-am avut placuta surpriza sa constat ca NU. Felicitari dumneavoastra, tuturor celor ce activati pe-acest forum. :)

• Membru
Publicat (modificat)

Sa nu faceti o confuzie. Nici aici nu toleram discutiile cu caracter politic expres, intrucat acest forum se adreseaza politistilor din Romania, carora, conform legii, le este interzis sa isi exprime in public opiniile politice, indiferent care ar fi acestea. Ce vreau sa spun este ca, daca initiati discutii cu tenta politica, exista riscul sa angrenati in aceste discutii membri-politisti ai acestui forum care fara sa vrea ar putea pica in abatere, iar noi nu dorim acest lucru, pentru ca suntem o comunitate unita si tinem la colegii nostri. In consecinta, v-as ruga respectuos ca discutiile politice sa le purtati in alta parte sau pe privat, nu pe acest forum.

Va multumesc anticipat.

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

În cazul nostru, al polițiștilor, statutul nostru prevede o astfel de limitare a dreptului la liberă exprimare. Și polițiștii și-au asumat acest lucru, dar vă putem asigura că-i urâm și detestăm pe toți politicienii la fel, indiferent de culoarea lor.

• Apreciez 2
  • 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

De pe Google, cautand o informatie; mi-au atras atentia modul profesionesit si rabdarea celor care au prezentat clarificari pe subiectul respectiv. 

• Apreciez 4
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Am aflat de existenta forumului de pe Google, aflandu-ma in cautare de informatii referiroare la Politia Romana.

• Apreciez 1
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

L-am cautat pe Google pe "popvasilescu", un coleg de la dispeceratul Sighetul Marmatiei (cred), care posta niste povestiri pline de umor pe forumul Intrapol. 

Am descoperit ca este utilizator si pe acest forum. Sper ca este aceeasi persoana. Ma intereseaza daca a publicat din povestirile sale, daca are vreun blog unde pot urmari postarile etc. Imi amintesc ca radeam cu lacrimi si asteptam cu nerabdare postarile sale, iar povestirile umoristice pe care le scria ar avea cel putin succesul cartii "Fash-uri din sens opus"!

Popvasilescu, unde esti??

• 8 luni mai târziu...
Publicat

Motor de căutare. Căutam informaţii referitoare la şcolile de poliţie.

Publicat

Am cautat informatii legate de sustinerea concursului de admitere la Academia de Politie

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.